<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Miksi kannattaa valita juuri BLC Telecom valokuidun toimittajaksi?

   

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt

   

  Olemme 100 % kotimainen yritys 

  BLC Telecom on 100 % suomalainen yritys ja kotimainen vaihtoehto valokuidun toimittajaksi. Olemme perinteikäs ja vakavarainen savonlinnalainen tietoliikenneoperaattori. Pitkä kokemus alalta ja paikallisuus ovat valttejamme asiakkaita palvellessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme toimivan palvelukokonaisuuden. Itäsuomalaisena toimijana haluamme myös edistää alueen tietoliikenneinfrastruktuuria. Modernit tietoliikenne yhteydet ovat tulevaisuudessa yhä tärkeämpiä ja me haluamme olla mukana varmistamassa Itä-Suomen alueen kehitystä. Käytämme alihankkijoina paikallisia maankaivuu- ja asennusyrityksiä ja edistämme myös näin alueen työllisyyttä. Valitsemalla valokuidun BLC Telecomilta sinäkin voit olla mukana edistämässä alueen elinvoimaisuutta. Tiesitkö, että BLC Telecomin valokuitupalvelulle on jopa myönnetty Avainlippu?

  Avainlippu kertoo, että palvelumme on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Valitse siis kotimainen toimittaja valokuidullesi. 

  Meillä on yli sadan vuoden kokemus puhe- ja tietoliikenneverkkojen rakentamisesta ja tunnemme verkon kuin omat taskumme.  

  Yli 130-vuotisen historian aikana BLC Telecom on vakiinnuttanut asemansa yritysten yhteistyökumppanina ja osana asuinalueiden verkkoinfrastruktuuria.  Meillä on pitkä kokemus puhe- ja tietoliikenneverkkojen rakentamisesta, asiakasratkaisujen toimittamisesta ja kokonaisuuden ylläpidosta, minkä avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua. Vuosikymmenten aikana olemme hioneet prosessimme viimeisen päälle hyvään kuntoon.  

  Olemme toimineet pitkään Itä-Suomen alueella, minkä ansiosta meillä on omat runkoverkot tiedonsiirtoa varten alueella. Emme siis joudu kierrättämään liikennettä useiden eri verkkojen kautta, mikä voisi hidastaa esimerkiksi vian selvitystä. Meidän kauttamme palvelukokonaisuus on helposti hallittavissa ja mahdolliset vikatilanteet saadaan selville ilman suurempia selvityksiä suoraan asiakaspalvelun kautta. Olemme rakentaneet verkkomme niin, että sen ylläpito on helppoa seuraavatkin vuosikymmenet. Haluamme tarjota asiakkaillemme nyt ja tulevaisuudessa juuri tarpeisiin sopivaa palvelua. Voimme tarvittaessa nopeasti kasvattaa verkon nopeutta tai tuoda tarjolle uusia palveluita. 

  Tiesitkö, että tuotamme palvelumme Savonlinnassa aurinkovoimalla? 

  Antaa vain auringon paistaa – tuotamme sillä laajakaistaa  

  Tarjoamme nopean laajakaistan ja laadukkaat tv-palvelut 

  Saat meidän kauttamme kaikki palvelut helposti yhden luukun – periaatteella. Muodostamme yhdessä asiakkaan kanssa soveltuvan kokonaisratkaisun ja huolehdimme, että asiakas saa palvelunsa sovitussa ajassa ja sillä kokoonpanolla, minkä hän on itse valinnut. Valokuituverkkomme mahdollistaa taloyhtiöihin ja kiinteistöihin nopeimman ja varmimman mahdollisen laajakaistayhteyden. Palvelupakettia täydentämään meiltä saa myös laadukkaat tv-palvelut. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa sinua valitsemaan oikeat palvelut.  

  Valokuidun tilaaminen onnistuu helposti ja nopeasti verkkopalvelussamme.  

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt

  Voit tilata valokuituliittymän helposti ja nopeasti suoraan verkkopalvelumme kautta. Tarkista saatavuus osoitteessa: www.liittymat.blc.fi ja tilaa sinäkin valokuitu BLC Telecomilta. Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella asiantuntevan myyjämme kanssa, ota yhteyttä niin opastamme sinua valitsemaan oikeat palvelut.

  BLC Telecomilla on tällä hetkellä käynnissä useita valokuituhankkeita eri puolilla Itä-Suomea. Tarjoamme useilla alueilla omakotitalokiinteistöihin valokuituliittymän liittymismaksun 0 €:lla. Katso hinnoittelu ja tarkemmat tiedot oman alueesi hankesivuilta: