<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Tietoturva

  Turvallisesti netissä

  Meiltä saat maailman parhaan tietoturvapalvelun: F-Secure TOTAL.

  Nettisurffailu, sosiaalisen median ja verkkopankin käyttö on nyt turvallista missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Meiltä saat koko perheen tietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten tietoturvan kerralla kuntoon!

  Maailman parasta tietoturvaa

  Kaikki tarvitsevat tietoturvaa. Uudistunut palvelutarjontamme tuo F-Securen uudistetun tietoturvaohjelmiston käyttöösi. F-Secure TOTAL antaa kattavan suojan koko perheen laitteille - niin tietokoneille, älypuhelimille kuin tableteillekin.

  Uudistunut F-Secure antaa kattavan suojan koko perheen laitteille. Voit suojata Windows-, Mac- ja Android-laitteiden lisäksi iOS-laitteita, kuten iPhone- ja iPad-laitteita.

  F-Secure TOTAL

  F-Secure TOTAL on Premium-luokan kyberturvallisuuspaketti sinulle ja laitteillesi. Paketti sisältää kaikki SAFE-ohjelmiston ominaisuudet ja niiden lisäksi kaksi uutta suojausominaisuutta; KEY ja FREEDOME VPN -palvelut.

  F-Secure TOTAL sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Virustentorjunta
   Virustorjunta tarkistaa kaikki tiedostot ennen kuin ne ladataan laitteellesi. Jos tiedosto on tuntematon, se tarkistetaan yksityiskohtaisesti haitallisen tietojen osalta .
  • Yksityisyydensuoja - VPN
   VPN suojaa laitteesi internetyhteyttä. Se salaa kaiken liikenteen, jolloin verkkorikolliset eivät voi vakoilla tai varastaa salaisia ja yksityisiä tietojasi
  • Turvallinen selaus
   Turvallinen selaus sisältää kaksi ominaisuutta: Selauksen suojauksen, joka suojaa haitallisilta websivuilta ja verkkopankkitoimintojen suojauksen, joka estää haitalliset yhteydet
   pankkitoimintojen aikana.
  • Henkilötietojen monitorointi
   Henkilötietojen monitorointi tarkistaa onko tietojasi vuotanut nettiin, ilmoittaa mahdollisista tietovuodoista, sekä antaa toimintaohjeita, mikäli tietojasi on ollut mukana tietovuodoissa. Voit monitoroida sähköpostiosoitteiden lisäksi muitakin henkilötietojasi, kuten esim. puhelinnumeroita ja luottokortteja.
  • Salasanaholvi
   Salasanaholvi tallentaa tunnuksesi, salasanasi ja muut tärkeät tietosi turvallisesti. Voit lisätä käyttäjätunnuksen automaattisesti kirjautuessasi palveluun ja synkronoida salasanat eri laitteiden välillä. Salasanaholvin avulla luot vahvoja salasanoja ja hallinnoit ja vaihdat mahdolliset heikot salasanasi uusiin

  Hoida tietoturvasi kuntoon nyt!

  Tietoturvapalvelut voit tilata BLC Telecomin asiakaspalvelusta.

  F-Secure TOTAL-palvelu skaalautuu laitemääräsi mukaan:

  • F-Secure TOTAL 1 3,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 2 4,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 3 6,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 5 8,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 8 11,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 10 13,90 €/k


  Tietoturvapalvelusi tilausta voit helposti hallinnoida portaalissa: safeavenue.f-secure.com/iframe/-sso/gridit/

  Kirjaudu hallintaan

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa