<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Oppaasi tietotekniikassa

  Yrityksesi tarvitsee tietoliikennepalveluja, valokuituliittymiä, yritysverkon palveluja, palvelinkapasiteettia, laitteita, viestinnän apuvälineitä ja näkyvyyttä internetissä. Toiminnot tarvitsevat myös asiantuntevaa tukea.

  Taloyhtiö tarvitsee TV-palvelut. Ratkaisu siihen on BLC Kaapeli TV. Nykyaikaisessa taloyhtiössä on nykyaikaiset yhteydet. Taloyhtiölaajakaista nostaa asuntosi arvoa ja nopea nettiyhteys tuo kotiisi television aikariippumattomat viihdepalvelut sekä nykyaikaiset keinot viestiä ja seurata maailman tapahtumia.

  Haaveiletko valokuituverkko-osuuskunnasta tai joko sinulla sellainen on? BLC Telecom on kumppani myös valokuituosuuskunnille.

  Uutiset

  BLC
  Blogi - BLC Telecom

  Valokuidun rakentaminen Kausalaan

  Valokuituhanke on edennyt Kausalassa. Rakentaminen alkoi radan pohjoispuolella keväällä 2022 ja nyt rakentamispäätös on saatu myös radan eteläpuolelle.

  18.08.2022

  Lue lisää
  Blogi - BLC Telecom

  Valokuitu vs. mobiiliyhteys

  Mitä eroa on valokuitu ja mobiiliyhteydellä? Valokuidulla varmistat itsellesi nopean ja varman laajakaistayhteyden sekä tänään että tulevaisuudessa.

  10.08.2022

  Lue lisää

  Lisää uutisia

  Blogi - BLC Telecom

  BLC Telecom mukana tukemassa 4H:n kesäpuistoa

  BLC Telecom on ollut tänä kesänä mukana tukemassa Savonlinnan 4H-yhdistyksen kesäpuistoa paikallisille lapsille.

  Blogi - BLC Telecom

  BLC Telecomin valokuituverkon rakentaminen laajenee Imatralla

  Meltolan alueen lisäksi BLC Telecom aloittaa valokuituverkon rakentamisen Imatran Onnelassa, Mustalammella sekä Niskakoskelle keväällä 2022.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa