<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecomin valokuituhankkeet etenevät Itä-Suomessa

  BLC Telecomin Itä-Suomen valokuituhankkeet etenevät hyvää vauhtia. Valokuituliittymien ennakkomyynti on edennyt suotuisasti ja BLC Telecom pystyy toteuttamaan valokuituverkon markkinaperusteisesti Kiteellä, Miehikkälässä, Virolahdella ja osassa Mikkelin kaupunginosia. Lisäksi Imatran valokuituverkko laajenee uusille alueille.

  Verkon rakennustyöt alkavat heti roudan sulettua keväällä 2023.Miehikkälän ja Virolahden alueet valmistuvat vuoden 2023 loppuun mennessä, ja muut uudet alueet vuoden 2024 loppuun mennessä.  

  valokuitu_kampanjakuva_6-100 

  BLC Telecom panostaa tällä hetkellä isosti Itä-Suomen alueella valokuituverkon rakentamiseen. Itä-Suomen elinvoimaa parannetaan investoimalla 80 miljoonaa euroa tietoliikenneyhteyksiin lähivuosien aikana.  BLC Telecomin valokuituverkon toteutus on varmistunut useilla Itä-Suomen alueilla: Imatralla, Kiteellä, Miehikkälässä, Virolahdella ja Mikkelissä. Kiteellä, Miehikkälässä ja Virolahdella rakentamispäätös koskee alueiden keskustaajamia, Imatralla ja Mikkelissä tiettyjä asuinalueita. Päätös markkinaperusteisen valokuituverkon rakentamisesta edellytti riittävän määrän ennakkotilauksia alueen asukkailta. Valokuituverkon ennakkomyynti on tällä hetkellä käynnissä lisäksi seuraavilla hankealueilla: Savonlinna, Parikkala, Rautjärvi, Joensuu, Kiihtelysvaara, Viinijärvi, Varkaus, Pieksämäki, Leppävirta, Nastola ja Villähde. Myynti on edellä mainituilla alueilla edistynyt hyvin ja BLC Telecom uskoo tekevänsä rakentamispäätöksiä alueiden osalta vielä tämän vuoden puolella. 

  Valokuitu Imatran taajama-alueille 

  Imatralla rakentamispäätökset tehtiin ensimmäisenä Meltolan, Onnelan, Tainionkosken, Niskalammen ja Mustalammen alueille keväällä 2022. Nyt alue laajenee kattamaan Tuulikallion, Ruoksuon, Suon, Ritikankosken ja Huhtasen alueet. Tavoitteena on aloittaa kyseisillä alueilla liittymien käyttöönotto loppuvuonna 2023. Onnelan ja Meltolan alueilla tavoitteena on valmistua kesään 2023 mennessä. Tainionkoskella, Niskalammella ja Mustalammella arvioitu valmistuminen on vuoden 2023 loppuun mennessä. Imatran alueella ennakkomyynti on yhä käynnissä seuraavilla alueilla: Vintteri, Itä-Siitola, Sotkulampi, Mehiläismäki, Linnankoski, Linnansuo, Sienimäki, Sulattimo, Neitsytmäki, Karhumäki, Karhukallio, Ukonniemi, Vuoksenniska, Saareksiinmäki ja Liisanpuisto.   

   

  Valokuituverkko Mikkelin taajama-alueelle vuoden 2024 loppuun mennessä

  Mikkelissä rakentamispäätös on saatu Laajalammen, Silvastin ja Kattilansillan asuinalueille. Ennakkomyynti on yhä käynnissä seuraavilla Mikkelin alueilla: Emola, Kirjala, Launiala, Lehmuskylä, Lähemäki, Peitsari, Rantakylä, Suojalampi, Tuppurala, Tusku, Urpola, Visulahden ympäristö ja Vuolinko. 

  Valokuituverkko Kiteen, Virolahden ja Miehikkälän keskustaajamiin 

  Valokuituliittymien ennakkomyynti aloitettiin Miehikkälän ja Virolahden alueilla alkuvuodesta 2022 ja  Kiteellä loppukesällä 2022. Verkon rakennustyöt on määrä aloittaa kullakin paikkakunnalla heti roudan sulettua keväällä 2023. Tavoitteena on saada Miehikkälän ja Virolahden alueet valmiiksi vuoden 2023 loppuun mennessä ja Kiteen vuoden 2024 aikana.

  BLC_telecom_valokuituLuo yhteys kanssamme - Valokuituverkolla

  Liittyminen valokuituverkkoon on aina edullisinta silloin, kun verkkoa suunnitellaan tai rakennetaan. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä nyt. Näin varmistat, että verkko rakennetaan myös sinun kotikadullesi, sillä verkko tulee rakentumaan vain niille alueille, johon liittymiä tilataan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, jos jollekin katuosuudelle ei tule riittävästä tilaajia, BLC Telecom varaa oikeuden olla rakentamatta kyseistä katua. Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa oman naapuruston tulevaisuuteen ja edullinen tilaisuus hankkia valokuituliittymä kiinteistöön. 

  Valokuituverkko varmistaa alueelle nopean laajakaistan ja kaapelitelevisioverkon palvelut. Varmatoiminen, moderni tietoliikenneinfrastruktuuri tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia yritystoimintaan, etätyöskentelyyn ja tulevaisuuden sähköisten palveluiden käyttöön.    

  BLC Telecom tarjoaa valokuidun nyt poikkeuksellisen edullisesti uusille varmistuneille alueille. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan huomattavasti nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä jo nyt. Näin varmistat, että verkko rakennetaan myös sinun kotikadullesi. 

   

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt