<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecomin valokuituverkon toteutus varmistui useilla uusilla Imatran alueilla

  BLC Telecomin Itä-Suomen valokuituhankkeet etenevät hyvää vauhtia. Valokuituliittymien ennakkomyynti on edennyt suotuisasti ja BLC Telecom pystyy laajentamaan valokuituverkon rakentamista Imatran alueella. Nyt alue laajenee kattamaan Tuulikallion, Ruoksuon, Suon, Ritikankosken ja Huhtasen alueet.

  valokuitu_kampanjakuva_6-100 

  Valokuituliittymien ennakkomyynti aloitettiin Imatralla alkuvuodesta 2021. Päätös markkinaperusteisen valokuituverkon rakentamisesta edellytti riittävän määrän ennakkotilauksia alueen asukkailta. Imatralla rakentamispäätökset tehtiin ensimmäisenä Meltolan, Onnelan, Tainionkosken, Niskalammen ja Mustalammen alueille keväällä 2021. Onnelan ja Meltolan alueilla tavoitteena on valmistua kesään 2023 mennessä. Tainionkoskella, Niskalammella ja Mustalammella arvioitu valmistuminen on vuoden 2023 loppuun mennessä. Nyt rakentamispäätöksen saaneilla alueilla Tuulikalliossa, Ruoksuolla, Suolla, Ritikankoskella ja Huhtasen alueella on tavoitteena aloittaa liittymien käyttöönotto loppuvuonna 2023. 

  Imatran alueella ennakkomyynti on yhä käynnissä seuraavilla alueilla: Vintteri, Itä-Siitola, Sotkulampi, Mehiläismäki, Linnankoski, Linnansuo, Sienimäki, Sulattimo, Neitsytmäki, Karhumäki, Karhukallio, Ukonniemi, Vuoksenniska, Saareksiinmäki ja Liisanpuisto. 

  BLC Telecom panostaa tällä hetkellä isosti Itä-Suomen alueella valokuituverkon rakentamiseen. Itä-Suomen elinvoimaa parannetaan investoimalla 80 miljoonaa euroa tietoliikenneyhteyksiin lähivuosien aikana. Imatran alueen lisäksi valokuituverkon rakentaminen on käynnissä Kausalassa, lisäksi rakentamispäätöksiä on tehty Kiteelle, Mikkeliin, Miehikkälään ja Virolahdelle.  

  BLC Telecomin valokuidun ennakkomyynti on tällä hetkellä myös käynnissä seuraavilla hankealueilla: Savonlinna, Parikkala, Rautjärvi, Joensuu, Kiihtelysvaara, Viinijärvi, Varkaus, Pieksämäki, Leppävirta, Nastola ja Villähde. Myynti on edellä mainituilla alueilla edistynyt hyvin ja BLC Telecom uskoo tekevänsä rakentamispäätöksiä alueiden osalta vielä tämän vuoden puolella.

  Liittyminen valokuituverkkoon on aina edullisinta silloin, kun verkkoa suunnitellaan tai rakennetaan. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä nyt. Näin varmistat, että verkko rakennetaan myös sinun kotikadullesi, sillä verkko tulee rakentumaan vain niille alueille, johon liittymiä tilataan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, jos jollekin katuosuudelle ei tule riittävästä tilaajia, BLC Telecom varaa oikeuden olla rakentamatta kyseistä katua. Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa oman naapuruston tulevaisuuteen ja edullinen tilaisuus hankkia valokuituliittymä kiinteistöön. 

  Valokuituverkko varmistaa alueelle nopean laajakaistan ja kaapelitelevisioverkon palvelut. Varmatoiminen, moderni tietoliikenneinfrastruktuuri tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia yritystoimintaan, etätyöskentelyyn ja tulevaisuuden sähköisten palveluiden käyttöön.   

  Imatran alueen valokuituasioissa sinua opastaa:

  Juha Valtonen, p. 044 777 5326juha.valtonen@blc.fi

  Jere Turtiainen, p. 044 777 5909, jere.turtiainen@blc.fi 

  Tomi Mutikainen, p. 044 777 5708tomi.mutikainen@blc.fi 

   

  Tilaa liittymä