<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Osta työtä Suomeen

  Tänään vietetään Osta työtä Suomeen -päivää jo kahdeksatta kertaa. Tule mukaan viettämään tärkeää päivää ja valitse tänäänkin kotimaisia tuotteita ja palveluita. Suosimalla suomalaisia tuotteita ja palveluita olet mukana lisäämässä työpaikkoja Suomeen. 

  1661257507wpdm_FB1920x1080notext

  Valtakunnallisen Osta työtä Suomeen -päivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota omiin kulutusvalintoihin. Kannustamme myös BLC Telecomilla ostamaan suomalaisia tuotteita ja palveluita. Ostamalla kotimaisia tuotteita ja palveluita olet mukana luomassa uusia työpaikkoja Suomeen. Jo pienillä valinnoilla voi olla isossa kuvassa suuri merkitys. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi vuositasolla 10 000 uutta työpaikkaa Suomeen. Siksi on tärkeää, että jokainen kiinnittäisi huomiota omiin kulutustottumuksiin, sillä valitsemalla kotimaista luot merkittäviä työpaikkoja Suomeen.

  Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa.

  ostatyötäsuomeen

  BLC Telecom on 100% kotimainen yritys, jonka juuret ovat vahvasti Savonlinnassa. Tänä päivänä toimimme laajalti koko Itä-Suomen alueella. Kotimaisena toimijana meille alueen elinvoimaisuus on tärkeä asia. Haluamme aidosti edistää Itä-Suomen alueen tietoliikenneinfrastruktuuria. Tulevaisuudessa modernien tietoliikenneyhteyksien tullessa yhä tärkeämmiksi, haluamme olla mukana varmistamassa, että Itä-Suomi pysyy mukana kehityksessä.

  Haluamme olla mukana lisäämässä työpaikkoja Suomeen ja käytämme hankealueillamme alihankkijoina paikallisia maankaivuu- ja asennusyrityksiä. Yli 130-vuotisen historian aikana BLC Telecom on vakiinnuttanut asemansa yritysten yhteistyökumppanina ja osana asuinalueiden verkkoinfrastruktuuria. Valitsemalla valokuidun BLC Telecomilta sinäkin voit olla mukana edistämässä Itä-Suomen elinvoimaisuutta ja työllisyyttä.

  Valokuitupalvelumme on myönnetty avainlippu. Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä ja vastuullisesta valinnasta.

  Avainlippu kertoo, että palvelumme on tuotettu Suomessa ja työllistää Suomessa. Me olemme ylpeitä voidessamme tuottaa kotimaisia palveluita. Avainlippu merkitsee meille kotimaisuuden lisäksi laatua, vastuullisuutta ja luotettavuutta. Tee arvovalinta ja valitse kotimainen toimittaja valokuidullesi. 

  ostatyötäsuomeen2-1Tee sinivalkoisia valintoja, ja valitse kotimaisia tuotteita ja palveluita.

  Kotimaisen valokuitupalvelun voit tilata suoraan verkkopalvestumme:

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt