<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Ovi- ja porttiautomaatio

  Ovi- ja porttiautomaatio – vaivatonta ja esteetöntä liikkumista

  Hyvin suunniteltu oviautomatiikka takaa esteettömän liikkumisen ja asioinnin, helpottaa suurten asiakasvirtojen sujuvuutta ja parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Porttiautomatiikka lisää puolestaan turvallisuutta ja tehostaa luvallista liikennöintiä kiinteistön alueella. BLC Turva tarjoaa kattavasti ja ammattitaitoisesti kaikki ovi- ja porttiautomaatioon liittyvät palvelut suunnittelusta asennukseen ja huoltoon.

  Oviautomatiikka

  Väestön ikääntyessä esteettömyys on yhä tärkeämpää. Oviautomatiikka takaa turvallisen ja esteettömän liikkumisen liikuntarajoitteisille, vanhuksille ja lastenvaunujen kanssa liikkuville – mutta myös kelle tahansa kiinteistössä asioivalle. Tyypillisiä oviautomatiikan kohteita ovat liikekiinteistöt, sairaalat, kauppakeskukset, hotellit, ravintolat, liikenneasemat ja teollisuusrakennukset. Oviautomatiikka voidaan asentaa myös olemassa oleviin oviin.

  Taloyhtiöillä on mahdollista saada rahoitusta tilojen esteettömyyden parantamiseksi, esimerkiksi asuintalon ulko-ovien automatisointiin. Avustuksen osuus liikkumisesteen poistamiseen tähtäävästä hyväksytystä korjauskustannuksesta voi olla jopa 45 %. Lue lisää asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen (ARA) sivuilta

  Asiantuntijamme opastaa

  EN 16005-standardi takaa toimivan oviautomatiikan käytön

  Usein hyvän oviympäristön suunnittelun lopputulos on se, ettei ovien käyttöä edes huomaa ja asiat soljuvat kuin itsestään.

  Oviautomatiikkavaihtoehdot

  Kääntöoviautomatiikka

  Sarana- tai kääntöoviautomatiikka on mahdollista asentaa ja olemassa olevaan saranaoveen. Koneisto sopii sisä- ja ulko-oviin, paloluokiteltuihin oviin, parioviin sekä esimerkiksi sairaaloihin, hoitolaitoksiin ja julkisiin tiloihin.

  Liukuovet

  Nykyaikaiset liukuovet on suunniteltu turvallisiksi – jos ovet sulkeutuvat ja niiden välissä on este, turvalaitteet pysäyttävät tai hidastavat ovien toimintaa. Mikäli este havaitaan avautumissuunnassa, ovien liike pysähtyy ja ne sulkeutuvat viiveen jälkeen. Liukuovien avaus- ja sulkeutumisnopeutta on mahdollista ohjelmoida toimimaan halutulla nopeudelle, kiinteistön ja tarpeen mukaisesti.

  Pyöröovet

  Pyöröovia on saatavilla 2-, 3- tai 4-lehtisenä. Ovien ulkonäkö voidaan räätälöidä kiinteistön tarpeen mukaisesti. Pyöröovi soveltuu esimerkiksi hotelleihin tai isoihin kauppakeskuksiin, joissa henkilöliikenne vaatii sisääntulossa paljon tilaa.

  Porttiautomatiikka

  Porttiautomatiikka helpottaa kuljetusliikenteen hallintaa kohteissa, joissa pääsyä alueelle halutaan rajoittaa. Tyypillisiä kohteita ovat esimerkiksi teollisuusalueet, logistiikkakeskukset, varastoalueet, satamat ja lentokentät, raja-asemat ja noutopihat.

  Portit voidaan varustaa koneistolla ja monipuolisella ohjausautomatiikalla sekä liittää osaksi kiinteistön kulunvalvontaa.

  Liukuportti on kestävä ja ryhdikäs alumiinista tai teräksestä valmistettu, sivulle liukuva portti vilkkaalle ajoneuvo- ja rekkaliikenteelle.
  Saranaportti on kestävä ja edullinen alumiinista tai teräksestä valmistettu kääntöportti ajoneuvoliikenteelle.

  Toimitamme korkeatasoisia Kaba-porttiautomattiikkatuotteita sekä vastaamme valtakunnallisesti Kaba-tuotteiden korjaus- ja vuosihuolloista. Kysy lisää BLC Turvan asiantuntijoilta!

  Siirrettävät työmaaporttiratkaisut

  Toimitamme työmaille siirrettäviä työmaaporttiratkaisuja. Pyöröportti (FTS-EO5) on heti käyttövalmis, koottona toimitettava portti jossa on siirtelyä helpottava teräsprofiilirunkoinen siirtoalusta ja kuumasinkitty alumiinikyynel-levykansi. Kulkuavaimiksi soveltuvat esimerkiksi RFID-tunniste tai Valtti-kortti. 

  Kestävä, kotimainen alumiinista valmistettu SAHER-teollisuusportti soveltuu vilkkaalle ajoneuvo- ja rekkaliikenteelle. Portti kuljetetaan koottuna ja lasketaan tasaiselle alustalle, toimitetaan täysin toimintavalmiina ja testattuna, 10 metrin jännitesyöttökaapelilla.

  Siirrettävät työmaaportit ovat varustettavissa valmiiksi asennetulla Infobricin sähköisellä läsnäoloseurannalla. Lue lisää Infobricistä (linkki)

  Puomiautomatiikka

  Sähköhydraulisella tai sähkömekaanisella koneistolla varustetut, ruostesuojatut ja polyestermaalatut teräspuomiratkaisut ovat porttia kevyempi vaihtoehto ajoneuvojen ohjaukseen. Nostopuomeja on saatavilla erilaisia malleja vasen- ja oikeakätisinä sekä myös matalaan tilaan sopivina. Puomiautomatiikkaan voidaan sisällyttää monia ominaisuuksia, kuten turvalaitteena toimiva valokenno- tai induktiivinen silmukka ja elektroninen jarrutus.

  Aidat

  Porttiautomaatioratkaisujen yhteydessä esiin nousee yleensä myös tarve alueen aitaamiseen. Laadukas aitaratkaisu on asiallinen tapa viestittää kulkijalle yksityis- tai teollisuusalueen sijainti. Aitaratkaisuun integroidut älykkäät porttiratkaisut mahdollistavat joustavan kulkemisen alueelle.

  Aitaratkaisut toimitetaan aina mittatilaustyönä asiakkaan tarve, maan laatu, maaston muoto, maantieteellinen sijainti, sääolosuhteet ja viranomaismääräykset huomioiden.

  Verkkoaita

  Kudottu verkkoaita valmistetaan joko alumiinista tai sinkitystä teräslangasta, jota on mahdollista saada myös värillisellä muovipinnoitteella. Keltamusta varoitusväri, punainen tehosteväri tai ympäristöön sulautuva vihreä tarjoavat monia käyttökohteita edulliselle ja kestävälle verkkoaidalle.

  Elementtiaita

  Kuumasinkitystä teräksestä valmistettu elementtiaita on laadukas ja kestävä vaihtoehto kiinteistön kuorisuojaamiseen. Aita on saatavana kolmessa vakioväriässä: vihreä (RAL 6005), musta (RAL 9005) sekä harmaa (RAL 7016).

  Elementtiaita on mahdollista käsitellä myös halutun väriseksi pulverimaalauksella. Kysy lisätietoja BLC Turvan asiantuntijoilta. Pulverimaalattu elementtiaita soveltuu arkkitehtuurisesti vaativiin kohteisiin ja luo näyttävän kokonaisuuden esimerkiksi liukuportin kanssa.

  Haluatko lisätietoja?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa