<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC

  Töihin meille? – Liity kasvavaan joukkoomme!

  Suuntaa kanssamme uusille vesille!

  Toimimme alalla, joka kehittyy ja uudistuu jatkuvasti. Se vaatii meiltä vahvaa osaamista ja oman liiketoimintamme jatkuvaa kehittämistä. Ennen kaikkea se vaatii meiltä uteliaisuutta ja rohkeutta ennakoida ja valmistautua tulevaisuuteen. Jos tunnistat itsesi, katso avoimet työpaikkamme ja liity joukkoon!

  Rekrytointi

  Liity kasvavaan joukkoomme

  Liity kasvavaan joukkoomme
  Olemme alamme edelläkävijä, joka opastaa asiakkaita eteenpäin pyörteet ja karikot ohittaen. BLC:llä voit luottaa pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen kehitystyöhön sekä hyviin työskentelyolosuhteisiin.

  Panostamme työntekijöidemme osaamiseen ja kehittymiseen. Vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yhtiössämme pääset kehittymään osaamisessasi aitiopaikalla asiantuntevassa työyhteisössä. Käytössäsi on aina alan parhaat työkalut, viihtyisät työtilat sekä tukenasi joukko innokkaita työkavereita.

  Jos joskus arjen virta vie vauhdikkaasti, myös suvantohetkiä tulee. Me varmistamme, että kaikki pysyvät veneessä!

  Voit jättää meille myös avoimen työhakemuksen.

  blc-ryhmakuva-toihin-meille

   

  Huolehdimme hyvinvoinnistasi

  Sekä asiakas- että työntekijätyytyväisyys on BLC:llä huippuluokkaa. Huolehdimme työntekijöidemme työhyvinvoinnista tarjoamalla kattavat työterveyspalvelut ja hyvinvointietuuden, jonka voit kohdistaa omien mieltymystesi mukaan liikuntaan, kulttuuriin tai vaikkapa hierontaan.

  BLC:llä työskentelee jo yli 500 asiantuntijaa ympäri Suomen. Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää uusia osaajia. Liity joukkoon!

  Voit jättää meille myös avoimen työhakemuksen.

  Katso avoimet työpaikkamme

  Katso avoimet työpaikkamme tai jätä meille avoin työhakemus.

  Tutustu rekrytoinnin tietosuojaselosteisiimme:
  BLC Turva
  BLC Telecom

  Uratarinat

  Katso Joni Liukkosen tarina lukkosepästä myyntipäälliköksi

  Miten BLC Turva on tukenut Jonin kehittymistä asiantuntijana ja mitä hyötyä uudelle työntekijälle on siitä, että talossa on paljon asiantuntijoita? Katso video!

  BLC_rekry_26102020

   

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa