<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Valokuitu yrityksille

  Valokuitu yritykseen

  Yhä useamman yrityksen toiminnan edellytys on toimiva, luotettava ja riittävän ripeä tietoliikenneyhteys. Siksi yrityskiinteistön ainoa oikea tietoliikenneyhteys on valokuitu. Nopeimmat ja luotettavimmat laajakaistayhteydet tehdään nyt ja tulevaisuudessa valokuidulla. Valokuidun merkitystä yrityksellesi voit miettiä seuraavan ajatusleikin kautta:

  Mitä yrityksessäsi tapahtuisi, jos tietoliikenneyhteys ei toimisikaan?

  Kuinka monta sähköpostia jäisi lähettämättä tunnin aikana? Tai jos yhteys olisi poikki kokonaisen päivän? Kuinka moni tarjouspyyntö jäisi tulematta perille? Kuinka moni tarjouspyyntö jäisi lähettämättä, kuinka monta kauppaa menisi sivu suun? Kuinka moni etäneuvottelu peruuntuisi? Kuinka moni työntekijä ei voisi päivän aikana työskennellä täysipainoisesti? Paljonko yksi päivä ilman tietoliikenneyhteyttä maksaisi sinun yrityksellesi?

  Valokuitu on luotettavin ja toimintavarmin tiedonsiirtotekniikka nyt ja tulevaisuudessa. Valokuituliittymä mahdollistaa internetyhteyden lisäksi myös tehokkaat, luotettavat sekä tietoturvalliset toimipisteet yhdistävät yritysverkkoratkaisut. Valokuituliittymä on investointi myös yrityksen tulevaisuuteen: sillä pystytään kattamaan kasvavat tietoliikennetarpeet ja tulevaisuuden tietoliikenneinnovaatiot myös 2040-luvulla.

  Valokuitu nostaa yrityskiinteistösi arvoa

  Jos omistat yrityskiinteistön, valokuituliittymällä varmistat, että kiinteistö sopii moneen erilaiseen yritystoimintaan ja on houkutteleva kohde myös vuokralaisille. Kun tietoliikenneyhteydet ovat kunnossa, voi kiinteistön käyttötarkoitusta sen elinkaaren eri vaiheissa muuttaa, vaikka autokorjaamosta ajatushautomoksi.

  Valokuitu mahdollistaa esimerkiksi BLC yritysliittymäpalvelut

  • BLC Yrityslaajakaista Easy – perustarpeiden internetliittymä pienelle yritykselle.
  • BLC Yrityslaajakaista Pro – kaiken tyyppisten yritysten kaikkiin tietoliikennetarpeisiin. Mahdollistaa myös yritysverkotuksen.
  • Toisen palveluoperaattorin yritysverkkopalvelu – toinen operaattori voi halutessaan vuokrata laadukasta valokuituverkkoa oman palvelutuotteen tarpeisiin ja näin tuottaa kokonaispalvelua yrityksellesi.

  Haluatko lisätietoa valokuidusta? Jätä yhteydenottopyyntö myyjillemme:

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa