<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC - Savonlinnan Oopperajuhlien yhteistyökumppanina

  Heinäkuussa Savonlinnan kadut ovat täyttyneet Oopperajuhlien kuhinasta ja oopperan sävelet ovat kaikuneet Olavinlinnasta Saimaan aalloille. BLC-osuuskunnalla ja BLC Telecomilla on ollut ilo toimia tänäkin vuonna Savonlinnan Oopperajuhlien yhteistyökumppanina.

  Olavinlinna 2019 (3)Kuva: Valtteri Hirvonen

  Savonlinnan Oopperajuhlia ja BLC-konsernia yhdistää pitkä historia Savonlinnassa, sillä molempien historia yltää yli sadan vuoden taakse Saimaan rannoille. Ensimmäiset Oopperajuhlat järjestettiin Olavinlinnassa vuonna 1912 ja tänä päivänä Savonlinnan Oopperajuhlat on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen kulttuuritapahtuma. BLC-konserni on myös yli 130-vuotias 100 % kotimainen turva- ja tietotekniikan toimija, joka toimii jo 19 paikkakunnalla n. 550 ammattilaisen voimin. Molempia toimijoita yhdistää halu pitkäjänteiseen tekemiseen.

  Arvojemme mukaisesti meille on tärkeää ohjata tukeamme toimintaan mikä kohdistuu etenkin nuorten, lasten ja vanhusten tukemiseen. Oopperajuhlat tuo kesäisin kaupunkiin mukanaan kymmeniä tuhansia turisteja ja sen kautta kautta moni nuori saa kesätöitä. Festivaaleilla on myös merkittävä rooli alueen kulttuurin edistämisessä mikä tuo alueelle lisää harrastustoimintaa sekä paljon tapahtumia kaikille kaupunkilaisille.

  Näin merkittävän kumppanin kanssa on ilo tehdä yhteistyötä.

  Virittäydy vielä oopperakesän tunnelmaan: https://operafestival.fi/

  BLC – la dolce oopperakesä!

  blc_oopperajuhlat_2022

  BLC Telecom mahdollistaa soljuvat tietotekniikkaratkaisut ja nopeat laajakaistapalvelut Itä-Suomen alueella. BLC Turva tarjoaa Suomen laajimman kattauksen turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja 19 paikkakunnalla. Yhdessä BLC toimii asiakkaidensa oppaina n. 550 ammattilaisen voimin ja laittaa arjen soljumaan.

  Aiheet: