<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  BLC Telecom - Savonlinna saa tulevaisuuden yhteydet

  BLC Telecom edistää Savonlinnan elinvoimaisuutta rakentamalla kattavan valokuituverkon Savonlinnan kantakaupungin, Kerimäen ja Louhen taajamien sekä Punkaharjun keskustan hankealueille. Valokuituverkon myötä vanhan kaapeliTV-verkon kautta toimitetut palvelut lakkaavat ja jatkossa asukkaat voivat nauttia nopeasta laajakaistasta ja ktv-palveluista valokuidun kautta.  

  BLC_Telecom-savonlinna-80BLC Telecom on aloittanut Savonlinnan seudun valokuituhankkeen vuonna 2022. Verkon kaivuutyöt jatkuvat jälleen tänä kesänä ja osia alueista valmistuu jo tänä vuonna. Koko Savonlinnan seudun valo-kuituhanke on tarkoitus saada päätökseen vuoden 2025 loppuun mennessä. Alueen tietoliikenneyhteyksien nykyaikaistuessa, lakkautamme kaapeliTV-verkon ja kuparisen parikaapeliverkon kautta toimitetut kaapelitelevisio- ja kaapelimodeemipalvelut sekä adsl-palvelut alueittain edeten alkaen keväästä 2024.  

  Miksi kaapeliTV-verkko korvataan valokuidulla? 

  Savonlinnan kaapeliTV-verkon korvaamisella valokuituverkolla parannamme alueen tietoliikenneyhteyksiä ja alueen elinvoimaisuutta. Nykypäivänä nopean, luotettavan ja katkeamattoman internetin toimivuus on yhä tärkeämpää yhteiskunnassa niin kuluttaja-, yritys- kuin julkishallinnon sektoreilla. Varmistamalla Savonlinnan seudun pysymisen ajan tasalla tietoliikenneyhteyksissä, teemme alueestamme houkuttelevamman paikan pysyvälle asumiselle ja yrittämiselle.  

  Uudistus haluttiin tehdä juuri nyt, koska nykyinen Savonlinnan seudun kaapeliTV-verkko on tulossa teknisiltä ominaisuuksiltaan tiensä päähän ja paikallisena toimijana haluamme varmistaa asiakkaillemme toimivat yhteydet myös jatkossa. KaapeliTV-verkko korvataan valokuidulla, koska se on ainoa tiedonsiirtotekniikka, joka pystyy vastaamaan tulevaisuuden jatkuvasti kasvaviin datamääriin internetin käytössä. Valokuidun elinkaari on pitkä ja se takaa toimivat yhteydet jopa vuosikymmeniksi eteenpäin, sillä valokuituyhteys voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.   

  Miksi valita valokuitu?  

  KaapeliTV-verkon kautta toimitettujen palvelujen päättymisen jälkeen, asiakkaan ei suinkaan ole pakko ottaa valokuituliittymää käyttöönsä varmistaakseen pääsyn internetiin tai katsoakseen televisiota. Suosittelemme valokuitua kuitenkin kaikille, koska valokuitu varmistaa toimivat yhteydet pitkälle tulevaisuuteen.

  Valokuituverkko onkin kiinteä osa tämän päivän infraa samoin kuin maantiet, vesi- ja sähköverkko. Valokuitu on myös energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto muihin tekniikoihin verrattuna. Valokuituliittymä on myös panostus omaan asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon, sillä kiinteistö, jossa on valokuitu valmiina, on todennäköisesti houkuttelevampi uutta kotia etsiville kuin koti ilman valokuitua. Vaikka itse kokisi, että tällä hetkellä ei ole käyttöä valokuidulle, tulevalle asukkaalle se voi olla kynnys kysymys.   

  BLC_Telecom_valokuitu

  Valokuitua edullisesti  

  Haluamme tarjota nykyisille asiakkaillemme siirtymisen valokuituun edullisesti. Ennakkotilaajan etuna Savonlinnan seudun hankealueella liittymismaksu on 0€*. Maksat ainoastaan laajakaistapalvelusta. Kampanjan tarkemmat tiedot ja ehdot löydät sivuiltamme:

  Lue lisää

  Varmista soljuva arki myös tulevaisuudessa nopeilla laajakaistayhteyksillä ja laadukkailla KTV-palveluilla ja tilaa valokuitu nyt kotiisi!