<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Varusteet ja helat

  Monipuoliset turva- ja lisävarusteet

  Kauttamme saat halutessasi aina kokonaisvaltaisen turvaratkaisun: teknisten järjestelmien ja palveluiden lisäksi toimitamme tarpeidenne mukaiset lisävarusteet. Lisätietoja palveluistamme saat asiantuntijoiltamme.

  Turvakaapit – turvaa arvopaperit, aseet ja datamateriaali

  BLC Turvan asiantuntijat auttavat oikean turvakaapin valinnassa. Aseiden, arvopapereiden tai datamateriaalin säilytys edellyttää kaapilta erityyppisiä ominaisuuksia.

  Kassakaappi suojaa arvotavaroita ja -esineitä murtautumista vastaan. Paloturvakaappi on puolestaan tarkoitettu suojaamaan herkkiä materiaaleja kuten asiakirjoja ja mappeja tulipalolta vähintään 60 minuutin ajan. Paloturvakaappien palosuoja perustuu eristemateriaalin sisältämän kidenesteen höyrystymiseen ja sen lämpöä sitovaan vaikutukseen. Paloturvakaapissa paperimateriaali kestää 175°C asteen lämpötilan. Datamateriaali (CD- ja DVD-levyt, muistitikut, kovalevyt) tuhoutuvat jo + 55 °C asteessa. Datakaappi tai datasäilytyslokero antaa lisäsuojaa herkille materiaaleille tulipalon sattuessa.

  Kaikki ampuma-aseet on aselain mukaan säilytettävä turvakaapissa tai poliisin erikseen hyväksymässä säilytystilassa. Ampuma-asetta ja aseen osia ei näinkään säilytettyinä saa pitää paikassa, josta ne ovat helposti anastettavissa. Jos säilytettävänä on erityisen vaarallinen ampuma-ase taikka yhteensä yli viisi pistoolia, revolveria, itselataavalla kertatulella toimivaa kivääriä tai itselataavalla kertatulella toimivaa 6 §:n 2 momentin 12 kohdassa tarkoitettua muuta ampuma-asetta, on aseet säilytettävä sisäasiainministeriön asetuksen mukaisessa lukitussa turvakaapissa tai poliisin hyväksymässä säilytystilassa.

  Kauttamme saatavissa useita erilaisia ja -kokoisia turvakaappeja aseiden, arvopapereiden tai datamateriaalin säilyttämiseen. Kysy lisää!

  Kalusteet & turvatuotteet

  Erityisesti saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa kiinteistöjen esteettömyyden ja turvallisuuden huomioiminen nousee keskiöön. Kysy asiantuntijoiltamme lisätietoja tarjoamistamme kaluste-, kylpyhuone- ja turvatuotevalikoimista. 

  Painikkeet & helat

  Valikoimastamme löydät laajan valikoiman painikkeita ja heloja moniin käyttötarkoituksiin. Tutustu valikoimaamme myymälöissämme ja viimeistele oviympäristösi . Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

  Opasteet

  Toimitamme erityyppiset opasteet mittatitaustyönä. Kaivertamomme valmistaa mm. turvakilpiä ja liikennemerkkejä, teollisuusopasteita ja -kilpiä, näyttäviä irtokirjainopasteita sekä tarratulosteita.

  Haluatko lisätietoja?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa