<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecomin valokuituverkon toteutus varmistui Varkaudessa

  BLC Telecomin Itä-Suomen valokuituhankkeet etenevät hyvää vauhtia. Valokuituliittymien ennakkomyynti on edennyt suotuisasti ja BLC Telecom pystyy toteuttamaan valokuituverkon markkinaperusteisesti osalla Varkauden asuinalueita. 

  BLC-Telecom_Facebook_1200x628px_Valokuitu+logo 

  Varkaudessa rakentamispäätös koskee Kuoppakankaan, Könönpellon, Luttilan, Kommilan ja Taipaleen asuinalueita. Ennakkomyynti on edelleen käynnissä Varkauden Häyrilässä, Käpykankaalla, Kaura-ahossa, Lehtoniemellä, Taulumäellä, Tykkitiellä ja Viinamäellä. 

  Valokuituliittymien ennakkomyynti aloitettiin Varkauden alueilla keväällä 2022. Päätös markkinaperusteisen valokuituverkon rakentamisesta edellytti riittävän määrän ennakkotilauksia alueen asukkailta. Rakentamispäätöksen saaneilla alueilla verkon rakennustyöt on tarkoitus aloittaa kaivuukaudella 2023. Tarkemmasta rakennusaikataulusta ilmoitamme kevään 2023 aikana, ennen kaivuukauden alkua. Tavoitteena on saada Varkauden alueet valmiiksi vuoden 2024 loppuun mennessä.  

  BLC Telecom panostaa tällä hetkellä isosti Itä-Suomen alueella valokuituverkon rakentamiseen. Itä-Suomen elinvoimaa parannetaan investoimalla 80 miljoonaa euroa tietoliikenneyhteyksiin lähivuosien aikana. BLC Telecomilla on valokuituverkon rakentaminen käynnissä Savonlinnan, Imatran, Kausalan ja Kiteen alueilla. Lisäksi rakentamispäätöksiä on tehty Varkauteen, Parikkalaan, Simpeleelle, Miehikkälään ja Virolahdelle. Valokuidun ennakkomyynti on tällä hetkellä käynnissä myös seuraavilla hankealueilla: Joensuu, Nurmes, Viinijärvi, Pieksämäki, Leppävirta, Nastola, Villähde, Elimäki ja Rautjärvi. Myynti on edellä mainituilla alueilla edistynyt hyvin ja BLC Telecom uskoo tekevänsä rakentamispäätöksiä alueiden osalta vielä tämän vuoden puolella. 

  Liittyminen valokuituverkkoon on aina edullisinta silloin, kun verkkoa suunnitellaan tai rakennetaan. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä nyt. Näin varmistat, että verkko rakennetaan myös sinun kotikadullesi, sillä verkko tulee rakentumaan vain niille alueille, johon liittymiä tilataan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos jollekin katuosuudelle ei tule riittävästä tilaajia, BLC Telecom varaa oikeuden olla rakentamatta kyseistä katua. Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa oman naapuruston tulevaisuuteen ja edullinen tilaisuus hankkia valokuituliittymä kiinteistöön. 

  Valokuituverkko varmistaa alueelle nopean ja varman laajakaistan sekä kaapelitelevision palvelut. Varmatoiminen, moderni tietoliikenneinfrastruktuuri tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia yritystoimintaan, etätyöskentelyyn ja tulevaisuuden sähköisten palveluiden käyttöön.   

  Varkauden valokuituasioissa sinua opastaa:

  Jyri Huovila p. 044 777 5707, jyri.huovila@blc.fi
  Perttu Hautalampi p. 044 777 5915, perttu.hautalampi@blc.fi 
  Tero Vänttinen p. 044 777 5794, tero.vanttinen@blc.fi 
  Eija Sutinen, p. 044 777 5736, eija.sutinen@blc.fi  (Yritysmyynti)
  Ossi Vihavainen, p. 044 777 5425, ossi.vihavainen@blc.fi  (Taloyhtiömyynti)

  Tarkista saatavuus ja tee tilaus