<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Kaapelitelevisio

  TV + radio + huippunopea netti = kaapeli-TV

  KaapeliTV:n etuja ovat hyvä kuvanlaatu ja huolettomuus – sitä kun ei tarvitse käydä katolla säätämässä säätilan mukaan. KaapeliTV-liittymä tuo kotiisi myös monipuolisen kanavatarjonnan, teräväpiirtolähetykset ja luotettavan internetyhteyden. Se on järkevä investointi, joka nostaa kiinteistösi arvoa.

  Nopeasti nettiin, lisää sisältöä televisioon

  BLC:n kaapeliTV-verkon kautta saat käyttöösi BLC Kaapeli -laajakaistan huikeilla nopeuksilla 30/10 Mbit/s ja 200/50 Mbit/s – vain Valo on nopeampi. KaapeliTV on myös avaimesi entistä laajempaan tv-kanavatarjontaan ja mainioihin maksukanavapaketteihin.

  MAKSUKANAVAT CTA

  Pyydämme maksukanavasisältöjä tilaavia asiakkaitamme huomioimaan, että ulkomailta alkunsa saava ohjelmisto voi sisältää lapsen kehitykselle haitallisia kuvaohjelmia ja että ohjelmistoon sisältyviä ohjelmia ei ole luokiteltu ja merkitty Suomen lainsäädännön mukaisesti.

  BLC:n KaapeliTV-verkon peruskanavatarjonta:

  1 Yle TV1 HD
  2 Yle TV2 HD
  3 MTV3 HD
  4 Nelonen HD
  5 YLE Teema & Fem HD
  6 Sub HD
  7 TV5 HD
  8 Liv HD
  9 Jim HD
  10 Kutonen HD
  11 TLC HD
  12 Fox HD
  13 AVA HD
  14 Hero HD
  15 Alfa TV HD
  16 Frii HD
  17 Paramount Network HD
  20 National Geographic HD
  21 Yle TV1
  22 Yle TV2
  23 MTV3
  24 Nelonen
  25 Yle Teema & Fem
  26 Sub
  27 TV5
  28 LIV
  29 Jim
  30 Kutonen
  33 Ava
  36 Frii
  65 Taivas TV7
  99 KotiTV

  BLC:n KaapeliTV-verkon radiokanavat

  Yle Radio 1
  YLEX
  Yle Radio Suomi
  Iskelmä Savonlinna
  Suomi POP
  FSR- mix
  Radio Dei
  Radio NRJ
  Radio Nova
  The Voice
  Yle Puhe
  Radio City
  Etelä-Karjalan radio (Parikkala)

  Lisäksi TV-kortilla näet seuraavat kanavat:

  Kuukauden Bonuskanava 

  TRT WORLD HD

  France 24 HD

  Sport + Suomi HD

  Bonuskanavalla nyt:

  1.10.-31.10. Viasat History, (kanavapaikka 493), Viasat Explore HD (kanavapaikka 491), sekä Viasat Nature HD (kanavapaikka 495)

  Viasat History vie sinut kiehtovalle matkalle menneeseen maailmaan. Historiaa antiikista nykypäivän populaarikulttuuriin. 

  Viasat Nature on koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa.

  Viasat Explore on  täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita kuten tutkimusmatkoja, extreme-urheilua, rikosmysteerejä sekä paljon muuta mielenkiintoista.

  Ladattavat lisämateriaalit

  Kanavaniput ja taajuudet

  Kanavat numerojärjestyksessä

  Radiokanavat ja taajuudet

  Hinnasto

   

  TV-kortti ja maksukanavapaketit

  TV-kortti 2,90 €/kk

  MaksuTV-kanavien katsomista varten tarvitset TV-kortin. Voit hankkia TV-kortin ja tarvittaessa kortinlukijan BLC Telecomin asiakaspalvelupisteestä. TV-kortin kuukausimaksulla 2,90 € saat kotiisi kolme HD-kanavaa (France 24 HD, TRT WORLD HD ja V Sport + Suomi HD) sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan, jolla voit tutustua maksukanavatarjontaamme.

  Maksukanavapaketit

  S, M ja L -paketit tarjoavat sopivasti katsottavaa jokaiseen makuun, ja lisäksi pakettivalikoimassamme on toivottu, kokonaan räätälöitävä Mix-paketti! Pakettivalikoimassamme on myös tutut suosikit C More Total, C More Total+, C More Sport, V Premium, V Series & Film, ja V Sport -kanavapaketit.

  Räätälöi oma pakettisi

  Valitse valmiista kanavapaketeista mieleisesi tai kokoa mieleisesi Mix 3, Mix 5 tai Mix 8 -paketti. Voit valita Mix-pakettiisi kanavat laajasta valikoimasta ja mikä parasta, vaihtaa valitsemiasi kanavia kuukausittain. Kanavien vaihto käy näppärästi omahallinta.fi -sivuston kautta tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme.

  Tilaa maksukanavapaketteja

  Kun sinulla on käytössäsi TV-kortti, voit tehdä kanavapakettitilauksia omahallinta.fi -palvelun kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, saat ne Asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@blc.fi. Kirjauduttuasi palveluun voit tehdä uusia kanavapakettitilauksia tai jos sinulla on MIX-paketti, voit omahallinnassa muuttaa paketin kanavasisältöä. Kanavapakettitilausten irtisanominen omahallinnan kautta ei toistaiseksi ole mahdollista, joten mikäli haluat päättää tilauksesi ota yhteyttä Asiakaspalveluumme. Tutustu myös Omahallinnan käyttöohjeeseen.

  verkkosivubanneri etusivu_liigapassi copy

   

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa