<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Yrityspalvelut

  Yrityspalvelut

  Yrityksesi tarvitsee tietoliikennepalveluja, valokuituliittymiä, yritysverkon palveluja, palvelinkapasiteettia, laitteita, viestinnän apuvälineitä ja näkyvyyttä internetissä. Toiminnot tarvitsevat myös asiantuntevaa tukea.

  Valokuitu, siihen pohjautuu tämän päivän yritysviestintä. Tietoliikenne, internet yritykselle, yritysverkot sekä etäpalvelin. Eheä verkkotekninen kokonaisuus.

  Yrityksen hyvä tietoturva on monien asioiden summa. Hyvän ja tietoturvallisen kokonaisuuden saamiseksi tarvitset tietoturvaohjelmiston ja palomuuripalvelun, ehkä myös tietoturvakartoituksen. Molemmat saat BLC Telecomilta.

  Toimivat viestintäpalvelut ovat yritykselle elintärkeitä. Autamme yritystäsi valitsemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivat palvelut. Microsoft 365 - palvelut voidaan ottaa käyttöön BLC M365 STARTUP:n avulla. Meiltä löytyy sopivat ratkaisut myös puhepalveluihin.

  Arki IT-huolesi kaikki heitä. Meille. Otamme kopin. Mitä tapahtuisi, jos eräänä päivänä yrityksesi verkko ei toimisikaan? Kuinka paljon yrityksellesi maksaa yksi päivä ilman pääsyä tietojärjestelmiin?

  BLC Telecom on yrityksesi kumppani myös laitehankinnoissa. Perustyökalut yritykseesi saat meiltä nopeasti ja varmasti, esiasennettuna ja kilpailukykyisin hinnoin.

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa