<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Kaapelitelevisio

  TV + radio + huippunopea netti = kaapeli-TV

  KaapeliTV:n etuja ovat hyvä kuvanlaatu ja huolettomuus – sitä kun ei tarvitse käydä katolla säätämässä säätilan mukaan. KaapeliTV-liittymä tuo kotiisi myös monipuolisen kanavatarjonnan, teräväpiirtolähetykset ja luotettavan internetyhteyden. Se on järkevä investointi, joka nostaa kiinteistösi arvoa.

  Nopeasti nettiin, lisää sisältöä televisioon

  BLC:n kaapeliTV-verkon kautta saat käyttöösi BLC Kaapeli -laajakaistan huikeilla nopeuksilla 30/10 Mbit/s ja 200/50 Mbit/s – vain Valo on nopeampi. KaapeliTV on myös avaimesi entistä laajempaan tv-kanavatarjontaan ja mainioihin maksukanavapaketteihin.

  MAKSUKANAVAT CTA

  Pyydämme maksukanavasisältöjä tilaavia asiakkaitamme huomioimaan, että ulkomailta alkunsa saava ohjelmisto voi sisältää lapsen kehitykselle haitallisia kuvaohjelmia ja että ohjelmistoon sisältyviä ohjelmia ei ole luokiteltu ja merkitty Suomen lainsäädännön mukaisesti.

  Muutoksia BLC Telecomin kaapelitelevisioverkossa 

  AlfaTV lopettaa lähetykset maanantaina 28.11.2022klo 12 alkaen, jonka jälkeen AlfaTV kanavan ohjelmat eivät enää näy. 

  BLC Telecomin KTV-verkosta poistuu 30.11.2022 klo 8–13 seuraavat SD-kanavat:  

  • AlfaTV  HD kanavapaikka 15
  • Kutonen kanavapaikka 30
  • Frii kanavapaikka 36
  • TV5 kanavapaikka 27
  • TLC kanavapaikka 31

  Parempilaatuiset HD-kanavat palvelevat jatkossakin.  

  Samassa yhteydessä osa kanavista vaihtaa taajuutta. Muutoksen ei pitäisi aiheuttaa sinulta toimenpiteitä, mutta on mahdollista, että joudut virittämään kanavat uudestaan. Tarvittaessa voit tilata virityspalvelun (69€) asiakaspalvelusta: asiakaspalvelu@blc.fi tai 015 577 5310.

  BLC:n KaapeliTV-verkon peruskanavatarjonta:

  1 Yle TV1 HD
  2 Yle TV2 HD
  3 MTV3 HD
  4 Nelonen HD
  5 YLE Teema & Fem HD
  6 Sub HD
  7 TV5 HD
  8 Liv HD
  9 Jim HD
  10 Kutonen HD
  11 TLC HD
  12 Fox HD
  13 AVA HD
  14 Hero HD
  16 Frii HD
  19 Inez HD
  20 National Geographic HD
  21 TV1
  22 Yle TV2
  23 MTV3
  24 Nelonen
  25 Yle Teema & Fem
  26 Sub
  28 LIV
  29 Jim
  33 Ava
  65 Taivas TV7
  99 KotiTV

  HUOM!
  Venäläiset kanavat on suljettu verkosta toistaiseksi. Russia Today (RT), RT Spain sekä RT France kanavia ei toistaiseksi välitetä KTV- tai IPTV-verkossa.

  BLC:n KaapeliTV-verkon radiokanavat

  Yle Radio 1
  YLEX
  Yle Radio Suomi
  Iskelmä Savonlinna
  Suomi POP
  FSR- mix
  Radio Dei
  Radio NRJ
  Radio Nova
  The Voice
  Yle Puhe
  Radio City
  Etelä-Karjalan radio (Parikkala)

  Lisäksi TV-kortilla näet seuraavat kanavat:

  Kuukauden Bonuskanava (kanavapaikka 103)
  Love Nature 4K (kanavapaikka 229)
  TRT World HD (kanavapaikka 356)
  France 24 HD (kanavapaikka 353)
  V Sport + Suomi HD (kanavapaikka 464)
  Viasat Explore HD (kanavapaikka 491)
  Viasat History HD (kanavapaikka 493)
  Viasat Nature HD (kanavapaikka 495)

  Bonuskanavalla nyt:

  1.-31.12.2022  

  Travel Channel

  Kuukauden-bonuskanava_joulukuu_fin

  Kanavalla esitetään matkailun monia puolia vaellusseikkailuista ruokaan ja juomaan sekä viiden tähden luksuselämyksiin. Jos suunnittelet loman viettoa, tämä on paras paikka aloittaa!

   

  Ladattavat lisämateriaalit

  Kanavaniput ja taajuudet

  Radiokanavat ja taajuudet

  Hinnasto

   

  TV-kortti ja maksukanavapaketit

  TV-kortti 2,90 €/kk

  MaksuTV-kanavien katsomista varten tarvitset TV-kortin. Voit hankkia TV-kortin ja tarvittaessa kortinlukijan BLC Telecomin asiakaspalvelupisteestä. TV-kortin kuukausimaksulla 2,90 € saat kotiisi seuraavat HD-kanavat (France 24 HD, Love Nature 4K, TRT World HD, V Sport + Suomi HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD ja Viasat Nature HD) sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan, jolla voit tutustua maksukanavatarjontaamme.

  Maksukanavapaketit

  S, M ja L -paketit tarjoavat sopivasti katsottavaa jokaiseen makuun, ja lisäksi pakettivalikoimassamme on toivottu, kokonaan räätälöitävä Mix-paketti! Pakettivalikoimassamme on myös tutut suosikit C More Total, C More Total+, C More Sport, V Premium, V Series & Film, ja V Sport -kanavapaketit.

  Valikoimassamme on myös kaksi uutta ultra HD-kanavaa. Nauti entistä tarkemmasta katselukokemuksesta seuraavien kanavien parissa:

  • Liiga 9 ultra HD-kanava löytyy KTV verkossa kanavapaikalta 199. Syksyn aikana kanavalla luvassa runsas kattaus liigan pelejä parhaassa laadussa.
  • Viasat sport ultra HD-kanava löytyy KTV verkossa kanavapaikalta 455. V sport ultra HD-kanava tarjoaa entistä paremman katselukokemuksen huikealla kuvanlaadulla ja yksityiskohdilla. Kanavalla näytetään mm. Formula 1 Grand Prix’t suomeksi selostettuina sekä otteluita Valioliigasta ja Bundesliigasta suorina lähetyksinä.

  Tutustu maksukanavapaketteihin ja valitse itsellesi sopivin.

  Räätälöi oma pakettisi

  Valitse valmiista kanavapaketeista mieleisesi tai kokoa mieleisesi Mix 3, Mix 5 tai Mix 8 -paketti. Voit valita Mix-pakettiisi kanavat laajasta valikoimasta ja mikä parasta, vaihtaa valitsemiasi kanavia kuukausittain. Kanavien vaihto käy näppärästi omahallinta.fi -sivuston kautta tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme.

  Tilaa maksukanavapaketteja

  Kun sinulla on käytössäsi TV-kortti, voit tehdä kanavapakettitilauksia omahallinta.fi -palvelun kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, saat ne Asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@blc.fi. Kirjauduttuasi palveluun voit tehdä uusia kanavapakettitilauksia tai jos sinulla on MIX-paketti, voit omahallinnassa muuttaa paketin kanavasisältöä. Kanavapakettitilausten irtisanominen omahallinnan kautta ei toistaiseksi ole mahdollista, joten mikäli haluat päättää tilauksesi ota yhteyttä Asiakaspalveluumme. Tutustu myös Omahallinnan käyttöohjeeseen.

   

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa