<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecomin valokuituverkon toteutus varmistui Parikkalassa ja Rautjärvellä

  BLC Telecomin Itä-Suomen valokuituhankkeet etenevät hyvää vauhtia. Valokuituliittymien ennakkomyynti on edennyt suotuisasti ja BLC Telecom pystyy toteuttamaan valokuituverkon markkinaperusteisesti Parikkalan ja Simpeleen keskustaajamissa.

  BLC-Telecom_Facebook_1200x628px_vesi+logo+teksti 

  Valokuituliittymien ennakkomyynti aloitettiin Parikkalan ja Simpeleen alueilla alkuvuodesta 2022. Päätös markkinaperusteisen valokuituverkon rakentamisesta edellytti riittävän määrän ennakkotilauksia alueen asukkailta. Verkon rakennustyöt alkavat heti roudan sulettua keväällä 2023. Tavoitteena on saada Parikkalan ja Simpeleen alueet valmiiksi vuoden 2024 loppuun mennessä.

  BLC Telecom panostaa tällä hetkellä isosti Itä-Suomen alueella valokuituverkon rakentamiseen. Itä-Suomen elinvoimaa parannetaan investoimalla 80 miljoonaa euroa tietoliikenneyhteyksiin lähivuosien aikana. BLC Telecomilla on valokuituverkon rakentaminen käynnissä Savonlinnan, Imatran, Kausalan ja Kiteen alueilla ja rakentaminen alkaa roudan sulettua lisäksi osalla Joensuun, Varkauden sekä Miehikkälän ja Virolahden alueilla. Valokuidun ennakkomyynti on tällä hetkellä käynnissä myös seuraavilla hankealueilla: Nurmes, Viinijärvi, Pieksämäki, Leppävirta, Nastola, Villähde ja Elimäki. Myynti on edellä mainituilla alueilla edistynyt hyvin ja BLC Telecom uskoo tekevänsä rakentamispäätöksiä alueiden osalta vielä tämän vuoden puolella.

  Valokuituverkko varmistaa alueelle nopean laajakaistan ja kaapelitelevisioverkon palvelut. Varmatoiminen, moderni tietoliikenneinfrastruktuuri tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia yritystoimintaan, etätyöskentelyyn ja tulevaisuuden sähköisten palveluiden käyttöön.  

  Liittyminen valokuituverkkoon on aina edullisinta silloin, kun verkkoa suunnitellaan tai rakennetaan. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä nyt. Näin varmistat, että verkko rakennetaan myös sinun kotikadullesi ja naapurustossasi on myös tulevaisuudessa käytössä luotettava ja nopea internetyhteys. 

  Tarkista saatavuus ja tee tilaus

  Parikkalan ja Rautjärven alueella valokuituasioissa sinua opastaa:

  Jere Turtiainen, p. 044 777 5909, jere.turtiainen@blc.fi  
  Jyri Huovila, p. 044 777 5707, jyri.huovila@blc.fi
  Tero Vänttinen, p. 044 777 5794, tero.vanttinen@blc.fi 
  Eija Sutinen, p.044 777 5736, eija.sutinen@blc.fi (yritysmyynti)
  Ossi Vihavainen, p. 044 777 5425, ossi.vihavainen@blc.fi (taloyhtiömyynti)