<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC-Turva-akatemia
  Hae rekrykoulutukseen

  Avaimet tulevaisuuden uralle

  Turvaa tulevaisuutesi ja osallistu lukitus- ja järjestelmäasentajien rekrykoulutukseen.

  Seuraavaa koulutusta suunnitellaan vuodelle 2023.

  BLC Turva Akatemia

  BLC Turva Akatemia on lukitus- ja turvatekniikan alan rekrykoulutusohjelma, missä pääset opiskelemaan alaa yrityksen ammattilaisten parissa.

  Rekrykoulutus on käytännönläheinen työelämälähtöinen koulutusmalli missä oppiminen tapahtuu tiiviissä yrityksen ammattilaisten kanssa.

  Järjestimme edellisen koulutuksen kesällä 2022 ja saimme useita uusia tulevaisuuden osaajia alalle. 

  Seuraavaa BLC Turva rekryakatemiaa suunnitellaan vuodelle 2023.

  jukka-pallo

  "Tervetuloa oppimaan rautaisilta ammattilaisiltamme."

  - Jukka Nevalainen, toimitusjohtaja, BLC Turva

  Mikä on BLC Turva akatemia?

  Opi ammattilaisten parissa

  BLC Turva Akatemia on BLC Turvan sekä Taitotalon kanssa yhdessä laadittu lukitus- ja järjestelmäasentajien rekrykoulutus. Koulutuksen aikana opit perusasiat lukitus- ja järjestelmäasentajan ammatista ja saat käytännön kokemusta turva-alan työstä.

  Koulutus sisältää teoria- sekä käytännön koulutusta, itseopiskelua ja työharjoittelua BLC Turvassa. Koulutettavia etsitään seuraaviin toimipisteisiimme ympäri Suomen: Tampereen, Turun, Kuopion, Jyväskylän, Vantaan, Savonlinnan, Oulun ja Joensuun alueille.

  Rekrykoulutuksen jälkeen tarjoamme jatkomahdollisuuden oppisopimuskoulutuksen kautta saatavaan turva-alan ammattitutkintoon työn ohessa sekä jatkuvaa osaamisen kehittämistä tulevalla työurallasi.

  Koulutuksen aikataulu

  Seuraavaa koulutusta suunnitellaan vuodelle 2023 ja tiedotamme asiasta erikseen sosiaalisen median kanavissamme.

  Yhteistyössä:

  tt-logo-purple

  te-logo

   

  Uratarina

  Lukkoseppäharjoittelijan paikka BLC Turvassa puhalsi Esan uran uusille vesille

  Lue mikä sai Esan vaihtamaan alaa valomainosten parista lukitusasentajaksi ja miltä opiskelu oppisopimuksella varttuneemmalla iällä on tuntunut.

  Opi turvajärjestelmien asennusta

  Suomen laajin kattaus turvajärjestelmiä

  Pääset työskentelemään laajasti erilaisien turvajärjestelmien parissa, ja työhön sinut opettaa alan parhaimmat ammattilaiset. 

  Tarjoamme monipuolisesti erilaisia turvajärjestelmien ratkaisuja kuten videovalvontajärjestelmät, audio- ja äänievakuoinnin, rikosilmoitinjärjestelmät, paloilmoitinjärjestelmät, kulunvalvonta ja oviautomatiikka.

  Älykkäitä lukitusratkaisuja

  Modernin ajan lukkoseppä

  Lukitusala on kehittynyt valtavasti viimeisen vuosikymmenen aikana, kun modernit sähköiset lukitusjärjestelmät ovat yleistyneet.

  Lukkosepän työ on vanha perinteikäs ammatti, mutta se on nykypäivänä paljon enemmän kuin perinteistä mekaanista asennustyötä. Nykyaikaiset älykkäät lukitusjärjestelmät vaativat paljon monipuolista osaamista, kun erilaiset digitaaliset ratkaisut ja pilvipohjaiset järjestelmät yleistyvät jatkuvasti.

  Mikä on BLC Turva?

  Toimimme oppaana
  lukitus- ja turvatekniikassa

  Toimintamme juuret yltävät yli 130 vuoden päähän Saimaan rannoille ja toimimme asiakkaidemme lukitus- ja turvatekniikan oppaina 19 paikkakunnalla n. 500 asiantuntijan voimin.

  Opastamme asiakkaitamme kiinteistöjen lukitus- ja turvajärjestelmien suunnittelussa ja valinnassa.

  Usein kysytyt kysymykset

  Kenelle koulutus sopii?

  Lukitus- ja järjestelmäasentajan koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa osaamista alalta, mutta se katsotaan hakuprosessissa eduksi. Tärkeintä kuitenkin on halu oppia ja kehittyä. Hyvällä asenteella pääsee pitkälle!

  Missä koulutus järjestetään?

  Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena, johon sisältyy lähipetusta, ohjattua verkko- ja itseopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetus tapahtuu Taitotalon tiloissa Helsingissä (hiomotie 6, 00380 Helsinki), majoitus lähiopetuksen aikana järjestetään yrityksen ja koulutuksen järjestäjän toimesta.  

  Työelämälähtöisen koulutuksen pääpaino on työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa. Pääset oppimaan turva-alan ammattilaisilta työssä  toimipisteissämme eri puolella Suomea. 

  Miten pitkään koulutus kestää?

  Ensimmäisen koulutuksen lähijakso järjestettiin 4.4.- 1.5.2022 Taitotalossa Helsingissä ja työharjoitteluaika 2.5.-29.7.2022 BLC Turvan eri toimipisteissä Suomessa.

  Maksetaanko majoitus ja matkakulut?

  Majoitus lähiopetuksen aikana järjestetään BLC Turvan ja koulutuksen järjestäjän toimesta. Lähiopetus tapahtuu Taitotalon tiloissa Helsingissä (Hiomotie 6, 00380 Helsinki), matkat ja majoitus lähiopetuksen aikana kustannetaan harkinnan mukaan työssäkäyntialueen ulkopuolelta tuleville opiskelijoille BLC Turvan toimesta.

  Valmistuuko koulutuksesta ammattiin?

  Koulutuksesta ei valmistu ammattiin, mutta haemme koulutukseen henkilöitä, jotka ovat innokkaita ottamaan vastaan uusia haasteita ja kehittymään turva-alan monipuoliseksi ammattilaiseksi.

  Rekrykoulutuksen jälkeen tarjoamme jatkomahdollisuuden oppisopimuskoulutuksen kautta saatavaan turva-alan ammattitutkintoon työn ohessa sekä jatkuvaa osaamisen kehittämistä tulevalla työurallasi.

  • ABLOY
  • Bosch
  • GEZE
  • iloq - Making life accessible
  • Dormakaba
  • Schneider Electric
  • ABLOY valtuutettu
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa