<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecomin valokuituverkon toteutus varmistui Miehikkälässä ja Virolahdella

  BLC Telecomin Itä-Suomen valokuituhankkeet etenevät hyvää vauhtia. Valokuituliittymien ennakkomyynti on edennyt suotuisasti ja BLC Telecom pystyy toteuttamaan valokuituverkon markkinaperusteisesti Miehikkälän ja Virolahden keskustaajamissa.

  valokuitu_kampanjakuva_6-100 

  Valokuituliittymien ennakkomyynti aloitettiin Miehikkälän ja Virolahden alueilla alkuvuodesta 2022. Päätös markkinaperusteisen valokuituverkon rakentamisesta edellytti riittävän määrän ennakkotilauksia alueen asukkailta. Verkon rakennustyöt alkavat heti roudan sulettua keväällä 2023. Tavoitteena on saada Miehikkälän ja Virolahden alueet valmiiksi vuoden 2023 loppuun mennessä.  

  BLC Telecom panostaa tällä hetkellä isosti Itä-Suomen alueella valokuituverkon rakentamiseen. Itä-Suomen elinvoimaa parannetaan investoimalla 80 miljoonaa euroa tietoliikenneyhteyksiin lähivuosien aikana. BLC Telecomilla on valokuituverkon rakentaminen käynnissä Imatran ja Kausalan alueilla, lisäksi rakentamispäätöksiä on tehty Kiteelle ja Mikkeliin. Valokuidun ennakkomyynti on myös tällä hetkellä käynnissä seuraavilla hankealueilla: Savonlinna, Parikkala, Rautjärvi, Joensuu, Kiihtelysvaara, Viinijärvi, Varkaus, Pieksämäki, Leppävirta, Nastola ja Villähde. Myynti on edellä mainituilla alueilla edistynyt hyvin ja BLC Telecom uskoo tekevänsä rakentamispäätöksiä alueiden osalta vielä tämän vuoden puolella. 

  Liittyminen valokuituverkkoon on aina edullisinta silloin, kun verkkoa suunnitellaan tai rakennetaan. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä nyt. Näin varmistat, että verkko rakennetaan myös sinun kotikadullesi, sillä verkko tulee rakentumaan vain niille alueille, johon liittymiä tilataan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos jollekin katuosuudelle ei tule riittävästä tilaajia, BLC Telecom varaa oikeuden olla rakentamatta kyseistä katua. Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa oman naapuruston tulevaisuuteen ja edullinen tilaisuus hankkia valokuituliittymä kiinteistöön. 

  Valokuituverkko varmistaa alueelle nopean ja varman laajakaistan. Varmatoiminen, moderni tietoliikenneinfrastruktuuri tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia yritystoimintaan, etätyöskentelyyn ja tulevaisuuden sähköisten palveluiden käyttöön.   

  Miehikkälän ja Virolahden valokuituasioissa sinua opastaa:

  Tommi Viitala, p. 044 777 5743, tommi.viitala@blc.fi 

   

  Tilaa liittymä