<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Laajakaistat taloyhtiöille

  Laajakaistat taloyhtiöille

  Me BLC:llä ajattelemme, että internetyhteys kuuluu taloyhtiön asukkailleen tarjoamiin, vastikkeessa kustannettaviin palveluihin, samaan tapaan kuin kaukolämpö tai pihan huoltotyöt. Se on osa nykyaikaista asumista. Taloyhtiölaajakaista nostaa asuntosi arvoa, ja nopea nettiyhteys tuo kotiisi television viihdepalvelut sekä nykyaikaiset keinot viestiä ja seurata maailman tapahtumia.

  Taloyhtiölaajakaista

  Valokuidulla varmistat nopeimman netin nyt ja tulevaisuudessa

  Taloyhtiölaajakaista on panostus kiinteistöön, asumiseen ja sitä kautta suoraan myös taloyhtiön huoneistojen arvoon.

  BLC Valo on BLC:n lippulaivatuote; valokuituverkkoa käyttävä laajakaistapalvelu. Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti. Valokuidulla toteutettu laajakaista on siis varmatoiminen ja aidosti nopea - yhteysnopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan. Valokuitu on pitkäikäinen sijoitus kiinteistöön, ja taloyhtiöissä se nostaa asuntojen arvoa.

   

   

  taloyhtiön-valokuituyhteys@0.5x

   

  Hyödynnä taloyhtiökampanja

  Laitetaanko teidänkin taloyhtiöön valokuitu?

  Tarjoamme valokuidun taloyhtiöihin nyt poikkeuksellisen edullisesti. Liittymismaksu alkaen 0,00€ sisältäen KTV-peruskanavat ja 600M laajakaistapalvelun, maksat vain pientä käyttömaksua. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai ota suoraan yhteyttä myyjiimme: 

  Lauri_Kaarto_Lauri Kaarto
  p. 044 777 5978
  lauri.kaarto@blc.fi

  Asutko taloyhtiössä?

  Jos olet kiinnostunut valokuidusta omaan asuntoosi,  jätä meille kiinnostusilmoitus - me katsomme, mitä voimme tehdä: 

  Ota yhteyttä

  Tutustu näihin:

  Taloyhtiölaajakaistan hyödyt

  • Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet viestivät hyvin hoidetusta taloyhtiöstä ja tekevät yhtiöstä houkuttelevan myös asunnonostajille.
  • Etätyötä tekevien kasvava joukko tarvitsee korkealaatuisia tietoliikenneyhteyksiä.
  • Nopea, tasalaatuinen laajakaistayhteys mahdollistaa myös aikaisempaa monipuolisemmat kodin viihdepalvelut television avulla (mm. televisiosarjojen tilaus- ja tallennuspalvelut, videovuokraamopalvelut, urheilutapahtumien televisioinnit), yhteydenpidon ystäviin lähellä ja kaukana ja tekee maailman tapahtumien seuraamisen helpoksi.
  • Laajakaistaa hyödyntävät vanhustenhuollon palvelut mahdollistavat laadukkaan asumisen omassa kodissa mahdollisimman pitkään.
  • Kiinteistön turvatekniikka, kuten kameravalvonta, paloilmoittimet ja ovivalvonta, hyödyntävät nekin internetyhteyttä.
  • Taloyhtiölaajakaistaan sijoitetut eurot tulevat takaisin asuntojen arvonnousuna, omana asumismukavuutenasi ja turvallisuutena. 

  Taloyhtiön laajakaistatekniikat: valokuidulla vai kaapelitelevisioverkon kautta?

  BLC Telecomin tarjoamat tietoliikennepalvelut taloyhtiöille voidaan toteuttaa hyödyntämällä kaapelitelevisio- tai valokuituverkkoa. Suosittelemme BLC Valoa ensisijaisena tietoliikenneratkaisuna kaikille taloyhtiöille, joissa on valokuitusaatavuus, eli BLC Telecom on jo tuonut valokuidun valmiiksi kiinteistöön käyttöönottoa varten tai valokuitu on lähellä kiinteistöä.

  BLC Valo, eli valokuituverkkoa käyttävä laajakaista, mahdollistaa nopeat laajakaistayhteydet pitkälle tulevaisuuteen - tällä hetkellä nopein myynnissä oleva laajakaistanopeus on hurjat 1/1 Gbit/s. BLC Kaapeli on kuitenkin hyvä vaihtoehto taloyhtiölle, jonka sisäverkkoremontti ei vielä ole ajankohtainen - sillä saadaan kaikki hyöty irti taloyhtiön jo olemassa olevasta kaapelitelevisioliittymästä.

  VALOKUITU

  Taloyhtiöt, joissa
  moderni
  sisäverkko

  valokuitu-taloyhtiöön_

  Mikäli taloyhtiössä on jo tehty sisäverkko valokuitu- tai ethernetkaapeloinnilla, saadaan valokuidulla verkko hyötykäyttöön. Valokuidulla toteutettu verkko on pitkäaikainen ratkaisu, sillä verkko kunnossa koko kiinteistön eliniän. 

  Toteutamme: 

  • Laajakaistapalvelun valokuidulla, nopeus jopa 1/1Gbit/s
  • Symmetrinen yhteys
  • KaapeliTV-palvelut 

  VALOKUITU

  Taloyhtiöt ilman
  modernia
  sisäverkkoa

  laajakaista-taloyhtiöihin

  Mikäli taloyhtiön sisäverkko ei ole toteutettu valokuidulla tai ethernetkaapeloinnilla, valokuitu voidaan toteuttaa esimerkiksi G.Fastin avulla. Lisäksi pienissä taloyhtiöissä ja rivitaloissa valokuituyhteys voidaan tuoda erikseen jokaiseen huoneistoon. 

  Toteutamme: 

  • Laajakaistapalvelun valokuidulla, nopeus jopa 1/1Gbit/s,  G.Fast 1000/100Mbit/s
  • KaapeliTV-palvelut 

  KAAPELIMODEEMI

  Taloyhtiöt ilman
  modernia sisäverkkoa

  laajakaista-taloyhtiöön

  Mikäli taloyhtiössä ei ole vielä tehty sisäverkkoremonttia on BLC Kaapeli myös hyvä ratkaisu laajakaistatekniikaksi. Sisäverkkoremontin tullessa ajankohtaiseksi, voidaan laajakaistatekniikka päivittää BLC Kaapelista BLC Valoon.

  Toteutamme: 

  • Laajakaistapalvelun kaapelimodeemilla, nopeus jopa 1000/50 Mbit/s.
  • KaapeliTV-palvelut 

  KaapeliTV

  Taloyhtiö tarvitsee TV-palvelut. Ratkaisu siihen on BLC Kaapeli TV. Palvelun avulla laadukas ja monipuolinen TV kanavatarjonta toimitetaan taloyhtiön huoneistoihin / tiloihin DVB-C signaalina. KaapeliTV:n etuja ovat hyvä kuvanlaatu ja huolettomuus – sitä kun ei tarvitse käydä katolla säätämässä säätilan mukaan. KaapeliTV-liittymä tuo kiinteistöön monipuolisen kanavatarjonnan lisäksi myös teräväpiirtolähetykset sekä kaksisuuntaistetulla verkkoalueella luotettavan internetyhteyden. Se on järkevä investointi, joka nostaa kiinteistösi arvoa. Liittyäksesi palveluun, taloyhtiössäsi tulee olla koaksiaaliverkko tai se on liittymisen yhteydessä rakennuttava. Toimittajana BLC varaa itselleen mahdollisuuden tarkistaa / hyväksyttää verkon kunto sekä komponentit liitettäväksi osaksi BLC:n Kaapeli TV -verkkoa. Lue lisää kaapelitv:stä:

  Tilaa tästä taloyhtiöopas:

  Olemme koonneet taloyhtiön laajakaistapalveluiden valinnasta oppaan, helpottaaksemme päätöksen tekoa. Ole myös rohkeasti yhteydessä myyjiimme, jotka tekevät juuri teidän taloyhtiöön sopivan tarjouksen. 

  Tilaa taloyhtiöopas

  Lähetä yhteydenottopyyntö

  Haluatko lisätietoa taloyhtiölaajakaistasta tai tarjouksen taloyhtiöönne?

  Jätä meille yhteydenottopyyntö

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa