<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  BLC TV

  Katso televisio-ohjelmat silloin, kun sinulle sopii

  BLC TV on iptv-palvelu, jolla saat lisää joustavuutta television katseluun. Iptv-palvelussa televisiokuva striimataan nopealla internetyhteydellä iptv-boksiin tai älytelevisioon. BLC TV tuo televisionkatseluun monia uusia ominaisuuksia, kuten rajattoman ohjelmakohtaisen tallennustilan, videovuokraamon ja maksukanavien tilaukset omalla kaukosäätimellä, viivästetyn televisionkatselun ja valikoitujen kanavien ohjelmakirjastot. BLC TV perustuu ahvenanmaalaisen Ålcom Ab:n teknologiaan.

  Palvelun käyttöä varten sinulla on oltava laajakaistayhteys. Parhaiten palvelu toimii BLC valokuituliittymäpalveluiden kanssa, mutta sen voi tilata myös BLC Kaapeli tai BLC:n adsl -liittymiin. Suositeltava laajakaistan nopeus BLC TV:n käyttöön on vähintään 30 Mbit/s.

  Lähes 200 kanavaa kaukosäätimesi ulottuvilla!

  BLC TV:n peruskanavapaketin voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta: S, M tai L. Peruskanavien lisäksi tilattavana on suosituimmat Viasat ja MTV Katsomo+ -kanavapaketit, laaja valikoima eurooppalaisia tv-kanavia ja uutuutena mahdollisuus tilata myös yksittäisiä maksukanavia! Laajimman maksukanavavalikoiman saat, kun käytössäsi on BLC Valo -laajakaista ja iptv-boksi.

  Katso ohjelmia suoraan
  BLC TV:llä voit katsoa ohjelmia tv-ruudulta IPTV-boksin tai älytelevision avulla, matkapuhelimella ja tabletilla. Saatavilla oleva kanavavalikoima vaihtelee jonkin verran riippuen käyttäjän laajakaistaliittymätekniikasta ja päätelaitteesta. Parhaan ja laajimman katselukokemuksen saat, kun käytössäsi on IPTV-boksi ja BLC:n valokuitu- tai adsl-liittymä.

  SPIN+ tallentaa suosikkiohjelmasi

  BLC TV:n lisäpalvelu SPIN+ tallentaa rajattoman määrän ohjelmia arkistoosi puoleksi vuodeksi niiltä kanavilta, joiden jakeluoikeudet sen sallivat. Toimittaja varaa oikeuden muuttaa palvelun piiriin kuuluvaa tarjontaa. SPIN+:n avulla voit myös pitää taukoja live-ohjelmia katsoessasi ja jatkaa niiden katselua myöhemmin, tallentaa automaattisesti sarjoja (eli tallentaa kaikki ohjelmat, joilla on sama otsikko ja jotka tulevat samalta kanavalta) aina siihen asti, kunnes päätät lopettaa sarjan tallentamisen.

  Voit tilata Spin+ palvelun (5,90 €/kk) oman BLC TV -valikkosi kautta näppärästi kaukosäätimellä tai ottamalla yhteyttä Asiakaspalveluumme. Nelosen kanavaperheen (Nelonen, Jim, Liv) ohjelmien tallentamiseen tarvitset Spin+ palvelun lisäksi Spin Nelonen -palvelun (1,00 €/kk).

  ReTV

  BLC TV:n huippuominaisuus on ReTV-ohjelmakirjasto, jonka avulla voit selata ja tiettyjen kanavien ohjelmia viikon ajalta taaksepäin. ReTV-kirjaston päivittyy automaattisesti. Palvelu ei ole tarjolla kaikilla kanavilla tekijänoikeussäädösten vuoksi ja toimittaja varaa oikeuden muuttaa palvelun piiriin kuuluvaa tarjontaa.

  Vuokraelokuvat

  BLC TV:ssä on mukana SF Anytimen videovuokraamo. Sieltä voit vuokrata elokuvan 24 tunnin ajaksi. Vuokraamasi elokuvat laskutetaan muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Vuokraamosta löydät myös C More Play videokirjaston. Jos sinulla on C More -paketin tilaus, pääset käyttämään siihen sisältyvää C More Play -videokirjastoa ilman erillistä maksua.

  Kauppa

  BLC TV:n kaupasta voit tilata lisää kanavapaketteja, yksittäisiä kanavia ja palveluita menemällä päävalikosta Kauppa-valikkoon. Voit selata tuotteita alavalikoissa ja etsiä lisätietoja niiden sisällöstä ja hinnoista. Osta palvelu valitsemalla "Osta" ja vahvistamalla tilaus ostokoodillasi. BLC laskuttaa tekemäsi tilaukset muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Kauppa-valikon saatavuus ja sieltä tilattava valikoima riippuu käyttämäsi päätelaitteesta.

  Päätelaitteet

  BLC TV:tä voi katsoa älytelevision sovelluksen kautta, liittämällä televisioosi iptv-boksi, matkapuhelimella ja tabletilla.

  BLC TV:n kuukausimaksuun sisältyy mahdollisuus katsoa ohjelmia älytelevisiolla tai iptv-boksilla. Käyttääksesi palvelua matkapuhelimella tai tabletilla, sinun tulee tilata BLC TV:hen Mobiili IPTV -lisäpalvelu 4,00 €/kk.

  BLC TV:n käyttöön soveltuvat IPTV-boksit ovat: Motorola VIP 1003, Arris VIP 1853, Aris VIP 2853, Arris VIP 1103, Arris VIP 4302 ja Arris VIP 1113. (Mikäli sinulla ei ole vielä IPTV-boksi voit hankkia Arris VIP 1113 BLC Telecomin myymälästä 147,00 €).

  Älytelevisiolla palvelua käytettäessä käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta IPTV-sovellus Ålcom IPTV. Sovellus toimii useimmissa älytelevisiomalleissa.

  Matkapuhelimella tai tabletilla palvelu toimii Android ja iOS käyttöjärjestelmissä. Käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta IPTV-sovellus Ålcom IPTV.

  Huomioithan, että matkapuhelimella tai tabilla palvelun käyttö edellyttää Mobiili IPTV -lisäpalvelun aktivointia!

  Käyttöohje

  BLC TV:n käyttöohjeesta löydät monta hyödyllistä vinkkiä peruskäyttöön. Lataa ohje täältä.

  BLC TV Kanavahinnasto

  Tutustu BLC TV:n kanavatarjontaan ja maksukanavapaketteihin. Lataa kanavahinnasto täältä.

  Kuukauden bonuskanava

  1.-30.4.2024

  Bloomberg TV

  bloomberg-host

  Bloomberg TV on uutiskanava joka keskittyy kaupankäyntiin ja talouteen ja antaa viimeisimmät uutiset 24 tuntia vuorokaudessa.

  Maaliskuun bonuskanavan löydät BLC-TV:ssä kanavapaikalta 62.

  HUOM!
  Venäläiset kanavat on suljettu verkosta toistaiseksi. Russia Today (RT), RT Spain sekä RT France kanavia ei toistaiseksi välitetä KTV- tai IPTV-verkossa.

  1.4.2024 alkaen Disney Channel -kanava uudistuu yhdistäen Disney Juniorin pääkanavan kanssa. Jatkossa Disney Channel tarjoaa kaiken ikäisille lapsille ja faneille keskitetysti paljon palkittua sisältöä, mukaan lukien erityiset Disney Junior -aikaikkunat aamuisin ja viikonloppuisin. Uudistuksen seurauksena Disney Channel jatkaa aiemmalla kanavapaikalla ja Disney Junior kanava ei enää ole jakelussa 1.4.2024 alkaen.

  Usein kysytyt kysymykset BLC TV:stä

  Miksi kaikki kanavat eivät näy BLC TV:llä kaikilla laitteilla?

  Iptv-palveluiden sisällöntoimittajat tekevät sopimukset kanavakohtaisesta tallennuksesta kunkin kanavayhtiön kanssa erikseen, ja sopimukset määrittelevät, millä laitteilla ja millä laajakaistatekniikalla mitkäkin kanavat ovat katsottavissa. Suosituimmista tv-kanavista Nelonen ei ole katsottavissa BLC TV:ssä tällä hetkellä muilla kuin iptv-päätelaitteilla ja BLC:n laajakaistaliittymällä. Mobiililaitteilla tai älytelevisiolla Nelosen katsominen ei tällä hetkellä ole mahdollista. Huomioithan, että laajin kanavavalikoima on katsottavissa, jos käytössäsi on BLC:n valokuitu- tai adsl-liittymä ja iptv-boksi.

  Miksi BLC TV:llä ei voi tallentaa ohjelmia kaikilta kanavilta?

  Iptv-palveluiden sisällöntoimittajat tekevät sopimukset kanavakohtaisesta tallennuksesta kunkin kanavayhtiön kanssa erikseen. Tämän vuoksi tallennusmahdollisuuksissa, eri kanavien mobiilikatselussa ja Re-TV -ohjelmakirjaston tallennuksissa on kanavakohtaisia eroja.


  Tällä hetkellä ohjelmien tallentaminen ei ole mahdollista mm. Ylen HD -kanavilta. Ajankohtaisen kanavaluettelon eri päätelaitteille ja näet tämän sivun BLC TV -hinnastosta. Huomioithan, että laajin kanavavalikoima on katsottavissa, jos käytössäsi on BLC:n valokuitu- tai adsl-liittymä ja iptv-boksi. Ohjelmien tallentamista varten tarvitset Spin+ lisäpalvelun (5,90€/kk) ja Nelosen kanavaperheen ohjelmien tallentamiseksi sen Spin+ -palvelun lisäksi Spin Nelonen -palvelun (1,00 €/kk).

  Miten saan BLC TV:n toimimaan älytelevisiossani?

  BLC TV:n käyttöä varten käy lataamassa laitteesi sovelluskaupasta sovellus Ålcom IPTV. Kyseinen sovellus löytyy useimpien merkkien sovelluskaupoista, mutta mallikohtaisia eroja on. Mikäli älytelevisiosi ei tue sovellusta, tarvitset BLC TV:n käyttämiseen erillisen iptv-boksin (Arris VIP 1113 BLC Telecomin myymälästä 147,00 €).

  Kuinka pääsen käyttämään BLC TV:tä mobiililaitteella tai tabletilla?

  Käyttääksesi BLC TV:tä mobiililaitteella sinun tulee hankkia BLC TV -tunnuksiisi mobiililaajennus. BLC TV:ssä mobiilikäyttö on lisämaksullinen palvelu, jonka voit tilata asiakaspalvelustamme. Mikäli sinulla on jo käytössäsi BLC TV iptv-boksi tai älytelevisiosovellus, myös suoraan BLC TV:n omasta kaupasta. Mobiili-lisäpalvelulla voit katsoa BLC TV:tä kolmella eri mobiililaitteella yhtä aikaa. Lisäpalvelun kuukausimaksu on 4,00 €/kk.

  Kun sinulla on mobiilisovellus, käy lataamassa laitteesi sovelluskaupasta sovellus Ålcom IPTV ja kirjaudu sisään.

  Minulla on käytössäni Arris 1113 iptv-boksi. Miten saan siihen BLC TV:n käyttöön?

  Suurimmassa osassa iptv-bokseja BLC TV -palvelu tulee käyttöön yksinkertaisesti irrottamalla boksista hetkeksi virtajohto ja kytkemällä se sen jälkeen takaisin. Mikäli Arris VIP 1113 -boksisi ei käynnisty BLC TV:llä, boksi täytyy asentaa uudelleen. Lataa iptv-boksin konfiguraatio ohje tästä. Tarvittaessa saat apua boksin käyttöönottoon Asiakaspalvelustamme.

  Voinko kytkeä iptv-boksin kotini langattomaan verkkoon?

  Iptv-boksia ei voi käyttää langattomasti, vaan se vaatii aina ethernet-liitännän. Kiinnitä ethernet-johdon toinen pää kiinni iptv-boksiin ja toinen pää kiinni modeemiin, kuitupäätelaitteeseen tai reitittimeen.

  Jos käytössäsi on valokuituliittymä ja kuitupäätelaite on sijoitettu niin, ettei iptv-boksia ole mahdollista liittää siihen suoraan, voit hankkia lisävahvistimeksi/reitittimeksi

  Intenon EX400 -lisäosan (BLC Telecomin myymälästä 99,00€) jolla yhteyden voi jakaa kiinteästi yhdelle laitteelle (eli iptv-boksille).
  Inteno kuitupäätelaitteen ja lisäosan yhteys muodostetaan langattomasti tai langallisesti seuraavan pikaohjeen avulla https://www.intenogroup.com/ex400/ (Linkitys nykyisen mukaisesti). Kumpikin kytkentämalli tuo palvelun IPTV-boksille multicastina, eli BLC TV:hen valokuituliittymän mahdollistaman laajimman kanavatarjonnan.

  Mikäli tarvitset kiinteän yhteyden useammalle laitteelle, tarvitaan EX400:n lisäksi reititin. Lisätietoja ei laitteista ja kodin oman verkon vahvistamisesta saat asiakaspalvelustamme.

  Mitä maksukanavia minun on mahdollista tilata itse?

  BLC TV:n maksukanavavalikoima vaihtelee sen mukaan, mitä päätelaitetta/alustaa ja laajakaistapalvelua käytät. Laajin mahdollinen kanavavalikoima on iptv-boksin ja BLC:n valokuitu- tai adsl-liittymän kanssa. BLC Kaapeli- laajakaistan käyttäjille maksukanavavalikoima on jonkin verran suppeampi myös boksilla, samoin kuin älytelevisiolla tai mobiililaitteella palvelua käyttäville laajakaistatekniikasta riippumatta.

  Se, mitä kanavia voi eri päätelaitteilla/alustoilla tilata itse, vaihtelee seuraavasti:

  BLC:n valokuitu- tai adsl -liittymä ja iptv-boksi:

  • Kauppa-valikko löytyy menu-napin takaa
  • Koko kanavavalikoima tilattavissa
  • Elokuvien vuokraaminen ja katsominen onnistuu ainoastaan iptv-boksilla
  Mobiilikäyttö:
  • Ei omaa Kauppa-valikkoa
  • Kanavavalikoima saatavissa rajoitetusti
  • Tilaukset tehtävä BLC:n Asiakaspalvelussa
  • Ei elokuvavuokraamoa

  Älytelevisio:

  • Ei omaa Kauppa-valikkoa
  • Kanavavalikoima saatavissa rajoitetusti
  • Tilaukset tehtävä BLC:n Asiakaspalvelussa
  • Ei elokuvavuokraamoa

  BLC Kaapeli -laajakaistaliittymä ja iptv-boksi:

  • Kauppa-valikko löytyy menu-napin takaa
  • Kanavavalikoima saatavissa rajoitetusti
  • Osan kanavapaketeista voi tilata suoraan kaukosäätimellä. Muut älytelevisioon saatavat maksukanavapaketit tilattava BLC:n Asiakaspalvelusta

  Miten tilaan BLC TV:n Mix A'la carte -kanavapaketin?

  Mikäli käytät päätelaitetta/alustaa, jossa on kauppa-valikko, BLC TV:n Mix-paketit tilataan ja tilauksia hallinnoidaan oman iptv-boksin kautta. Aloita painamalla kaukosäätimen menu-nappia ja siirry kohtaan kauppa. Valitse sen jälkeen maksukanavat ja paina OK. Tarkat tilausohjeet voit katsoa tästä.

  Muilla alustoilla voit tilata maksukanavapaketit BLC:n Asiakaspalvelusta.

  BLC TV:tä käytettäessä televisiokuva pätkii ja yhteys katkeaa vähän väliä. Missä on vika?

  BLC TV on internet-lisäpalvelu, jonka käyttämiseen suosittelemme vähintään 30Mbit/s laajakaistanopeutta. BLC TV:n kuvaan voi tulla hetkellisiä häiriöitä, mikäli ko. liittymää kuormitetaan runsaasti internetliikenteellä samalla kun BLC TV:tä käytetään. Lyhyet häiriöt voivat esimerkiksi olla esimerkiksi mahdollisia, jos samaan aikaan katsotaan BLC TV:llä tallennetta ja ladataan tai lähetetään suuria tiedostoja.

  Mikäli BLC TV:ssä tuntuu olevan useinkin häiriöitä, nimenomaan pysähtelevää ja pätkivää tv-kuvaa, tulisi ensimmäiseksi varmistaa, että kaikki liitäntäkaapelit ovat asianmukaisesti kiinni (mahdolliset lukituskiinnikkeet ovat ehjiä ja asettuneet paikalleen), kaikki kaapelit ovat ulkoisesti ehjiä eikä kaapeleissa ole voimakkaita kierteitä. Samoin suosittelemme, että iptv-boksiin menevä ethernet-johto mahdollisimman suoraan kiinni laajakaistaliityntälaitteessa (eli adsl modeemissa, kaapelimodeemissa tai kuitupäätelaitteessa). Omatoimisesti voi myös tarkistaa, onko kodin muilla samaa internetliittymää käyttävillä laitteilla vaikutusta BLC TV:n toimintaan: irrota kaikki muut laitteet verkosta, kytke iptv-boksi p suoraan kiinni laajakaistaliityntälaitteeseen (eli modeemiin tai kuitupäätelaitteeseen), ja tv-vastaanottimeen. Esiintyykö häiriötä vieläkin?

  Mikäli pätkiminen, tallenteiden katkeaminen kesken katsomisen jne. on jatkuvaa tai ongelma ei ratkea päätelaitteen uudelleenkäynnistyksellä, kannattaa aina tehdä BLC:lle häiriöilmoitus ongelman selvittämiseksi.

  Häiriöilmoituksen voi tehdä BLC:lle kellon ympäri puhelimitse numeroon 015 577 5350 tai sähköpostitse osoitteeseen hairioilmoitukset@blc.fi. Ennen ilmoituksen tekoa kannattaa käydä katsomassa ajankohtaiset, jo tiedossa olevat häiriöt ja niiden korjauksen kestot.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa