<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom Oy:n toiminta laajenee Kymenlaaksossa – Kymijoen Kyläkuitu halusi asiakkailleen kotimaisen ja luotettavan toimijan

  Kymijoen Kyläkuitu Osuuskunnan ja BLC Infra Oy:n liiketoimintakauppa on vahvistettu 29.11.2023. Liiketoimintakaupasta päätettiin 10.8.2023 järjestetyssä ylimääräisessä yhtiökokouksessa, jotta verkon toiminta ja kohtuuhintaiset valokuituyhteydet säilyvät osuuskunnan jäsenillä ja alueen asukkailla. Kaupan myötä Kymijoen Kyläkuitu Osuuskunnan liiketoiminta siirtyy BLC Infra Oy:lle 29.11.2023 alkaen

  “Olemme tyytyväisiä tästä strategisesta päätöksestä, jonka ansiosta palveluiden jatkuvuus on jäsenillemme turvattu ja saamme kaikki Kyläkuidun velvollisuudet hoidettua. BLC:n vahva asema toimialalla ja sen sitoutuminen alueen kehittämiseen ja asiakkaiden palveluiden käytettävyyteen ovat linjassa arvojemme kanssa. Näin turvaamme valokuituverkon tulevaisuuden ja järkevät palvelut myös maaseutualueilla jatkossa.” kommentoi Kymijoen Kyläkuitu Osuuskunnan hallituksen puheenjohtaja Sami Hänninen liiketoimintakauppaa.

  ”BLC:n ja OP-Suomi Infran yhteisyritys BLC Infra Oy:n tavoitteena on varmistaa kriittisen tietoliikenneinfrastruktuurin pysyminen suomalaisessa omistuksessa. Olemme sitoutuneet pitkäjänteiseen tietoliikennealustan kehittämiseen Itä-Suomessa. Uskomme, että kauppa edistää myös Kymenlaakson alueen elinkeinon kehittymistä positiivisesti. Tällä tavalla jatkamme Kymijoen Kyläkuitu Osuuskunnan viitoittamalla tiellä.” kertoo BLC Infra Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Väänänen.

  Kymijoen Kyläkuitu Osuuskunta ja BLC Telecom Oy ovat tehneet tiivistä yhteistyötä jo vuodesta 2020 lähtien BLC:n toimiessa Kymijoen Kyläkuidun verkon pääasiallisena palveluoperaattorina. Kaupan myötä palveluiden käyttö jatkuu ennallaan, mutta asiakkuudet siirtyvät BLC Telecom Oy:lle.

  ”Liiketoimintakaupan johdosta BLC Telecom Oy vahvistaa asemaansa Kymenlaaksossa, samalla toteutunut kauppa vie BLC Telecomia lähemmäksi tavoitetta olla Itä-Suomen merkittävin teleoperaattori. Kymijoen Kyläkuidun asiakkaat saavat BLC Telecomista luotettavan, kotimaisen toimijan, joka haluaa vahvistaa alueen elinvoimaisuutta tuomalla jatkossa valokuitusaatavuuden ja sen päällä tuotettavat palvelut entistä useammalle käyttäjälle” toteaa BLC Telecom Oy:n toimitusjohtaja Marko Jokela.

  BLC Telecom Oy

  Itä-Suomen valokuituverkkoa rakentava BLC Telecom on perinteikäs ja vakavarainen savonlinnalainen tietoliikenneoperaattori. BLC Telecom tarjoaa Savonlinnassa ja useilla muilla alueilla Itä-Suomessa kattavat ja laadukkaat tietoliikennepalvelut henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille sekä teleoperaattoreille. BLC Telecom on osa valtakunnallisesti toimivaa, 100 % suomalaisessa omistuksessa olevaa BLC-konsernia, jonka missiona on toimia asiakkaidensa oppaana kiinteistöjen tieto- ja turvatekniikassa. Konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on n. 95M€ ja palveluksessamme on yli 500 työntekijää 19 paikkakunnalla. BLC-konsernin pääkonttori on Savonlinnassa.