<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Tietoturva

  Tietoturva

  Yrityksen hyvä tietoturva on monien asioiden summa. Hyvän ja tietoturvallisen kokonaisuuden saamiseksi tarvitset tietoturvaohjelmiston ja palomuuripalvelun, ehkä myös tietoturvakartoituksen. Molemmat saat BLC Telecomilta.

  Tietoturva ja palomuuri

  Yrityksen hyvä tietoturva on monien asioiden summa - alkaen aina yrityksesi toimitilojen tietoturvasta, henkilökunnan tietoturvaosaamisesta ja tietojenkäsittelystä yrityksen oman verkon ja siihen liitettyjen laitteiden muodostamaan kokonaisuuteen.

  Tarjoamme yritysasiakkaillemme seuraavia tietoturvapalveluita:

  F-Secure Yritysturva Pro

  Keskitetysti hallittu ja valvottu tietoturvaratkaisumme F-Secure Yritysturva Pro perustuu luotettavaan ja korkeatasoiseen F-Securen osaamiseen. F-Secure Yritysturva Pro on nykyaikainen tietoturvapalvelu yrityskäyttöön. Hyvän ja tietoturvallisen kokonaisuuden saamiseksi tarvitset myös Palomuuripalvelun.

  F-Secure Yritysturva Pro -palvelussa asiantuntijamme hallinnoivat järjestelmää puolestasi ja pitävät huolen, että tietoturvasi ja lisenssisi ovat aina ajan tasalla. Ohjelmistolisenssi ei ole konekohtainen, vaan voidaan siirtää uuteen laitteeseen vanhan poistuessa käytöstä.

  Tietoturvapalvelu on jatkuvasti valvottu ja sen ennakoiva suojaustekniikka pitää yrityksesi laitteet turvassa uusilta haittaohjelmilta ja kohdistetuilta hyökkäyksiltä – voit siis huoletta keskittyä yritystoimintaasi ja jättää tietoturvauhat meidän huoleksemme.

  Palomuuri

  Verkkohyökkäykset, haittaohjelmat, roskaposti, tietojenkalasteluohjelmat…. Vältä internetin uhat kokonaisvaltaisilla tietoturvapalveluilla ja säästä selvää rahaa. Palomuuri suojaa yrityksesi verkkokokonaisuutta laitteen läpi pyrkivän liikenteen osalta. Läpi pyrkivä liikenne verrataan haluttuun, sallituksi määriteltyyn säännöstöön ja estetään, mikäli se ei siihen kuulu tai liikenteen käyttäytyminen poikkeaa normaalista tai sisältää tunnettuja haitan- tai ongelman aiheuttajia. Palomuuripalvelun lisäksi yrityksesi työasemat ja palvelimet on myös hyvä suojata tietoturvaohjelmistolla.

  BLC Palomuuripalvelu voi olla yrityksesi internetliikennettä tarkastava ominaisuus tai koko yritysverkkokokonaisuutta palveleva tarvekartoitettu erillisratkaisu. Palvelun avulla voidaan suojata myös esimerkiksi oman yritysverkkosi sisäistä liikennettä eri osien välillä tai yrityksesi omaa palvelinympäristöä. Palvelulla voidaan muodostaa myös VPN tunnelointiin perustuva yritysverkko kokonaisuus sekä tetoturvallinen etätyöskentely yriteisverkkosi resursseihin.

  Etätyö, pilvipalvelut, erilaiset päätelaitteet sekä yrityksesi tarpeet voidaan huomioida jo verkon suunnittelussa ja tehdä sinun yrityksellesi paras mahdollinen, sopivan kokoinen ja sopivan hintainen ratkaisu. Kun yrityksesi tietoturvapalvelut ovat ajan tasalla, on toimintasi jatkuvuus turvattu.

  Mikä on sinun yrityksesi tietoturvatilanne?

  BLC Telecomin asiantuntijat ovat apunasi. Tarjoamme yrityksellesi veloituksetta tietoturvakartoituksen, joka antaa kattavan kuvan yrityksesi tämänhetkisestä tietoturvatilanteesta. Meiltä saat apua myös tietoturvariskien ratkaisuun ja asiantuntijoidemme suositukset sinun yrityksellesi sopivista tietoturvatoimenpiteistä.

  Jätä yhteystietosi, sovitaan sinulle sopiva aika

  BLC Telecomin asiantuntija kartoittaa yrityksesi tietoturvatilanteen:

  • Yrityksen toimintaympäristö
  • Yrityksen toimitilojen tietoturva
  • Henkilöstön rooli tietoturvassa
  • Yrityksen toimintatapojen tietoturva
  • Yrityksen verkon tietoturva
  • Käytössä olevien laitteiden tietoturva
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa