<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva
  Toimimme oppaanasi

  Soljuvaa palvelua

  Meiltä saat kaikki tarvitsemasi palvelut lukitus- ja turvajärjestelmiin.

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Palvelut

  Toimimme oppaanasi lukitus- ja turvatekniikassa! BLC Turvalta saat kattavat huolto- ja ylläpitopalvelut kaikkiin toimittamiimme turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan järjestelmiin. Katso tarkemmat kuvaukset palveluiden omilta sivuilta. Tarjoamme asiantuntijapalveluja myös erillisinä konsultointiprojekteina.

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Lukitus- ja turvatekniikan ammattilaisemme toimivat oppaanasi. Meiltä saa kaikki perinteisen lukkoliikkeen palvelut ja paljon muuta. 

  Palvelun tarkoituksena on tuottaa korkeatasoista ohjelmiston alustapalvelua (ASP-palvelu) turvallisuusjärjestelmien ohjelmistoille. Palvelu tuotetaan korkean käytettävyyden konesalipalveluna etäpalveluun perustuen. 

  Jotta turvajärjestelmät toimivat luotettavasti, niitä tulee huoltaa ja testata säännöllisesti. 

  Mitä tapahtuu, kun kiinteistönne turvajärjestelmä havaitsee poikkeaman? Käyttämällä ilmoituksensiirtopalvelua varmistat, että tieto poikkeamista välittyy nopeasti ja luotettavasti oikeille tahoille, kuten vartiointiliikkeisiin tai hätäkeskukseen.

  BLC Turvan pääkäyttäjäpalvelussa asiantuntijamme huolehtivat, että asiakkaan kaikki turvajärjestelmät toimivat keskeytyksettä parhaalla mahdollisella tavalla varmistaen järjestelmien toimivuuden ja vaaditun turvallisuustason.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa