<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-turva
  Avainhallinta - UKK

  Heräsikö kysyttävää?

  Olemme tälle sivulle koonneet vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen avainhallinta palveluun.

  Avainhallinta

  Usein kysytyt kysymykset

  Mistä tiedän montako avainta olen saanut / asuntoon on?

  Jos avaimet on noudettu nykyisestä avainhallinnasta, tarkistahan sähköpostisi. Kuitti voi vielä löytyä sieltä. Jos avainhallintaa on hoitanut hakuajankohtana joku toinen, tarkistamme palautusvaiheessa sen materiaalin. Suojattujen avaimien määrän voimme tarkistaa tehtaan tiedosta. 

  Yritysasiakkaillemme voimme avata näkymän avainhallintapalveluun, josta voi tarkastella kiinteistön avaimien tilannetta.

  Milloin vuokra-asunnon avaimet pitää palauttaa?

  Avaimien palautuspäivän voit tarkistaa muuttokirjeestä tai vuokranantajalta. Yleisesti avaimet palautetaan vuokrasopimuksen päättymisestä seuraavana arkipäivänä klo 12 mennessä, mutta vuokranantajalla voi olla omia ohjeita. Tarkistathan siis kirjallisen avaimien palautusohjeen.

  Voinko noutaa avaimet aikaisemmin kuin klo 12 hallintapäivänä?

  Muuttokirjeestä käy ilmi oikea avaimien noutoajankohta.

  Voinko noutaa avaimet ennen vuokran alkamispäivää

  Noudatamme vuokranantajan määrittämiä päivämääriä.

  Pitääkö dokumentit olla paperisena mukana?

  Vuokrasopimuksen ja vakuuden voit näyttää myös sähköisenä. Valtakirjan tarvitsemme itsellemme, joten se on hyvä olla paperisena.

  Olen varannut autopaikan. Mistä saan avaimet?

  Autopaikkojen avainhallinta voi olla eri paikassa kuin asunnon avaimet. Autopaikan vuokrasopimuksista huolehtiva osapuoli tietää mistä autopaikan avaimet tulee noutaa.

  Mitä eroa on eri avaimilla?

  Avaimet voidaan jakaa perinteisiin mekaanisiin avaimiin sekä älykkäisiin sähköisiin avaimiin. Avaintyypit jaetaan suojattuihin ja suojaamattomiin. Suojattujen lisäavainten teettäminen on mahdollista vain valtuutetussa liikkeessä ja avainmäärä on tarkasti tiedossa. Suojaamattomien avainten määrää emme voi tarkistaa.

  Mitä dokumentteja tarvitsen mukaan avaimia hakiessa?

  Tarkistamme aina henkilöllisyyden. Vuokra-asunnoissa tarkista muuttokirjeestä, mitkä dokumentit vaaditaan avainluovutukseen. Muussa avainliikenteessä luovutamme avaimet lupaa vastaan.

  Mitä lisäavain ja sarjoitus maksaa?

  Avaimen hinta riippuu avaimen tyypistä ja sarjoituksen hinta lukostosta sekä sarjoitettavien avainpesien määrästä. Tarkan hinnan voit tarkistaa ottamalla yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme.

  En pääse itse noutamaan avaimia, kuinka toimin?

  Avaimet voidaan luovuttaa myös toiselle henkilölle valtakirjaa vastaan. Huomioithan, että noutajalla pitää olla myös vuokranantajan määrittämät dokumentit mukana + valtuutetun henkilöllisyystodistus. Valtakirjan voit tulostaa täältä.

  Mitä ohjelmistoja tai laitteita tarvitsen AM Avainhallinnan käyttöön?

  Käyttääksesi BLC Turvan (ent. AM Avainhallinta) Extranettiä, joka on asiakkaan käyttöliittymä, et tarvitse ladattavia ohjelmia tai laitteita. Extranet on selainpohjainen, joten pääset kirjautumaan ja käyttämään sitä missä ja milloin tahansa joko puhelimen, tabletin tai tietokoneen kautta, jossa on nettiyhteys.

  Palvelua päivitetään ja samalla palvelu uudistetaan BLC Turvan brändin alle.

  Klikkaa tästä extranettiin.

  • ABLOY
  • Bosch
  • GEZE
  • iloq - Making life accessible
  • Dormakaba
  • Schneider Electric
  • ABLOY valtuutettu
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa