<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva

  Turvallisuutta pintaa syvemmältä

  Palvelut

  BLC Turva on Suomen johtava kiinteistöturvallisuuden asiantuntija. Toimimme oppaanasi turvatekniikassa. Tarjoamme korkeatasoisia palveluja mm. lukitus- ja turvaratkaisujen suunnitteluun, kiinteistöjen järjestelmien valvontaan ja ylläpitoon, avainhallintaan ja verkonvalvontaan.  

  Järjestelmät

  Tarjoamme asiakkaillemme alan kattavimmat ja luotettavimmat järjestelmät ihmisten ja omaisuuden turvaamiseen. Tutustu monipuolisiin järjestelmäratkaisuihimme. Turvatekniikan asiantuntijat opastavat rakentamaan yhdessä tarpeisiinne parhaiten vastaavan kokonaisuuden.

  Vastaa kyselyyn ja voita!

  Millaisia palveluita sinä toivot Suomen suurimmalta turva-alan toimijalta? Vastaa kyselyyn ja voita lahjasäkillinen turvatekniikkaa (arvo 300 €)!

  Yhdessä enemmän

  AM Security ja AM Lukkoasema sulautuvat 1.10.2021 osaksi BLC Turvaa. Olemme koonneet tietopaketin aiheesta, mikä sisältää tärkeää tietoa mm. osto- ja myyntilaskuihin liittyen kaikille yhteistyökumppaneillemme.
  Katso esittelyvideo
  • ABLOY
  • Bosch
  • GEZE
  • iloq - Making life accessible
  • Dormakaba
  • Schneider Electric
  • ABLOY valtuutettu

  BLC Turva

  19
  Paikkakuntaa
  500
  Työntekijää
  100 %
  suomalainen
  80 M€
  liikevaihtotaso

  Ajankohtaista

  BLC
  Blogi - BLC Turva

  AM Lukkoaseman ja BLC Turvan Jyväskylän toimipisteet yhdistyivät

  Muuton myötä Jyväskylässä voidaan tarjota entistä kattavammin lukitus- ja turvatekniikan palveluita niin nykyisille, kuin uusille asiakkaille yhden toimipisteen kautta. 

  01.11.2021

  Lue lisää
  Blogi - BLC Turva

  BLC Turva on nyt Suomen suurin turvatekniikka-alan yritys

  BLC Turva on nyt Suomen suurin lukitukseen ja turvatekniikkaan liittyviä ratkaisuja ja palveluita tarjoava yritys, kun siihen sulautuvat AM Security ja AM Lukkoasema. BLC Turva toimii lokakuun alusta lähtien 19 paikkakunnalla ympäri Suomen.

  02.10.2021

  Lue lisää

  Lisää uutisia

  Blogi - BLC Turva

  BLC Turva Oy:lle kansallinen yritysturvallisuustodistus

  Yritysturvallisuustodistus on osoitus BLC Turvan korkeasta turvallisuustasosta. Todistus kertoo, että BLC Turva on luotettava taho viranomaisten turvallisuusluokiteltujen tietojen säilytykseen ja käsittelyyn.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa