<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom Uratarinat - Valokuituoppaasi Jere Turtiainen

  BLC Telecomin uratarinoissa pääset sukeltamaan kulissien taakse ja tutustumaan henkilökuntaamme tarkemmin. Millaisia työtehtäviä Nojanmaan toimipisteeltämme löytyy ja mitkä asiat koetaan merkityksellisimpinä työn ja jaksamisen suhteen? Mitä tyypillinen työpäivä pitää sisällään valokuitumyyjän, kirjanpitäjän, verkkosuunnittelijan tai projektipäällikön näkökulmasta?

  BLC-Telecom_Jere-Turtiainen

  BLC Telecomin juuret ulottuvat yli 130 vuoden päähän Saimaan rannoille, Savonlinnaan. Olemme osa valtakunnallisesti toimivaa, 100 % suomalaisessa omistuksessa olevaa BLC-konsernia, jonka missiona on toimia asiakkaidensa oppaana kiinteistöjen tieto- ja turvatekniikassa. BLC Telecomin vuotuinen liikevaihtotaso on noin 11 M€ ja palveluksessamme on liki 60 työntekijää. Vuosien saatossa olemme vakiinnuttaneet asemamme paikallisten yhteistyökumppanina ja osana asuinalueiden verkkoinfrastruktuuria ja nykyään tarjoamme soljuvia tietotekniikkaratkaisuja ja nopeita laajakaistapalveluita niin henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille, julkishallinnon toimijoille kuin teleoperaattoreille koko Itä-Suomen alueella. Meillä onkin pitkä kokemus monipuolisten asiakasratkaisujen toimittamisesta ja kokonaisuuden ylläpidosta, minkä avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua. Hyvän asiakaskokemuksen takaa löytyy iloinen, osaava ja sitoutunut henkilöstömme, joka on avain menestykseemme. Lämpimästi tervetuloa mukaan tutustumaan BLC Telecomin uratarinoihin ja valokuitumyyjäämme Jereen!

  Jere Turtiainen - Oppaasi valokuituasioissa

  Jere Turtiainen on “nuoresta” iästään huolimatta ennättänyt tehdä pitkän uran BLC Telecomin palveluksessa. Ensimmäistä työpäiväänsä 16.2.2009 viettäneellä Jerellä on nimittäin jo yli 14 vuoden kokemus BLC Telecomin tietoliikennemyyjänä. Vaikka työnkuva on pysynyt vuosien saatossa suurin piirtein samanlaisena, on jokainen päivä aina erilainen. Tyypillisesti Jere lähtee aamuisin ennakkoon sovitulle myyntialueelle ja kiertää asuintaloja ovelta ovelle tarjoten valokuituliittymää sekä BLC Telecomin monipuolisia oheispalveluita, hoitaen samalla ennakkoon sovittuja asiakastapaamisia. Työpäiviin voi myös kuulua erinäisiä palavereja myyjien tai muiden kollegoiden kanssa, joissa suunnitellaan eri myyntialueiden aikatauluja ja työvuoroja tai esimerkiksi myyntityössä tarvittavia materiaaleja. Jere on monille myös tuttu BLC Telecomin mainoskasvona. Pääsääntöisesti työpäivien aikana ollaan kuitenkin asiakkaiden tykönä kentällä; tehdään tonttikaivuusuunnitelmia sekä katsotaan päätelaitteiden sijoituspaikkoja tai suunnitellaan muita tarpeellisia sisäverkkotöitä yhdessä asiakkaan kanssa.

  "Asiakasta varten täällä ollaan, alusta loppuun asti."

  Pääsääntöisesti Jeren mukaan asiakastapaamisia kunkin asiakkaan kanssa kertyy ainakin kaksi. Ensimmäisellä kerralla kerrotaan valokuidun hyödyistä sekä BLC Telecomista palveluntarjoajana. Kun päätös valokuituun liittymisestä on tehty ja sopimus allekirjoitettu, katsotaan tarkemmin tonttisuunnitelmat, kaapelien kulkureitit sekä sopiva paikka päätelaitteelle. Mahdollisesti myös rakentamisen aikana käydään asiakkaan luona, sillä myyjä on asiakkaan tukena aina alusta loppuun asti. Päivittäisten asiakastapaamisten määrä vaihtelee paljon, sillä kentällä mennään aina asiakkaan toiveiden ja aikataulujen mukaisesti. Joskus asiakastapaamisia on päivässä viisi, joskus viisitoista. Jeren sitoutuneisuudesta kertoo myös se, että merkityksellisempänä asiana työssään hän pitää juuri asiakkaita.

  "Työssä ei ole mitään merkitystä, jos ei pääse keskustelemaan asiakkaiden kanssa ja olemaan heidän tukenaan päätöksen teossa."

  Ja ymmärtäähän sen. Valokuituliittymän hankkiminen on asiakkaalle pitkäaikainen päätös ja myyjän on tärkeää kertoa avoimesti kuituliittymän tulevaisuuden näkymistä ja olla asiakkaan tukena niin hyvinä kuin huonoina hetkinä. Iloisesta, asiantuntevasta ja luotettavasta asiakaspalvelusta tunnettu Jere onkin onnistunut asiakassuhteiden lomassa luomaan myös ystävyyssuhteita. 

  Kahvi, ystävät ja rempseä maalaiselämä

  Vaikka Jeren työpäivä kuluu pääsääntöisesti kentällä, kiertäen BLC Telecomin eri valokuituhankealueita ympäri Itä-Suomea, alkaa jokainen päivä aina kupillisella kahvia.

  "Aamukahvi antaa sopivan rytmin ja voimaa päivään. Aamulla on mukava lähteä töihin, kun tietää että siellä on huipputiimi taas paikalla."

  Syy siihen, miksi Jere (ja moni muu) viihtyy BLC Telecomilla on se, että työyhteisö täällä on hyvä. Kahvipöydän ääressä vaihdetaan kuulumisia niin talonrakennusprojekteista syntymäpäiviin, lasten ristiäisiin kuin lomasuunnitelmiin. Kahvipöytä yhdistää henkilöstön aina myyjistä taloushallintoon, suunnitteluun, asiakaspalveluun ja tuotantoon. Vuosien saatossa Jere onkin päässyt tutustumaan ja luomaan ystävyyssuhteita paitsi asiakkaisiin, myös BLC Telecomin ja BLC Turvan henkilöstöön, osaan kahvipöydän ääressä ja osaan oheistapahtumien kautta. 

  Vapaa-aikanaan Jere harrastaa rempseää maalaiselämää puolisonsa ja neljän lapsen kanssa. Perheen ja pientilan hoitamisen lisäksi vapaa-aikaa ei ylimääräisille harrastuksille löydy, ellei kotiaskareita, kuten polttopuiden tekoa lasketa.

  Pientilalla kaikennäköisiä askareita nimittäin löytyy jo ennestään, mutta onneksi valokuituasiat ovat Jerellä jo hoidossa. Mikäli omakotitalon valokuituasiat kiinnostavat, suosittelee Jere ottamaan yhteyttä alueen valokuitumyyjään matalalla kynnyksellä, sillä asiantuntevat myyjämme auttavat sinulle sopivan yhteyden löytämisessä ja saavat arkesi soljumaan kotisi tietotekniikkaratkaisujen suhteen. 

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt

  Suuntaa kanssamme uusille vesille!

  Meille BLC Telecomilla on tärkeää tarjota asiakkaillemme kattavat ja laadukkaat tietoliikennepalvelut. Toimimme alalla, joka kehittyy ja uudistuu jatkuvasti, jonka vuoksi vahva osaaminen ja liiketoiminnan jatkuva kehittäminen on tärkeää. Ennen kaikkea tulevaisuus vaatii meiltä jokaiselta uteliaisuutta ja rohkeutta. Liiketoimintamme kasvaessa tarvitsemme lisää uusia osaajia, joten jos tunnistat tästä itsesi ja kaipaat työrintamalla uusille vesille, tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja liity iloiseen ja osaavaan joukkoomme!  

  KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT