<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Savonlinnan BLC-osuuskunta -konsernille Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti

  Savonlinnan BLC-osuuskunta -konsernille on myönnetty Kauppalehden Kasvaja-sertifikaatti osoituksena vahvasta kasvustamme.

  Savonlinnan BLC-osuuskunta -konsernin liiketoiminta on kasvanut vahvasti viimeisten vuosien aikana. Yksi iso kasvuaskelistamme oli vuonna 2021, kun AM Security ja AM Lukkoasema fuusioituivat Savonlinnan BLC-osuuskunta -konserniin kuuluvaan BLC Turvaan. BLC Turva kasvoi yhdeksi suurimmista turvatekniikka-alan yrityksistä tarjoten Suomen kattavimman valikoiman lukitus- ja turvatekniikka-alan palveluita. 

  Tähtäämme vahvasti kasvuun myös tietoliikenneyhteyksien puolella. Savonlinnan BLC-osuuskunta ja OP:n OP-Suomi Infra -rahasto parantavat Itä-Suomen elinvoimaa investoimalla 80 miljoonaa euroa tietoliikenneyhteyksiin. Savonlinnan BLC-osuuskunta -konserniin kuuluvan BLC Telecomin ja kotimaiseen infrastruktuuriin sijoittavan OP-Suomi Infra -rahaston kumppanuus luo alustan Itä-Suomen valokuituverkon merkittävälle kehittämiselle. Yhteistyö moninkertaistaa BLC Telecomin valokuituverkkorakentamisen aiemmat volyymit ja mahdollistaa verkon laajentamisen kattamaan koko Itä-Suomen. Tämä investointirahaston kumppanuus tukee vahvasti kasvuamme.

  Meille myönnetty Kasvaja-sertifikaatti on todisteena hienosta kasvu-urasta mitä olemme tehneet tähän asti ja mikä jatkuu tulevaisuudessa. Sertifikaatti myönnetään yritykselle, joka on kasvattanut liikevaihtoaan merkittävästi kolmen viimeisen vuoden aikana. Merkittävä liikevaihdon kasvu viittaa siihen, että yrityksen liikevaihdon vuotuinen kasvu on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään kymmenellä prosentilla. Kasvaja-sertifikaatti on dynaaminen ja näkyvä todiste kasvusta.

  Olemme yksi vuoden 2022 Kasvajista. Kauppalehden myöntämä Kasvaja-sertifikaatti on osoitus Savonlinnan BLC-osuuskunnan kasvusta ja kyvystämme luoda menestyksekästä liiketoimintaa. Olemme ylpeitä tunnustuksesta ja kasvumme jatkuu vahvana myös tulevaisuudessa.

  Kasvajat-Sinetti-2022-FI-50mm-RGB

   

   

  Aiheet: