<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Mekaaninen lukitus

  Mekaaninen lukitus – kestävä, huoleton valinta

  Mekaaninen lukitus koostuu mekaanisista lukkopesistä ja avaimista. Se on asennushinnaltaan edullinen, aikaa ja käyttöä kestävä valinta, joka vaatii vain vähän huoltoa elinkaaren aikana. Mekaaninen lukitus suositellaan uusittavaksi n. 10–15 vuoden välein. 

  Mekaanisen lukituksen hyödyt

  Mekaaninen lukitus soveltuu kaikenkokoisiin kohteisiin. Mekaaninen lukitus soveltuu erityisesti kohteisiin, joissa on vähän muutostarpeita.  Avainjärjestelmävaihtoehtoja on useita riippuen käyttötarkoituksesta ja laajuudesta. Lukkojen sarjoittaminen mahdollistaa kulkuoikeuksien määrittämisen oikeille henkilöille.

  Toteutamme esimerkiksi ABLOYn  ja Dormakaban mekaaniset lukitusratkaisut suunnittelusta asennukseen ja huoltopalveluratkaisuihin asti. Turvallisuustason ylläpitämiseksi suosittelemme laadukasta avainhallintapalvelua, jolloin avainten lukumäärää ja hallussapitäjiä voidaan seurata reaaliaikaisesti. Lue lisää avainhallintapalveluistamme.

  ABLOY EASY

  Kestävyyttä, vaivattomuutta ja pitkän patentin tuomaa turvaa

  ABLOY EASY on tuttu, turvallinen ja ihastuttavan tyylikäs lukitusratkaisu. Se tuo helppokäyttöistä varmuutta niin kotiin kuin konttoriin, mökille, varastoon ja virastoon – kaikkialle.
  Kiinnostuitko?

  Ota yhteyttä oheisella lomakkeella

  But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings.

  • ABLOY
  • Bosch
  • GEZE
  • iloq - Making life accessible
  • Dormakaba
  • Schneider Electric
  • ABLOY valtuutettu
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa