<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Kaikki tarvitsevat kuidun 2020-luvulla

  Toimiva internet-yhteys on nykypäivänä yhtä tärkeä kuin kiinteistön sähkö- ja vesiliittymäkin. Luotettava internet-yhteys on tulevaisuudessa yhä tärkeämpi, koska tiedonsiirtotarpeet kasvavat jatkuvasti niin etätyön, opiskelun, erilaisten palveluiden ja kuin viihteen osalta. 

  kylttiValokuitu on nopein ja luotettavin internetyhteys nykyään, mutta myös tulevaisuudessa. Valokuitu ei ole jaettu yhteys ja siksi sen laatuun eivät vaikuta käyttäjämäärien ruuhkahuiput. Valokuidulla saat siis oman kaistan nettiin, jota et jaa kenenkään muun kanssa, toisin kuin mobiiliverkossa. Valokuidun toimintaan ei myöskään vaikuta säätila, vaan valokuitu mahdollistaa katkeamattoman yhteyden. Valokuidulla toteutettu laajakaista on varmatoiminen ja aidosti nopea - yhteysnopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan. 

  Tällä hetkellä emme osaa edes vielä kuvitella, mihin kaikkeen tulevaisuudessa tarvitsemme nopeaa nettiyhteyttä. Valokuituyhteydellä voit varmistaa, että kotisi nettiyhteys pysyy ajan tasalla myös tulevaisuudessa. Valokuitu mahdollistaa parhaiten ainakin seuraavat tulevaisuuden tarpeet:  

  TV- ja viihdepalvelut, sekä verkkopelaaminen  

  Erilaisten suoratoistopalveluiden käyttö on lisääntynyt räjähdysmäisesti ja monesti jokainen perheenjäsen saattaa katsoa yhtä aikaa eri suoratoistopalvelua. Toimivan nettiyhteyden avulla, jokainen perheenjäsen voi katsoa omaa ohjelmaansa ilman yhteyden hidastumista tai pätkimistä.  

  Verkkopelaajille ei tarvitse perustella valokuidun hyödyllisyyttä – verkkopeleissä voittajilla on valokuitu. Valokuidun symmetrinen yhteys ja pieni viive eli pingi mahdollistat parhaan pelikokemuksen, sillä e-urheilussa jopa millisekuntien viiveet vaikuttavat olennaisesti pelikokemukseen. Valokuitu mahdollistaa myös muiden perheenjäsenten netin käytön yhtä aikaa verkkopelaajan kanssa, kun koko kaista ei ole enää varattuna.  

  Lisäksi valokuidun kautta voidaan toimittaa laadukkaat kaapelitelevisiopalvelut ja erilaiset maksukanavapaketit.  

  Infograafi_4_internet on tärkeä

  Nykyaikainen viestintä ja yhteydenpito  

  Nykypäivänä vapaa-ajan viestinnän lisäksi etätyössä ja opiskeluissa vaaditaan yhä nopeampia internetyhteyksiä. Pätkivät videopalaverit, hitaat lataukset ja kesken jäävät seminaarit ovat monelle huonojen nettiyhteyksien kanssa painiville tuttuja ongelmia. Mobiiliyhteyksien varassa voi olla suuriakin eroja nopeudessa datan lähettämisen ja vastaanottamisen välillä, mikä aiheuttaa ongelmia esimerkiksi videopalavereissa. Valokuitu on symmetrinen yhteys eli se lähettää ja vastaanottaa dataa samalla nopeudella. Sen ansiosta internetin käyttö on sujuvampaa ja sujuu ilman pätkimistä.  

  Tulevaisuuden terveydenhuoltopalvelut  

  Jo nyt on yleistynyt etälääkärin vastaanotot ja erilaisten sovellusten välityksellä etäasiointi hoitajan tai lääkärin kanssa. Tulevaisuudessa internetin kautta tapahtuvat terveydenhuoltopalvelut tulevat todennäköisesti yhä kasvamaan merkittävämpään rooliin.  

  Yhteiskunnalliset palvelut  

  Lähes kaikki yhteiskunnalliset palvelut ovat jo siirtyneet nettialustoille, esimerkiksi pankkipalvelut, Kela, verotoimisto ja työnhakualustat.  

  Kiinteistöautomaatio  

  Valokuitu on askel kohti älykotia, sillä se mahdollistaa kiinteistöautomaation, kuten lukitusjärjestelmän, lämmityksen, valaistuksen tai valvonnan. Kiinteistöautomaatio mahdollistaa myös energian säästämisen älykkäillä ratkaisuilla.  

  Kiinteistön arvonnousu  

  Valokuituverkko on kiinteä osa tämän päivän infraa samoin kuin maantiet, vesi ja sähköverkko. Valokuituliittymä onkin panostus omaan asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon, sillä kiinteistö, jossa on valokuitu valmiina, on todennäköisesti houkuttelevampi uutta kotia etsiville kuin koti ilman valokuitua. Vaikka itse kokisi, että tällä hetkellä ei ole käyttöä valokuidulle, tulevalle asukkaalle se voi olla kynnys kysymys. 

  valokuidun-hyödyt

  Internetin käyttö ja tiedonsiirtomäärät kasvavat koko ajan yhteiskunnassamme. Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.  

  Sijoita tulevaisuuteen ja valitse sinäkin valokuitu!  

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt