<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Huoltopalvelu

  Lukitus- ja turvajärjestelmien huoltopalvelut

  Jotta lukitus- ja turvallisuusjärjestelmät toimivat luotettavasti, niitä tulee huoltaa ja testata säännöllisesti läpi. Säännöllinen huolto on tärkeä osa järjestelmien elinkaaren hallintaa. BLC Huolto -palvelusopimus sisältää ennakoivat vuosihuollon huoltotoimenpiteet sekä säännöllisen järjestelmien testauksen. 

  Pyydä tarjous palveluistamme

  Valtakunnallinen huoltopalvelu 24/7

  BLC Turvan Huolto on saatavissa valtakunnallisesti kaikkiin toimittamiimme järjestelmiin. Huoltosopimus varmistaa turvajärjestelmille ennakoivan ja säännöllisen huollon sekä tarvittaessa ympärivuorokautisen palvelupyyntöjen vastaanoton ja korjaushuollon. Ennakoivan vuosihuollon lisäksi huoltopalvelu sisältää tarveperusteisen korjaushuollon palvelusopimuksessa sovitussa laajuudessa.

  Mahdollisten vikatilanteiden kohdatessa asiantuntijamme auttavat minimoimaan häiriön laajuuden ja keston. Turvaverkkopalvelua hyödyntävissä järjestelmissä korjaushuollot on mahdollista tehdä nopeasti ja tehokkaasti etäyhteyksiä hyödyntäen.

  Kaba-porttiautomatiikan valtakunnalliset huollot

  BLC Turva vastaa valtakunnallisesti Kaba-porttiautomatiikan korjaus- ja vuosihuolloista. Kaban puoli- ja täyskorkeat fyysisen kulunvalvonnan järjestelmät sisältävät pyöröportteja ja -ovia, anturiportteja sekä korkean turvallisuuden henkilöturvasulkuja. Järjestelmät käyttävät tunnistuslaitteita suojattujen alueiden kulunvalvonnassa sekä ihmisvirtojen optimoinnissa.

  Huotosopimus kattaa porttiautomatiikan huollot, toiminnantarkastukset, käytön optimoinnin sekä vikakorjaukset. Tee kanssamme huoltosopimus ja varmista portin säännöllinen huolto ja ympärivuotinen toimintavarmuus. 

  Haluatko kuulla lisää?

  Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella!

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa