<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Layer -1

  Älylukitus kotiin

  Turvaa kotisi tai vaikkapa kesämökkisi helposti, joustavasti ja älykkäästi Yalen tuotteilla.

  Älykäs lukitus alkaa jo kotiovelta

  Yalen älykotiratkaisuihin lukeutuvat muun muassa älylukot, liiketunnistimet, palovaroittimet, ovi- ja ikkunatunnistimet sekä etäohjattavat pistorasiat. Helppokäyttöiset älykotituotteet soveltuvat niin omakotitaloihin, vapaa-ajanasuntoon tai pieniin kiinteistöyhtiöihin - lapsiperheille, ikääntyneille ja meneville aikuisille. Yale -tuotteet on saatavilla kaikissa BLC Turvan myymälöissä  ympäri Suomen.

  Yale_Logo_Primary_Regular_RGB (1)Meiltä kaikki Yale-tuotteet

  Yale Doorman L3

  Entistäkin älykkäämpi ja tyylikkäämpi

  Odotettu uutuus saatavilla nyt myös mustana ja kotiin asennettuna

  Älylukot kotiin

  Avaa ja lukitse kotiovesi sinulle sopivimmalla tavalla - koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi. Valikoimastamme löytyvät uusi Yale Linus, sekä myös Yale Doorman älylukkoratkaisut kotiin.

  Älykäs hälytysjärjestelmä

  Yale Smart Home on omavalvottava hälytysjärjestelmä kotiin tai vapaa-ajanasuntoon. Hallitset turvajärjestelmää helposti mobiilisovelluksella paikasta riippumatta. Hälytyksen syntyessä saat siitä ilmoituksen puhelimeesi. Turvaamalla kotisi Yale Smart Home -hälytysjärjestelmällä tiedät aina ensimmäisenä, mitä kodissasi tapahtuu. 

  Kodin valvontakamerat

  Yale Smart Home WiFi -valvontakameroilla eli IP-kameroilla näet, mitä kodissasi ja pihallasi tapahtuu, vaikka olisit itse poissa. Näissä turvakameroissa on loistava HD-kuvanlaatu sekä pimeänäkö. Hallinnoit IP-kameroita helppokäyttöisen Yale View -sovelluksen avulla. Laadukkaat kamerat tarjoavat useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Live-näkymän, tallenteiden, keskusteluominaisuuksien ja älykkään liiketunnistuksen avulla pysyt yhteydessä kotiisi käyttäen älypuhelintasi.

  Muut Yale tuotteet

  Myymälöissämme myynnissä myös muut älykkäät Yale tuoteperheen tuotteet kuten älykkäät ovisilmät, riippulukot, polkupyörän lukot ja paljon muita.

  Osta lähimmästä BLC Turvan myymälästä
  Asiantuntijamme opastaa

  Älykodissa arki on sujuvampaa

  Lue lukitusjärjestelmien asiantuntijan Joni Liukkosen ajatuksia älykkään lukituksen hyödyistä asukkaille.
  Oppaasi turva- ja tietotekniikassa