<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Yrityslaajakaista

  Koko maailma ulottuvillasi

  Yrityksesi yhteydet kuntoon! Korkealaatuisilla laajakaistaratkaisuilla BLC Telecom on tietoliikenneoppaanasi vakiinnuttanut paikkansa yritysten yhteistyökumppanina. Luotettava laajakaistayhteys saa työskentelyn sujumaan kuin tanssi – ja jos luotettavan laajakaistan lisäksi tarvitset yhteyksiä yrityksesi toimipaikkojen tai työpisteiden välille, tai vaikkapa langattoman vierailijaverkon asiakkaiden käyttöön, BLC Oppaasi tietoliikenteessä on palveluksessasi.

  BLC Yrityslaajakaista

  Hyvin suunniteltu ja toteutettu internetyhteys sekä yrityksesi toimipisteet yhdistävä sisäverkko säästävät kustannuksia ja tehostavat yrityksesi toimintaa.

  Millaisia ovat sinun yrityksesi tietoliikenneverkkotarpeet? Ammattimaisesti toteutetussa verkossa on kuhunkin tarkoitukseen parhaiten sopivat laitteet, riittävä kapasiteetti sujuvaan työskentelyyn ja tietoturva kunnossa. BLC:ltä saat yrityksesi tarpeita vastaavan verkon suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton ja ylläpidon – ota yhteyttä yritysmyyjiimme ja kysy lisää!

  BLC Yrityslaajakaista Easy

  BLC Yrityslaajakaista Easy on kustannustehokas tiedonsiirtoväylä pienehkölle yritykselle. Easyllä hoidat vaivattomasti yritystoimintaasi liittyvän tiedonhankinnan, tilaukset yhteistyökumppaneilta, yrityksen pankkiasiat sekä sähköpostiliikenteen.

  BLC Yrityslaajakaista Easy toimitetaan yleisimmin korkealaatuisella valokuituyhteydellä tai kaapelimodeemina. BLC Yrityslaajakaista Easy tarjoaa käyttöösi 5 virallista dynaamisesti jaettavaa IPv4 -osoitetta.

  Yrityslaajakaista Easyn nopeuden voit valita toimitustavan mukaisista vaihtoehdoista yrityksesi tarpeen mukaan. Käyttääksesi palvelua tarvitset laajakaistapäätelaitteen, jonka voi ostaa tai vuokrata.

  Yrityslaajakaista Easy toimii BLC:n valvotussa verkossa ja palvelee kuten peruslaajakaista sisältäen kuitenkin mahdollisuuden parannettuun huoltopalveluun.

  Yrityslaajakaista Pro

  BLC Yrityslaajakaista Pro on luotettava laajakaista yrityksen kaikkiin kiinteisiin tietoliikennetarpeisiin. BLC Yrityslaajakaista Pro skaalautuu pienestä muutaman työaseman verkosta usean sadan työaseman verkkojen yrityskokonaisuuksiin asti. Liittymä palvelee yrityksen kaikkia kiinteitä tietoliikennetarpeita, ja palvelu sopeutetaan yrityksen tarpeisiin yhdessä BLC:n myyntihenkilöstön ja tarvittaessa asiantuntijoiden kanssa. Halutessasi voit jättää tietoliikenneratkaisut kokonaan BLC:n asiantuntijoiden valittavaksi.

  BLC Yrityslaajakaista Pro toimitetaan yleisimmin korkealaatuisella valokuituyhteydellä tai  esim. toiselta operaattorilta vuokratulla korkealaatuisella kapasiteetilla. Tyypillinen liittymäpalvelun liikennöintinopeus on valitusta nopeusluokasta riippuen 10 M – 10 G.

  Yrityslaajakaista Pro antaa käyttöösi tarvekartoitetun määrän staattisia, virallisia Ipv4 –osoitteita. Näin ollen Pro mahdollistaa myös kolmannen osapuolen päätelaitepalvelun esim. konsernikohteissa. BLC Yrityslaajakaista Pro toimitetaan ”avaimet käteen” -periaatteella. Se kytketään käyttöpaikalle valmiiseen sisäverkkoon, ja toimitukseen sisältyvä päätelaite asennetaan ja määritellään käyttökuntoon. Mikäli sisäverkko vaatii muutostöitä, teemme ne halutessasi lisäpalveluna.

  BLC Yrityslaajakaista Pro:n kuukausimaksuun sisältyy myös liittymän kunnossapito ja päätelaitteen huollot paikan päällä sovitun huoltotason mukaisissa aikarajoissa. Palveluun sisältyvä huoltotaso 2 käsittää häiriöilmoitusten vastaanoton ympäri vuorokauden ja häiriönpoiston / häiriön rajaamisen aloittamisen 8 tunnin kuluessa ilmoituksesta (arkisin 8-16). Lisäpalveluna Yrityslaajakaista Pro:n tuotteisiin voit valita korotetun huoltotason, jonka ominaisuudet ja vasteajat räätälöidään asiakaskohtaisesti.

  Muista myös nämä

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa