<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom toimii Kerigolfin pääyhteistyökumppanina kaudella 2023

   

   

  BLC-Telecom_Kerigolf_2023_1200x630px

  Kerigolf on golf-kenttien legenda, joka haastaa harrastajat jylhän kauniissa maisemissa sekä tarjoaa monipuoliset kurssit aloittelijoille. Kerigolfin 18-reikäisen kentän suunnittelija Ronald Fream ihastui aikoinaan alueen maisemaan ja korkeuseroihin ja viime vuosien golfbuumin vahvistuessa Kerigolfin omaleimaista kenttää on kehitetty yhdessä suomalaisen golfin suurnimen, Mikko Ilosen kanssa. Nykyään 34-vuotias kenttä on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa pelaajat pääsevät kulkemaan jylhän kauniissa maisemissa, jossa korkeuserot ja dogleg-väylät tuovat peliin oman vahvan mausteensa. Kerigolfin tunnuseläin, karhu (otso, kontio, mesikämmen), esiintyy kentällä monessa kohdassa ja toivottavat alueelle tulijan tervetulleeksi sekä kannattelevat kentällä sijaitsevia 150 m etäisyystauluja.

  Tervetuloa testaamaan BLC Telecomin nimikkoväylää Kerigolfiin!

  BLC:n nimikkoväylä on väylä 12 | par 3.

  BLC Telecom – Luo yhteys kanssamme ja lisää draivia nettiin

  Olemme 100% kotimainen yritys ja osa BLC-konsernia, jonka juuret ulottuvat yli 130-vuoden päähän Saimaan rannoille. Kotipaikkamme sijaitsee edelleen Savonlinnassa, mutta toimintamme kattaa koko Itä-Suomen alueen. Me BLC Telecomilla laitamme asiakkaidemme arjen soljumaan kattavien tietotekniikkaratkaisujen ja nopeiden laajakaistapalveluiden avulla. Tarjoamme laadukkaita palveluita kuluttajille, yrityksille, julkishallinnon toimijoille sekä teleoperaattoreille ja opastamme sopivien tietoliikennepalveluiden valinnassa niin yksinyrittäjiä kuin suuryrityksiä. Kuluttajille tarjoamme nopeat laajakaista- ja viihdepalvelut ja kauttamme saat valonnopean valokuidun kuin myös kattavat tv-, viihde- ja tietoturvapalvelut. Luo yhteys kanssamme ja edistä Itä-Suomen elinvoimaisuutta nyt ja tulevaisuudessa.

  Aiheet: