<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Nimitys BLC Telecom:  Marko Jokela nimitetty BLC Telecom Oy:n toimitusjohtajaksi 1.10.2022 alkaen

  Marko Jokela_5203

  Marko Jokela_tj

   

  Marko Jokela on toiminut BLC Telecom liiketoimintajohtajana maaliskuusta 2021 lähtien. Markolla on laaja yli 20 vuoden kokemus myynnin johtamisesta ICT ja operaattorialalla eri yrityksissä sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Hän on lähtöisin yrittäjäperheestä Pohjanmaalta ja muuttanut Savonlinnaan muutama vuosi sitten pääkaupunkiseudulta.

   

   

  BLC Telecom Oy:n hallituksen puheenjohtaja Hannu Väänänen on tyytyväinen toimitusjohtajavalintaan.  ”Marko Jokela on osoittanut hyvää johtamistaitoa ja saanut henkilökunnan mukaansa toimiessaan BLC Telecomin liiketoimintajohtajana.

  Markon johdolla pääsemme nostamaan BLC:n Telecom liiketoiminnan uudelle tasolle ja toteuttamaan BLC Telecom Oy:n kasvustrategiaa. Olen tyytyväinen, kun pystymme jatkamaan hyvin toimivaa yhteistyötä Markon kanssa”, Hannu Väänänen kertoo.

  BLC Telecom Oy yhtiö eriytetään omaksi liiketoiminnakseen osana Blue Lake Communications Oy:n kokonaisjakautumista 30.9.2022.  BLC Telecom on perinteikäs ja vakavarainen savonlinnalainen tietoliikenneoperaattori. BLC Telecom tarjoaa Savonlinnassa ja useilla muilla alueilla Itä-Suomessa kattavat ja laadukkaat tietoliikennepalvelut henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille sekä teleoperaattoreille.

  "Olen iloinen saamastani luottamuksen osoituksesta. Työskentely BLC:llä on ollut erittäin antoisaa. Yhtiön pitkä ja menestyksekäs historia, rautaisella ammattitaidolla varustettu henkilöstö sekä asiakkaiden keskuudessa luotettu ja tunnettu brändi antavat erinomaiset lähtökohdat ottaa vastaan toimitusjohtajan tehtävät. Tietoliikenneyhteysmarkkina on kokenut viimeisen vuoden sisällä isoja muutoksia. Muutos tuo aina mukanaan mahdollisuuden. Haluamme yhdessä henkilöstömme kanssa käyttää hyväksemme tämän mahdollisuuden ja tehdä BLC Telecom Oy:stä merkittävän toimijan Itä-Suomen alueella.”, Marko Jokela toteaa.

   

  Savonlinnassa, 27.9.2022

  Hannu Väänänen
  Toimitusjohtaja, Savonlinnan BLC-osuuskunta
  Hallituksen puheenjohtaja, BLC Telecom Oy