<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Etäpalvelin

  Etäpalvelin

  Etäpalvelin on palvelimesi operaattorin laitetilassa. Palvelin voi olla liitettynä internetverkkoon tai osaksi yrityksesi lähiverkkoa.

  Etäpalvelin

  Etäpalvelin on palvelimesi operaattorin laitetilassa. Palvelin voi olla liitettynä internetverkkoon tai osaksi yrityksesi lähiverkkoa. Palvelimen yhteyteen voi liittää tietoturvallisuutta lisääviä palomuuriominaisuuksia. BLC Telecomin tarjoamat palvelintilat ovat nykyaikaiseen tapaan virtuaalipalvelimia.

  Palvelinalustan hallinta ja ylläpito on BLC:llä, huolehdimme palvelinalustan tietoturvasta ja ajankohtaisista päivityksistä. Muutoin yritykseesi hankittu etäpalvelinkapasiteetti on itse hallittavissa ja määriteltävissä.

  Etäpalvelin on parhaimmillaan, kun yrityksesi on BLC:n kokonaisvaltainen tietoliikenneverkkoasiakas, jolloin yritysverkkoon sijoittelu ja liikennöintikapasiteetti on hyvin järjesteltävissä. Käyttämällä BLC Etäpalvelin tuoteperhettä tiedät tarkkaan ja varmasti, missä palvelimesi tieto sijaitsee.

  Katsotaanko yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, miten palvelu sopisi yrityksellesi? Ota yhteyttä. BLC Oppaasi Tietotekniikassa

  Haluatko lisätietoa etäpalvelimesta?

  Jätä yhteydenottopyyntö myyjillemme!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa