<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Itä-Suomen valokuituverkkoja laajennetaan 30 miljoonalla, hankkeet toteutetaan täysin itäsuomalaisilla resursseilla

  BLC Telecom Oy ja Elvera Oy ovat sopineet 30 miljoonan euron yhteistyösopimuksesta valokuituverkkojen rakentamisesta lähivuosina Itä-Suomen alueella. Sopimus jatkaa BLC Telecomin ja Elveran vuosia kestänyttä yhteistyötä, mutta nyt solmittu sopimus on sekä euromääräisesti että laajuudeltaan mittavin.

  BLC Telecom on laajentanut toimialuettaan Itä-Suomessa huomattavasti parina viime vuotena. Vuoden 2023 aikana BLC Telecom käynnistää useita valokuituverkon rakentamishankkeita niin kotikaupungissaan Savonlinnassa kuin myös useilla muilla paikkakunnilla Itä-Suomessa. Hankkeiden rakentamisesta, käyttöönotoista ja rakentuvien verkkojen ylläpidosta vastaa Elvera. 

  ”On hienoa jatkaa hyvää yhteistyötä Elveran kanssa. Itäsuomalaisena toimijana BLC Telecom haluaa edistää Itä-Suomen alueen elinvoimaisuutta sekä mahdollistaa nykyaikaiset ja toimintavarmat tiedonsiirtoyhteydet ja palvelut niin kuluttajille, yrityksille kuin julkishallinnon toimijoille. Mittavien investointien toteutuminen edellyttää luotettavaa ja parhaat toimintatavat tuntevaa kumppania. Sopimus Elveran kanssa varmistaa myös sen, että hankkeet viedään läpi itäsuomalaisilla resursseilla aina myynnistä ylläpitoon asti”, sanoo BLC Telecomin toimitusjohtaja Marko Jokela

  ”Kiitämme BLC:tä luottamuksesta Elveran palveluita kohtaan. On hienoa olla mukana näin mittavassa ja alueen kannalta merkittävässä hankkeessa. Tämän sopimuksen myötä Elvera vahvistaa ja kasvattaa asemaansa valokuituverkon urakointikumppanina Itä-Suomessa”, sanoo Ilari Jaakkola, Elveran toimitusjohtaja.

  ”Palveluiden siirtyessä yhä enemmän verkkoon, tarve luotettaville ja energiatehokkaille valokuituverkoille kasvaa koko ajan. Mittavalla investoinnilla haluamme varmistaa, että mahdollisimman monella asiakkaalla Itä-Suomessa on mahdollisuus eri palveluiden käyttämiseen verkosta. Parhaassa tapauksessa toimivat verkot lisäävät myös houkuttelevuutta pysyvään asumiseen Itä-Suomen alueella, jatkaa BLC Telecomin toimitusjohtaja Marko Jokela.

  BLC Telecom Oy

  BLC Telecom on perinteikäs ja vakavarainen savonlinnalainen tietoliikenneoperaattori. BLC Telecom tarjoaa Savonlinnassa ja useilla muilla alueilla Itä-Suomessa kattavat ja laadukkaat tietoliikennepalvelut henkilöasiakkaille, yhteisöille ja yrityksille sekä teleoperaattoreille. BLC Telecom on osa valtakunnallisesti toimivaa, 100 % suomalaisessa omistuksessa olevaa BLC-konsernia, jonka missiona on toimia asiakkaidensa oppaana kiinteistöjen tieto- ja turvatekniikassa. Konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on n. 95M€ ja palveluksessamme on yli 500 työntekijää 19 paikkakunnalla. BLC-konsernin pääkonttori on Savonlinnassa. 

  Elvera Oy

  Elvera Oy kuuluu Suomen suurimpiin verkosto- ja infrapalvelualan toimijoihin. Konsernissamme työskentelee yli 440 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 80 M€. Tehtävämme on yhdistää yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja ja varmistaa toiminnan jatkuvuus myös häiriötilanteiden aikana – aina verkoston alkulähteiltä loppukäyttäjälle asti. Erotumme muista infrapalveluja tuottavista yhtiöistä ainutlaatuisen monipuolisen palvelutarjontamme, joustavien resurssiemme ja erinomaisen paikallisosaamisemme ansiosta. Yrityksemme löydät osoitteesta www.elvera.fi