<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1
  Turvajärjestelmät

  Työajanseuranta

  Digitaalinen työajanseuranta helpottaa arkea

  Digitaalinen työajanseuranta on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa korvata perinteiset tuntikortit ja manuaalisesti suoritettava työajan laskenta.

  Meiltä saat ratkaisun niin pienten, keskisuurten kuin suuryrityksen tarpeisiin. Työajanseurantajärjestelmä on tarvittaessa integroitavissa luontevaksi osaksi kulunvalvontaan.

  Hyvästit manuaaliselle työlle

  Nykyaikainen, digitaalinen työajanseuranta kirjaa työntekijän työajan ja erittelee sen lisäksi käytössä olevat lisät, liukumat, joustot, poissaolot, saldokertymät ja tuntityöt. 

  Kun työajanseurantajärjestelmä on integroitu palkanlaskentaohjelmistoon, tiedot siirtyvät automaattisesti myös palkanlaskentaan. Taloushallinnon resurssien käytön näkökulmasta muutos voi olla merkittävä, samalla myös inhimilliset virheet ja viivästykset vähenevät. Ajantasainen ja luotettava tieto tuntikertymistä, poissaoloista, työajoista ja liukumista helpottaa myös esimiestyötä. 

  Kysy lisätietoja työajanseurannan ratkaisuista meidän asiantuntijoilta. Opastamme mielellämme!

  Yhdistettävissä kulunvalvontaan

  Usein yrityksessä työajanseuranta lisäsovelluksineen on integroitu yrityksen kulunvalvontaan. Näissä tapauksissa sekä kulunvalvonnassa, että työajanseurannassa voidaan käyttää hyväksi samaa henkilörekisteriä ja samoja tunnisteita.

  Ota yhteyttä niin keskustellaan yhdessä, kuinka voitaisiin olla apunasi.

  ABLOY FLEXIM

  Soljuva työajanseuranta modernin työkulttuurin tarpeisiin

  ABLOY FLEXIM on moderni työajanseurantajärjestelmä jonka käyttö ei katso aikaa tai paikkaa.

  BLC Tempo – mobiilityöajanhallinta erityisesti liikkuvaan työhön

  Työtehtävät, missä työntekijät liikkuvat ja vaihtavat työpäivän aikana paikkaa eikä käytettävissä ole kiinteää työaikaleimauspistettä, synnyttävät paljon manuaalista tuntikorjaustyötä. Työaikaa kuluu, kun työntekijät joutuvat tekemään sisään- ja uloskirjauksensa toimipaikassaan ennen työkohteisiinsa siirtymistä. Myös laitekustannukset kertaantuvat, jos toimipaikkoja on useampia.

  BLC Turvan tarjoama Tempo™ on ajasta ja paikasta riippumaton työajan hallintapalvelu. Se ei vaadi suuria laiteinvestointeja, vaan toimii yrityksesi nykyisessä järjestelmässä. BLC Tempo™ -palvelua käytetään perusälypuhelimella tai tabletilla eikä sen käyttö vaadi kiinteää verkkoyhteyttä. BLC Tempo™ on luotettava – jokaisessa kirjauksessa on automaattisesti mukana paikkatieto.

  Haluatko lisätietoja?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa