<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC

  Töihin meille? – Liity kasvavaan joukkoomme!

  Suuntaa kanssamme uusille vesille!

  BLC-konsernin juuret yltävät yli 130 vuoden päähän Saimaan rannoille. Konserniin kuuluu kaksi yritystä BLC Turva ja BLC Telecom ja työllistämme yhteensä n. 550 kiinteistöjen turvallisuus- ja tietoliikennealan ammattilaista.

  Toimimme alalla, joka kehittyy ja uudistuu jatkuvasti. Se vaatii meiltä vahvaa osaamista ja oman liiketoimintamme jatkuvaa kehittämistä. Ennen kaikkea se vaatii meiltä uteliaisuutta ja rohkeutta ennakoida ja valmistautua tulevaisuuteen. Jos tunnistat itsesi, katso avoimet työpaikkamme ja liity joukkoon!

  BLC_tunnus-turva_sininen_srgb_crop

  Oppaasi turvatekniikassa

  BLC Turva on Suomen johtava asiantuntija lukitus- ja turvatekniikassa. Toimimme valtakunnallisesti 19 paikkakunnalla n. 500 asiantuntijan voimin.

  logo-blc-telecom_primary

  Oppaasi tietotekniikassa

  BLC Telecom on Kaakkois-Suomessa toimiva tietoliikenneoperaattori, jonka päätoimipaikka on Savonlinnassa. Toimimme tietotekniikan oppaina alueella niin yrityksille, kuin yksityishenkilöille.

  Liity kasvavaan joukkoomme

  Olemme alamme edelläkävijä, joka opastaa asiakkaita eteenpäin pyörteet ja karikot ohittaen. BLC:llä voit luottaa pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen kehitystyöhön sekä hyviin työskentelyolosuhteisiin.

  Panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja kehittymiseen. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla asiantuntevassa työyhteisössä. Käytössäsi on aina alan parhaat työkalut, viihtyisät työtilat sekä tukenasi joukko innokkaita työkavereita.

  Jos joskus arjen virta vie vauhdikkaasti, myös suvantohetkiä tulee. Me varmistamme, että kaikki pysyvät veneessä!

   

  Huolehdimme hyvinvoinnistasi

  Sekä asiakas- että työntekijätyytyväisyys on BLC:llä huippuluokkaa. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut ja hyvinvointietuuden, jonka voit kohdistaa omien mieltymystesi mukaan liikuntaan, kulttuuriin tai vaikkapa hierontaan.

  BLC:llä työskentelee jo yli 500 asiantuntijaa ympäri Suomen. Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää uusia osaajia. Liity joukkoon!

  Rekrytointi

  Hyppää kanssamme samaan veneeseen

  Me BLC:ssa emme tarjoa asiakkaillemme vain turva- tai tietotekniikkapalveluita, me varmistamme, että heidän arkensa soljuu. Toivotammekin tervetulleeksi iloiseen porukkaamme kaikki, jotka haluavat yhdessä viedä asiakkaitamme arjen tyrskyissä kohti tyynempiä vesiä.

  Tutustu rekrytoinnin tietosuojaselosteisiimme:
  BLC Turva
  BLC Telecom

  Etsitkö harjoittelupaikkaa?

  Kiinnostaisiko tulla harjoittelijaksi?

  Tarjoamme harjoittelijoille mielenkiintoisen ympäristön tutustua turvallisuus- tai tietoliikennealan työhön. Täytä avoin hakemus ja olemme sinuun yhteydessä.

  Katso video harjoittelusta BLC Turvalla

  Uratarinat

  BLC
  Blogi - BLC Turva

  Oskari yhdistää työn ja kilpa-urheilun soljuvasti yhteen

  Miten huippu-urheilu ja mielenkiintoinen turva-alan työ yhdistetään soljuvasti yhteen? Tähän Oskari Mäkinen on löytänyt vastauksen. Lue uratarina verkkosivuiltamme.

  03.11.2023

  Lue lisää
  Blogi - BLC Turva

  Aleksin ja Timon urat BLC Turvalla ovat myötätuulessa

  ”Jos tehdään, tehdään kunnolla”. Lue uratarina BLC Turvan Oulun toimipisteellä turvatekniikka-asentajina työskentelevistä Aleksista ja Timosta.

  24.02.2023

  Lue lisää

  Lisää tarinoita

  Blogi - BLC Turva

  Mirka navigoi hotellivirkailijasta palvelupäälliköksi BLC Turvaan

  Voiko hotellivirkailija päätyä esimiestehtäviin turvallisuusalalle? Kyllä voi. BLC Turvan Vantaan Petikon toimipisteessä nelisen vuotta palvelupäällikkönä toiminut Mirka Kuivikko on hyvä esimerkki siitä, miten uusi ura voi löytyä kokonaan toiselta alalta, mitä alkujaan on ehkä suunnitellut.

  Blogi - BLC Turva

  Niki sukelsi lukkosepän mielenkiintoiseen maailmaan

  Niki Sorsa hakeutui ammattiopiston harjoittelun jälkeen opiskelemaan turvallisuus- ja lukitusalaa oppisopimuksella ja nyt virta vie kohti unelma-ammattia.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa