<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom mukana tukemassa 4H:n kesäpuistoa

  Savonlinnan 4H-yhdistyksen kesäpuisto on lapsille ja lapsiperheille tarkoitettu, ohjattua liikunnallista vapaa-ajan toimintaa Savonlinnan keskustassa tarjoava kesänviettopaikka.

  IMG_9184_

  Meille BLC Telecomilla yhteistyö 4H:n kesäpuiston kanssa on ollut arvokasta, sillä haluamme olla mukana tukemassa paikallisia lapsia ja nuoria. Kesäpuisto auttaa nuoria työllistymään kesän ajaksi ja näin myös saamaan lapsille turvallista ja ohjattua toimintaa koulujen loma-aikana. Paikallisena toimijana meille on tärkeää olla läsnä paikallisten elämässä.

  Yhteistyökumppaneiden ansiosta 4H:n kesäpuisto on voinut tarjota maksutonta toimintaa kaikille alueen lapsiperheille. Ohjaajat ovat järjestäneet lapsille mielekästä ja liikunnallista ohjelmaa päivien ajaksi.

  Kesäpuiston toiminta on sujunut mallikkaasti kesän alusta alkaen. Avajaispäivänä puistossa oli jopa yli 200 kävijää ja päivittäin lapset temmeltävät ja touhuavat puistossa eri leikkejä yhdessä kesäpuisto-ohjaajien kanssa. Kesäpuistossa suosituimpia pelejä ovat pesäpallo, jalkapallo ja sulkapallo. Myös erilaiset lautapelit ja askartelut ovat lapsille mieleen päivittäin. Kesäpuistossa on kisailtu paljon liikunnan merkeissä ja puistossa on järjestetty jopa seikkailurata ja aarrejahteja. Uusia kasvoja näkyy päivittäin, mutta puistoon on muodostunut jo vakiolapsiporukka, jotka vierailevat puistossa joka päivä mukavan puuhailun vuoksi. 

  Kesäkuussa puiston avajaispäivänä touhussa olivat mukana myös BLC Telecomin myyntipäällikkö Paula Muhonen ja markkinointiassistentti Susanna Rouvinen. 

  IMG_9192_ (2)_

  Puiston löydät osoitteesta: Hevostori, Talvisalonkatu 13. Puisto avoinna arkisin klo 10-15 vielä 5.8. asti.

  kesäpuisto