<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom Oy ja Enerke Oy yhteistyöhön valokuituverkkojen rakentamisesta Itä-Suomeen

  BLC Telecom Oy varmistaa valokuituverkkojen rakentumisen yhteistyösopimuksella Enerke Oy:n kanssa. Sopimus kattaa vuoden 2023 osalta BLC Telecom Oy:n hankkeiden toteuttamisen osalla hankealueista ja on optiovuodet mukaan lukien arvoltaan noin 3 M€.

  BLC Telecomin Itä-Suomen valloitus valokuituverkkojen rakennuttajana on ottanut isoja askelia viime ja tämän vuoden aikana. Tulevana keväänä BLC Telecom käynnistää useita valokuituverkon rakennushankkeita useilla paikkakunnilla Itä-Suomessa. Hankkeiden toteuttajaksi rakentamisen ja käyttöönottojen osalta on Joensuun ja osin Varkauden osalta valikoitunut Enerke Oy.

  ”Laajentamalla alihankintaverkostoa pystymme lunastamaan asiakaslupaukset valokuituliittymien ja sen kautta saatavien palveluiden tuottamisessa. Nyt solmittu yhteistyösopimus Enerke Oy:n kanssa jatkaa BLC Telecomin linjaa käyttää infran rakentamiseen kotimaisia ja eritoten itäsuomalaisia kumppaneita. Tämän kautta varmistamme, että voimme työllistää itäsuomalaisia yrityksiä ja sitä kautta vahvistaa Itä-Suomen alueen elinvoimaisuutta. Asiakkaamme voivat siis olla varmoja, että heidän maksamat palvelumaksut jäävät Itä-Suomen alueen kehittämiseen ”, sanoo BLC Telecomin toimitusjohtaja Marko Jokela.

  ”Nyt solmittu yhteistyösopimus BLC Telecomin kanssa on meille merkittävä kokonaisuus, joka luo työtä Itä-Suomeen. Valokuituverkkojen rakentaminen on luonnollinen osa laajaa palveluvalikoimaamme ja olemme erittäin tyytyväisiä, että BLC Telecom valitsi meidät kumppanikseen”, kertoo Enerken toimitusjohtaja Janne Huotari.

  ”Yhteistyöneuvotellut Enerken kanssa sujuivat erittäin hyvässä hengessä ja uskomme, että yhteistyömme tulee jatkumaan pitkään. Rakentuvat valokuituverkot varmistavat, että Itä-Suomi pysyy tiedonsiirron osalta kilpailukykyisenä ja pysyväisasukkaita houkuttelevana alueena muuhun Suomeen verrattuna. Valokuidun ylivertaisuus tiedonsiirtokanavana, energiatehokkuus sekä vuosikymmeniä pitkä elinkaari takaavat eri palveluiden käytön verkosta myös tuleville sukupolville”, jatkaa BLC Telecomin toimitusjohtaja Marko Jokela.

  BLC Telecom Oy

  BLC Telecom on perinteikäs ja vakavarainen savonlinnalainen tietoliikenneoperaattori. BLC Telecom tarjoaa Savonlinnassa ja useilla muilla alueilla Itä-Suomessa kattavat ja laadukkaat tietoliikennepalvelut henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille sekä teleoperaattoreille. BLC Telecom on osa valtakunnallisesti toimivaa, 100 % suomalaisessa omistuksessa olevaa BLC-konsernia, jonka missiona on toimia asiakkaidensa oppaana kiinteistöjen tieto- ja turvatekniikassa. Konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on n. 95M€ ja palveluksessamme on yli 500 työntekijää 19 paikkakunnalla. BLC-konsernin pääkonttori on Savonlinnassa. 

  Enerke Oy

  Enerke on yksi laaja-alaisimmista infrajärjestelmien palveluita tarjoavista yrityksistä Suomessa. Meitä ylpeitä enerkeläisiä on noin 250 ja toimipaikkoja 16. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 53 milj. €. Lue meistä lisää: https://www.enerke.fi/