<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom ja BLC Turvan Savonlinnan yksikkö tekivät yhdessä joululahjoituksen HaTTu ry:lle

  Lahjoitus annettiin BLC Turvan Savonlinnan toimipisteellä15.12.2021.Savonlinnan alueella toimiva tietoliikenneoperaattori BLC Telecom ja lukitus- sekä turvatekniikan kokonaisvaltaisia ratkaisuja tarjoavan BLC Turvan Savonlinnan yksikkö päättivät tänäkin vuonna yhdistää voimansa ja lahjoittaa joulun yrityslahjoihin tarkoitetut varat hyväntekeväisyysjärjestö Savonlinnan HaTTu ry:lle.

  Kaikki HaTTu ry:lle lahjoitetut varat menevät täysimääräisenä lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen ja tämän kaltaiset tukikohteet ovatkin koko BLC-konsernin arvojen mukaisia.

  ”Olemme yhdessä BLC Telecomin kanssa tehnyt joululahjoituksia HaTTu ry:lle jo useana vuotena ja toivottavasti pidetään jatkossakin perinnettä yllä.”, BLC Turvan Savonlinnan yksikönpäällikkö Jukka Hämäläinen sanoo.

  "Kuten aikaisempinakin vuosina ollaan huomattu, että HaTTu ry on meille luonteva kanava tukea ja auttaa paikallisia lapsia ja nuoria. HaTTu ry on tehnyt jo usean vuoden hienoa työtä savonlinnalaisten vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemisessa. Se, että kaikilla lapsilla on mahdollisuus harrastaa on tärkeä asia ja lisää tasa-arvoa.”, BLC Telecomin operatiivinen päällikkö Pasi Leskinen kertoo. 
   
  Lahjoitus annettiin BLC Turvan Savonlinnan toimipisteellä 15.12.2021. HaTTu ry:n puolesta lahjaa vastaanottamassa olivat puheenjohtaja Tommi Tuunanen (kuvassa oikealla) ja toiminnanohjaaja Mirja Turkka (kuvassa vasemmalla). Vuoden 2021 aikana Savonlinnan HaTTu ry on tehnyt yhteensä 192 myönteistä harrastusavustuspäätöstä.

   

  Aiheet: