<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Kameravalvonta

  Kameravalvonta vähentää turvallisuusriskejä

  Kameravalvonta on tehokas ja olosuhteista riippumaton tapa ehkäistä henkilöihin ja omaisuuteen kohdistuvia turvallisuusriskejä. Kameravalvonnalla voidaan seurata ja tallentaa tapahtumia yrityksesi tai kiinteistösi sisätiloissa ja ulkoalueilla.

  Lisäksi nykyaikaiset älykkäät järjestelmät hyödyntävät tekoälyä, jonka avulla voidaan mm. tunnistaa liikettä kielletyiltä alueilta tai avata portteja ja muita kulkuväyliä muun muassa automaattisen rekisteritunnistamisen avulla.

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Kameravalvonnan hyödyt

  Kameravalvonta paitsi suojaa kiinteistöjä, taloyhtiöitä ja asukkaiden omaisuutta ilkivallalta sekä murroilta, se voi myös auttaa ratkaisemaan tapahtuneita rikoksia. Nykyaikaisilla valvontalaitteilla saadaan tunnistettavaa kuvaa myös hämärässä ja jopa pimeässä. Henkilöturvallisuus paranee, kun asiaton oleskelu saadaan kuriin. Kameravalvonnasta kertovat tarrat kiinteistöjen ikkunoissa ja yleisissä tiloissa ehkäisevät jo sellaisenaan murtoaikeita.

  BLC Turva tarjoaa kameravalvontajärjestelmiä asiakkaille sekä palveluna että asiakaskohtaisesti räätälöityinä erillisjärjestelminä. Valitsemalla palveluvaihtoehdon sinun ei tarvitse investoida kameroihin, tallennusjärjestelmiin tai niiden ylläpitoon, vaan saat ne kaikki kiinteään kuukausihintaan. Tarjoamamme ratkaisut on helppo laajentaa ja integroida muihin turvajärjestelmiin ja turvallisuuspalveluihin.

  Kameravalvontajärjestelmät kaikkiin tarpeisiin

  Toteutamme ja suunnittelemme suuria sekä pieniä kameravalvonnan ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Pienestä muutaman kameran paikallisesta kameratallentimesta verkotettuun, maanlaajuiseen valvontajärjestelmään. 

  Tunnemme järjestelmien monipuoliset mahdollisuudet. Kameroiden sekä tallenninohjelmistojen kehitys on muokannut järjestelmistä paljon muutakin kuin vain videokuvan tallennusjärjestelmiä. Nykyisellään järjestelmiä voidaan käyttää tunnistamaan liikettä kielletyiltä alueilta, avaamalla portteja tai muita kulkuväyliä automaattisen rekisteritunnistamisen avulla tai vaikka laskemaan kävijämääriä tiloissa.

  Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin kerromme mielellämme lisää toteuttamistamme järjestelmistä ja suunnittelemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun! 

  Turvaverkkopalvelu

  Meiltä myös turvalliset yhteydet

  Älykkäät kameravalvontajärjestelmät tarvitsevat toimiakseen myös luotettavat ja suojatut verkkoyhteydet.

  Suosittelemme kameravalvontajärjestelmää liitettävän osaksi turvaverkkopalveluamme, joka valvoo automaattisesti kameroiden toimintakuntoa ja varmistaa, että tieto liikkuu luotettavasti suojatussa verkossa. Palvelun avulla voi parantaa huomattavasti turvallisuusjärjestelmien toimintavarmuutta.

  Asiantuntija oppaanasi

  Älykkäämpää kameravalvontaa

  Nykyaikaiset järjestelmät ovat paljon muutakin kuin videokuvan tallennusjärjestelmiä.

  Älykkäät järjestelmät hyödyntävät tekoälyä, jonka avulla voidaan mm. tunnistaa liikettä kielletyiltä alueilta tai avata portteja ja muita kulkuväyliä muun muassa automaattisen rekisteritunnistamisen avulla.

  Tutustu lisää älykkään videovalvonnan mahdollisuuksiin blogistamme.

  Asiakastarina

  Kattava videovalvontajärjestelmä ratkaisuna Keravan kaupungin häiriöihin

  Keravan kaupungilla oli haasteena toistuvat häiriöt kaupungin julkisilla paikoilla ja tilannetta haluttiin hallita. Ratkaisuna ongelmaan toteutimme tiiviissä yhteistyössä kaupungin kanssa keskustan alueelle kokonaisvaltaisen videovalvontajärjestelmän, jonka avulla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ja selvittää vahingontekoja. 

  Miten yksityisyydensuoja vaikuttaa kameravalvontaan?

  Ilkivallan ehkäisyssä, omaisuuden suojaamisessa ja henkilöturvallisuuden parantamisessa kameravalvonta on useissa tilanteissa osoittautunut parhaaksi ratkaisuksi. Kameravalvonta luetaan henkilötietojen käsittelyksi, joten muiden kuin kotitalouksien tulee huomioida EU:n kameravalvontaa koskevat tietosuoja-asetukset ja -ohjeistukset.

  Kameravalvonnasta on aina kerrottava selkeästi kylttien ja tarrojen välityksellä. Tämän lisäksi esimerkiksi taloyhtiöissä kameravalvonnan käyttöönotto vaatii aina asukkaiden hyväksynnän ja päätöksen.

  BLC Turvan asiantuntijat auttavat yritystäsi oikean kameravalvontakokonaisuuden suunnittelussa. Jätä meille yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

  Haluatko lisätietoja?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  • ABLOY
  • Bosch
  • GEZE
  • iloq - Making life accessible
  • Dormakaba
  • Schneider Electric
  • ABLOY valtuutettu
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa