<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  logo-blc-telecom

  Tietoliikenne

  Tietoliikenne

  Valokuitu, siihen pohjautuu tämän päivän yritysviestintä. Tietoliikenne, internet yritykselle, yritysverkot sekä etäpalvelin. Eheä verkkotekninen kokonaisuus.

  Yhä useamman yrityksen toiminnan edellytys on toimiva, luotettava ja riittävän ripeä tietoliikenneyhteys. Siksi yrityskiinteistön ainoa oikea tietoliikenneyhteys on valokuitu. Nopeimmat ja luotettavimmat laajakaistayhteydet tehdään nyt ja tulevaisuudessa valokuidulla.

  Yrityksesi yhteydet kuntoon! Korkealaatuisilla laajakaistaratkaisuilla BLC Telecom on tietoliikenneoppaanasi vakiinnuttanut paikkansa yritysten yhteistyökumppanina.

  Tarvitsitpa yhteyksiä yrityksesi toimipaikkojen tai työpisteiden välille tai vaikkapa langattoman vierailijaverkon asiakkaiden käyttöön, BLC Telecomin asiantuntijat ovat palveluksessasi.

  Etäpalvelin on palvelimesi operaattorin laitetilassa. Palvelin voi olla liitettynä internetverkkoon tai osaksi yrityksesi lähiverkkoa

  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa