<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Tietoturva

  Turvallisesti netissä

  Nettisurffailu, sosiaalisen median ja verkkopankin käyttö on nyt turvallista missä tahansa ja millä tahansa laitteella. Meiltä saat koko perheen tietokoneiden, tablettien ja älypuhelinten tietoturvan kerralla kuntoon!

  Maailman parasta tietoturvaa

  Kaikki tarvitsevat tietoturvaa. Uudistunut palvelutarjontamme tuo F-Securen uudistetun tietoturvaohjelmiston käyttöösi. F-Secure TOTAL on premium-luokan tietoturvapaketti, joka antaa kattavan suojan koko perheen laitteille - niin tietokoneille, älypuhelimille kuin tableteillekin. Voit suojata Windows-, Mac- ja Android-laitteiden lisäksi iOS-laitteita, kuten iPhone- ja iPad-laitteita.

  F-Secure TOTAL sisältää kaiken, mitä tarvitset turvalliseen netinkäyttöön. Total yhdistää maailmanluokan tietoturvan, yksityisyyden- ja verkkoidentiteettisuojan sekä helppokäyttöisen salasanojenhallintasovelluksen. Suojaa perheesi ja laitteesi yhdellä tilauksella! 

  F-Secure TOTAL

  F-Secure TOTAL on Premium-luokan kyberturvallisuuspaketti sinulle ja laitteillesi. Virusten ja haittaohjelmien lisäksi se suojaa muun muassa verkkopankin käytön ja verkko-ostamisen ja estää pääsyn huijaussivustoille. Tuotteessa on lisäksi VPN-ominaisuus nettiyhteyden- ja yksityisuuden suojaamiseksi sekä identiteettivarkauksien monitorointi. Internetin käyttö on nyt turvallista missä tahansa!

  F-Secure TOTAL sisältää seuraavat ominaisuudet:

  • Virustentorjunta
   Virustorjunta tarkistaa kaikki tiedostot ennen kuin ne ladataan laitteellesi. Jos tiedosto on tuntematon, se tarkistetaan yksityiskohtaisesti haitallisen tietojen osalta.
  • Yksityisyydensuoja - VPN
   VPN suojaa laitteesi internetyhteyttä. Se salaa kaiken liikenteen, jolloin verkkorikolliset eivät voi vakoilla tai varastaa salaisia ja yksityisiä tietojasi.
  • Turvallinen selaus
   Turvallinen selaus sisältää kaksi ominaisuutta: Selauksen suojauksen, joka suojaa haitallisilta websivuilta ja verkkopankkitoimintojen suojauksen, joka estää haitalliset yhteydet pankkitoimintojen aikana.
  • Henkilötietojen monitorointi
   Henkilötietojen monitorointi tarkistaa onko tietojasi vuotanut nettiin, ilmoittaa mahdollisista tietovuodoista, sekä antaa toimintaohjeita, mikäli tietojasi on ollut mukana tietovuodoissa. Voit monitoroida sähköpostiosoitteiden lisäksi muitakin henkilötietojasi, kuten esim. puhelinnumeroita ja luottokortteja.
  • Salasanaholvi
   Salasanaholvi tallentaa tunnuksesi, salasanasi ja muut tärkeät tietosi turvallisesti. Voit lisätä käyttäjätunnuksen automaattisesti kirjautuessasi palveluun ja synkronoida salasanat eri laitteiden välillä. Salasanaholvin avulla luot vahvoja salasanoja ja hallinnoit ja vaihdat mahdolliset heikot salasanasi uusiin.

  Hoida tietoturvasi kuntoon nyt!

  Tietoturvapalvelut voit tilata BLC Telecomin asiakaspalvelusta.

  F-Secure TOTAL-palvelu skaalautuu laitemääräsi mukaan:

  • F-Secure TOTAL 1 3,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 2 4,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 3 6,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 5 8,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 8 11,90 €/kk
  • F-Secure TOTAL 10 13,90 €/k


  Tietoturvapalvelusi tilausta voit helposti hallinnoida portaalissa: safeavenue.f-secure.com/iframe/-sso/gridit/

  Kirjaudu hallintaan

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa