<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC toimii yhtenä Kerigolfin pääyhteistyökumppanina.

   

  BLC_KerigolfBLC:n nimikköväylää katsastamassa BLC Telecomin liiketoimintajohtaja Marko Jokela, Kerigolfin toimitusjohtaja Soili Pelkonen ja BLC Turvan markkinointisuunnittelija Aleksi Mustonen.

  Kerigolfin 18-reikäinen kenttä on Ronald Freamin itäsuomalaiseen metsämaisemaan suunnittelema kenttä. Nykyään 31-vuotias kenttä on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa pelaajat pääsevät nauttimaan golfin haasteista upeassa luonnossa. Kentän korkeuserot ja dogleg-väylät antavat peliin oman mausteensa. Tänä vuonna on aloitettu Kerigolfin kentän kehittäminen yhdessä yhden Suomen menestyneimmän golffarin Mikko Ilosen kanssa.

  Tervetuloa testaamaan BLC:n nimikkoväylää Kerigolfiin!

  BLC:n nimikkoväylä on väylä 12 | par 3.

  BLC – draivia nettiin ja turvaratkaisuihin

  BLC-konserni on yli 130-vuotias kotimainen toimija turva- ja tietotekniikassa. BLC:n juuret sijaitsevat vahvasti Savonlinnassa, mutta nykyisin toimintamme kattaa koko tuhansien järvien maan BLC Telecomin ja BLC Turvan kautta. Yhdessä mahdollistamme asiakkaillemme nopeat laajakaistayhteydet ja Suomen kattavimmat lukitus- ja turvatekniikan ratkaisut.

  BLC Telecom tarjoaa soljuvia tietotekniikkaratkaisuja ja nopeita laajakaistapalveluita Itä-Suomen alueella. BLC Turva tarjoaa Suomen laajimman kattauksen turva-, lukitus-, automaatio- ja audiotekniikan ratkaisuja yhteensä 19 paikkakunnalla. Yhdessä toimimme asiakkaidemme oppaina n. 550 ammattilaisen voimin ja laitamme arjen soljumaan.

  Aiheet: