<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Kaapelitelevisio

  TV + radio + netti = kaapeli-TV

  KaapeliTV:n etuja ovat hyvä kuvanlaatu ja huolettomuus – sitä kun ei tarvitse käydä katolla säätämässä säätilan mukaan. KaapeliTV-liittymä tuo kotiisi myös monipuolisen kanavatarjonnan, teräväpiirtolähetykset ja luotettavan internetyhteyden. Se on järkevä investointi, joka nostaa kiinteistösi arvoa.

  Lisää sisältöä televisioon

  KaapeliTV on  avaimesi entistä laajempaan tv-kanavatarjontaan ja mainioihin maksukanavapaketteihin.

  maksukanavahinnastot

  Pyydämme maksukanavasisältöjä tilaavia asiakkaitamme huomioimaan, että ulkomailta alkunsa saava ohjelmisto voi sisältää lapsen kehitykselle haitallisia kuvaohjelmia ja että ohjelmistoon sisältyviä ohjelmia ei ole luokiteltu ja merkitty Suomen lainsäädännön mukaisesti.

  Muutoksia BLC Telecomin kaapelitelevisioverkossa 

  1.2.2024 alkaen Viasat Nature ja Viasat Explore kanavilta poistuu pohjoismainen ääniraita. 

  1.4.2024 alkaen Disney Channel -kanava uudistuu yhdistäen Disney Juniorin pääkanavan kanssa. Jatkossa Disney Channel tarjoaa kaiken ikäisille lapsille ja faneille keskitetysti paljon palkittua sisältöä, mukaan lukien erityiset Disney Junior -aikaikkunat aamuisin ja viikonloppuisin. Uudistuksen seurauksena Disney Channel jatkaa aiemmalla kanavapaikalla ja Disney Junior kanava ei enää ole jakelussa 1.4.2024 alkaen.

  BLC:n KaapeliTV-verkon peruskanavatarjonta:

  1 Yle TV1 HD
  2 Yle TV2 HD
  3 MTV3 HD
  4 Nelonen HD
  5 YLE Teema & Fem HD
  6 MTV Sub HD
  7 TV5 HD
  8 Liv HD
  9 Jim HD
  10 Kutonen HD
  11 TLC HD
  12 Star Channel HD
  13 MTV AVA HD
  14 Nelonen Hero HD
  16 Frii HD
  17 TapahtumaTV Eveo
  20 National Geographic HD
  21 Yle TV1
  22 Yle TV2
  23 MTV3
  24 Nelonen
  25 Yle Teema & Fem
  26 MTV Sub
  28 LIV
  29 Jim
  32 Star Channel
  33 MTV Ava
  34 Nelonen Hero
  40 National Geographich
  65 Taivas TV7
  99 OnniTV

  BLC:n KaapeliTV-verkon radiokanavat

  Yle Radio 1
  YLEX
  Yle Radio Suomi
  CrooveFM
  FSR mix
  Radio DEI
  NRJ
  NOVA
  Basso
  HITMIX
  Etelä-Karjalan radio (Parikkala)

  Lisäksi TV-kortilla näet seuraavat kanavat:

  Kuukauden Bonuskanava (kanavapaikka 295)
  Love Nature 4K (kanavapaikka 229)
  TRT World HD (kanavapaikka 356)
  France 24 HD (kanavapaikka 353)
  V Sport + Suomi HD (kanavapaikka 464)
  Viasat Explore HD (kanavapaikka 491)
  Viasat History HD (kanavapaikka 493)
  Viasat Nature HD (kanavapaikka 495)

  Bonuskanavalla nyt:

  1.-30.4.2024

  Bloomberg TV

  bloomberg-host

  Bloomberg TV on uutiskanava joka keskittyy kaupankäyntiin ja talouteen ja antaa viimeisimmät uutiset 24 tuntia vuorokaudessa.

  Huhtikuun bonuskanavan löydät kaapelitelevisiossa kanavapaikalta 352.

  Ladattavat lisämateriaalit

  Kanavaniput ja taajuudet
  Radiokanavat ja taajuudet
  Hinnasto

  TV-kortti ja maksukanavapaketit

  TV-kortti 2,90 €/kk

  MaksuTV-kanavien katsomista varten tarvitset TV-kortin. Voit hankkia TV-kortin ja tarvittaessa kortinlukijan BLC Telecomin asiakaspalvelupisteestä. TV-kortin kuukausimaksulla 2,90 € saat kotiisi seuraavat HD-kanavat (France 24 HD, Love Nature 4K, TRT World HD, V Sport + Suomi HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD ja Viasat Nature HD) sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan, jolla voit tutustua maksukanavatarjontaamme.

  Maksukanavapaketit

  S, M ja L -paketit tarjoavat sopivasti katsottavaa jokaiseen makuun, ja lisäksi pakettivalikoimassamme on toivottu, kokonaan räätälöitävä Mix-paketti! Pakettivalikoimassamme on myös tutut suosikit MTV Katsomo+ kanavapaketit viihde ja urheilu, V Premium, V Series & Film, ja V Sport Golf-kanavapaketit.

  Nauti entistä tarkemmasta katselukokemuksesta myös seuraavien kanavien parissa:

  • Liiga 9 ultra HD-kanava löytyy KTV verkossa kanavapaikalta 199. Kanavalla luvassa runsas kattaus liigan pelejä parhaassa laadussa.
  • Viasat sport ultra HD-kanava löytyy KTV verkossa kanavapaikalta 455. V sport ultra HD-kanava tarjoaa entistä paremman katselukokemuksen huikealla kuvanlaadulla ja yksityiskohdilla. Kanavalla näytetään mm. Formula 1 Grand Prix’t suomeksi selostettuina sekä otteluita Valioliigasta ja Bundesliigasta suorina lähetyksinä.

  Tutustu maksukanavapaketteihin ja valitse itsellesi sopivin.

  Räätälöi oma pakettisi

  Valitse valmiista kanavapaketeista mieleisesi tai kokoa mieleisesi Mix 3, Mix 5 tai Mix 8 -paketti. Voit valita Mix-pakettiisi kanavat laajasta valikoimasta ja mikä parasta, vaihtaa valitsemiasi kanavia kuukausittain. Kanavien vaihto käy näppärästi omahallinta.fi -sivuston kautta tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme.

  Tilaa maksukanavapaketteja

  Kun sinulla on käytössäsi TV-kortti, voit tehdä kanavapakettitilauksia omahallinta.fi -palvelun kautta. Mikäli sinulla ei vielä ole tunnuksia, saat ne Asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@blc.fi. Kirjauduttuasi palveluun voit tehdä uusia kanavapakettitilauksia tai jos sinulla on MIX-paketti, voit omahallinnassa muuttaa paketin kanavasisältöä. Kanavapakettitilausten irtisanominen omahallinnan kautta ei toistaiseksi ole mahdollista, joten mikäli haluat päättää tilauksesi ota yhteyttä Asiakaspalveluumme. Tutustu myös Omahallinnan käyttöohjeeseen.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa