<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecomin valokuituverkon toteutus varmistui useilla alueilla Joensuussa

  BLC Telecomin Itä-Suomen valokuituhankkeet etenevät hyvää vauhtia. Valokuituliittymien ennakkomyynti on edennyt suotuisasti ja BLC Telecom aloittaa valokuituverkon rakentamisen Joensuun Niinivaarassa, Petäikkölässä, Hukanhaudalla, Kissamäellä, Huvimäellä sekä Asevelikylässä kaivuukaudella 2023.

  valokuitu_kampanjakuva_6-100 

  Valokuituliittymien ennakkomyynti aloitettiin useilla Joensuun alueilla kesällä 2022. Päätös markkinaperusteisen valokuituverkon rakentamisesta edellytti riittävän määrän ennakkotilauksia alueen asukkailta. Verkon rakennustyöt on tarkoitus aloittaa heti roudan sulettua keväällä 2023. Valokuituliittymien ennakkomyynti jatkuu useilla Joensuun alueilla, ja kaikki myynnissä olevat alueet löytyvät Joensuun valokuituhankesivustoltamme.

  BLC Telecom panostaa tällä hetkellä isosti Itä-Suomen alueella valokuituverkon rakentamiseen. Itä-Suomen elinvoimaa parannetaan investoimalla 80 miljoonaa euroa tietoliikenneyhteyksiin lähivuosien aikana. BLC Telecomilla on valokuituverkon rakentaminen käynnissä useilla paikkakunnilla. Lisäksi rakentamispäätöksiä on tehty mm. useille alueille Varkauteen, Parikkalaan, Rautjärven Simpeleelle, Miehikkälään ja Virolahdelle. Valokuidun ennakkomyynti on lisäksi käynnissä useissa Itä-Suomen kunnissa ja kaupungeissa. Myynti on alueilla edistynyt hyvin ja BLC Telecom uskoo tekevänsä rakentamispäätöksiä alueiden osalta vielä tämän vuoden puolella.

  Valokuituverkko varmistaa alueelle nopean laajakaistan ja kaapelitelevisioverkon palvelut. Varmatoiminen, moderni tietoliikenneinfrastruktuuri tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia yritystoimintaan, etätyöskentelyyn ja tulevaisuuden sähköisten palveluiden käyttöön. Toimiva internetyhteys on nykypäivänä yhtä tärkeä kuin kiinteistön sähkö- ja vesiliittymä ja tulevaisuudessa yhä tärkeämpi tiedonsiirtotarpeiden kasvaessa. Valokuituyhteydellä voit varmistaa, että kotisi internetyhteys pysyy ajan tasalla myös tulevaisuudessa. Valokuituliittymä on paitsi panostus omaan asumismukavuuteen, myös asunnon arvoon niin omakoti- kuin rivi- ja kerrostaloissa.

  Liittyminen valokuituverkkoon on aina edullisinta silloin, kun verkkoa suunnitellaan tai rakennetaan. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä nyt ja mahdollistaa verkon rakentuminen alueellesi. Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa oman naapuruston tulevaisuuteen ja edullinen tilaisuus hankkia valokuituliittymä kiinteistöön. 

  Joensuun valokuituasioissa sinua opastaa:

  Jere Turtiainen, p. 044 777 5909, jere.turtiainen@blc.fi 
  Jyri Huovila p. 044 777 5707, jyri.huovila@blc.fi
  Tero Vänttinen p. 044 777 5794, tero.vanttinen@blc.fi 
  Eija Sutinen, p. 044 777 5736, eija.sutinen@blc.fi  (Yritysmyynti)
  Ossi Vihavainen, p. 044 777 5425, ossi.vihavainen@blc.fi  (Taloyhtiömyynti)

  Tarkista saatavuus ja tee tilaus