<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom Oy:n myymälä muuttuu asiointipisteeksi 1.6.2023 alkaen

  BLC-Telecom

  Myymälässämme tapahtuvat asiakaskohtaamiset ovat vähentyneet merkittävästi ja asiakaspalvelun painopiste on jo kauan ollut sähköisissä asiointikanavissa. BLC Telecom Oy tulee panostamaan jatkossa yhä enemmän sähköisiin asiointikanaviin, joiden avulla pystymme saavuttamaan koko asiakaskuntaamme nähden parhaan ja laajimman asiakaskokemuksen. Monikanavainen asiakaspalvelu puhelimen, sähköpostin, chatin ja verkkolomakkeiden avulla tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden asioida juuri sillä tavalla, kuin heille parhaiten sopii. Osana muutosta tulemme supistamaan Nojanmaan myymälän aukioloaikoja ja tarjontaa merkittävästi ja 1.6.2023 alkaen asiointipiste palvelee keskiviikkoisin klo 09:00-16:00 välisenä aikana osoitteessa Nojanmaantie 20, 57210 Savonlinna. Laitetestaukset ja osuuskunta-asiat hoituvat jatkossa ajanvarauksella myös asiointipisteen aukioloaikojen ulkopuolella.

  Asiointipiste palvelee paikan päälle saapuvaa asiakasta näissä asioissa
  • Savonlinnan BLC -osuuskunta-asiat
  • BLC Telecom Oy palveluneuvonta
  • Palvelupäätelaitteiden nouto tai hankinta (Kaapelimodeemi, valokuitupäätelaite, WiFi tukiasema, BLC TV päätelaite, MaksuTV -kortinlukija)
  Asioiden hoito onnistuu muina aikoina arkisin klo 09:00 – 16:00 välisenä aikana
  Häiriöasioissa tavoitat asiakaspalvelumme kaikkina vuorokaudenaikoina