<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Miksi valita valokuitu – kuitumyyjän näkökulma

  Vaikka lähes jo jokaisessa taloudessa löytyy nykyään jonkinlainen internetyhteys, harva tietää, miten erilaiset yhteydet eroavat toisistaan. Vielä harvempaa se edes kiinnostaa, jos on löytänyt itselleen sellaisen ratkaisun, jolla juuri sillä hetkellä pärjää. Tietoliikennemyyjänä minun työni on täyttää niitä aukkoja, joita ihmisillä saattaa tiedoissaan olla. 

  IMG_9398

  Toimin BLC Telecomilla tietoliikenne myyjänä ja teen huomattavan osan työstäni perinteisellä ovimyynnillä. Käyn hankealueemme kiinteistöjä läpi ja kerron ihmisille valokuituhankkeen eri aspekteista. Koen ovimyynnin olevan paras keino edistää asiaamme, koska tällä keinolla saamme kerrottua asiasta myös heille, jotka eivät tietoa olisi itse internetin syövereistä etsineet.  

  ”Eikös se valokuitu ole vain hirmu nopea yhteys?” ”Kyllähän he, jotka hirveästi nettiä käyttävät varmaan valokuitua tarvitsevat, mutta meillähän käyttö on niin pientä…” Tämän kaltaisia lausahduksia kuulee työssäni todella usein ja saan usein selventää, että valokuituliittymä on paljon muutakin kuin vain tehokäyttäjille sopiva yhteys. Itse nostaisin alueellisen valokuituprojektin tiimoilta esille ainakin kolme tärkeää hyötyä: 

  1. Valokuidun tuomat palvelut 


  Luonnollisesti valokuitu tuo mukanaan nopean ja luotettavan internetyhteyden, joka riittää mihin tahansa käyttöön. Tulevaisuudessa yhä useampi palvelu tulee vaatimaan toimivan ja tehokkaan internetyhteyden. Esimerkiksi viestinnän, viihteen, tulevaisuuden terveydenhuoltopalveluiden ja yhteiskunnallisten palveluiden tiedonsiirtotarpeet tulevat yhä kasvamaan. Kannattaakin varmistaa jo nyt, että myös tulevaisuudessa kodissasi onnistuu sujuvasti etätyöt, opiskelu ja erilaisten palveluidenkäyttö.  BLC Telecomin rakentama valokuitu tuo mukanaan myös kaapeli-TV:n, jolla saat varmemman TV-signaalin kuin perinteisellä antennilla, ja usein myös paremmalla kuvanlaadulla. 

   

   2. Oman kiinteistön arvon ylläpitäminen 


  Vaikka et kokisi itsellesi tarvetta valokuidulle, on aina mahdollista, että päätät jossain vaiheessa luopua kiinteistöstäsi. Suurella todennäköisyydellä kiinteistösi seuraava omistaja arvostaa valokuituliittymää huomattavasti, ja osalle ostajista se saattaa olla jopa pakollinen vaatimus. Valokuitu voi siis jopa nostaa kiinteistösi arvoa. Hankkimalla valokuituliittymän pidät kiinteistön nykyaikaisena. Valokuitu toimii myös loistavana alusta mahdollisille kiinteistön valvonta- ja muille älykotijärjestelmille.  

   

  3. Alueen vetovoiman varmistaminen 


  Tulevaisuudessa nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet tulevat olemaan vielä tärkeämpiä kuin tällä hetkellä. Monen mielessä jo tällä hetkellä tietoliikenneyhteys on lähes samalla viivalla kuin vesi- ja sähköliittymä. Kattava alueellinen valokuituverkko mahdollistaa myös tulevaisuudessa oman alueesi kehittymisen ja vetovoiman ylläpitämisen. 

   BLC_telecom_valokuitu

  Kun kaikki yllä olevat aspektit otetaan huomioon, voidaan katsoa valokuidun olevan selkeästi monipuolisin ja laadukkain tietoliikenneyhteys, jonka kiinteistöön voi hankkia. Väitän, että valokuitu on selkeästi paras ratkaisu lähes jokaiselle. Valokuidun voi nyt myös saada poikkeuksellisen edullisesti.  

  Katso tämänhetkiset hankealueemme ja tilaa sinäkin valokuitu nyt:  

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt