<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Turvaverkkopalvelut

  Turvaverkkopalvelut luotettavasti ja valvotusti

  Mitä tapahtuu, kun kiinteistönne turvajärjestelmä havaitsee poikkeaman? Käyttämällä ilmoituksensiirtopalvelua varmistat, että tieto poikkeamista välittyy nopeasti ja luotettavasti oikeille tahoille, kuten vartiointiliikkeisiin tai hätäkeskukseen.

  Turvaverkkopalvelu mahdollistaa usean kiinteistön valvonnan keskitetyllä järjestelmällä.

  BLC Valpas valvoo puolestasi

  BLC Valpas on tuoteperhe, johon kuuluvat:

  • BLC Valpas Ilmoituksensiirtopalvelu
  • BLC Valpas Raportointi- ja laitevalvontapalvelu
  • BLC Turvaverkko (turvatut laajakaista- ja etäyhteydet)
  • BLC Valpas Kameravalvontapalvelu

   Turvajärjestelmien ilmoitukset ja hälytykset tulee aina välittää oikea-aikaisesti, luotettavasti ja valvotusti oikeille tahoille. BLC Valpas Ilmoituksensiirtopalvelu ohjaa luotettavasti ja välittömästi turvallisuusjärjestelmistä tulleet ilmoitukset hälytyskeskuksiin ja hätäkeskukseen.

   Ilmoituksensiirto täyttää tiukimmat eurooppalaiset ja kotimaiset standardit sekä paloilmoitusten että murtohälytysten siirrolle.

  Korkeimman tason turvallisuuspalvelua

  Turvallisuusjärjestelmän hälytyksestä lähtee tieto kaksi- tai yksitieratkaisuna valvomoihin, hälytyskeskuksiin tai hätäkeskukseen. Turvattu laajakaista yhdistää eri turvallisuusjärjestelmät toisiinsa ja mahdollistaa verkonvalvonnan sekä raportoinnin.

  Verkonvalvonta- ja raportointipalvelu varmistaa osaltaan, että käytössä olevat turvajärjestelmät ja BLC Turvan ilmoituksensiirto- ja verkkopalvelut toimivat häiriöttä. Mahdolliset vikailmoitukset kulkeutuvat eteenpäin automaattisesti. Asiakas voi seurata toimintaa omalta laitteeltaan.

  Haluatko kuulla lisää?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa