<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Savonlinna siirtyy valokuituaikaan

  BLC Telecom Oy korvaa koaksaaliverkon valokuituverkolla Savonlinnan taajama-alueilla seuraavien vuosien aikana. Valokuituverkolla mahdollistetaan paremmat ja nopeammat laajakaistapalvelut alueelle. 

  IMG_9398 

  Paikallisena toimijana tuomme kattavan valokuituverkon Savonlinnan taajama-alueille. Jatkossa toimitamme alueen kaapelitelevisio- ja laajakaistapalvelut valokuituverkon kautta. Alueen tietoliikenneyhteyksien nykyaikaistuessa, irtisanomme koaksiaaliverkon ja kuparisen parikaapeliverkon kautta toimitetut kaapelitelevisio- ja kaapelimodeemipalvelut sekä adsl-palvelut vuoden 2026 loppuun mennessä.  

  Valokuitu Savonlinnan taajama-alueille 

  Valokuituverkko rakentuu Savonlinnassa alueille, joissa on riittävä kysyntä. Myynti on jo aloitettu seuraavilla Savonlinnan alueilla: Kellarpelto, Kyrönniemi, Nätki, Nojanmaa, Nojanmaanlahti, Pääskylahti, Pihlajaniemi ja Viuhonmäki. Loppuvuoden aikana avaamme myynnin myös seuraaville alueille: Keskusta, Laitaatsilta, Tuunaansaari, Salkoniemi, Herttuala, Louhi, Ensola, Kerimäki ja Punkaharju.  

  BLC-Telecom-Savonlinnan-aluekartta

  Olemme jo aloittaneet valokuituverkon rakentamisen tänä vuonna Kellarpellossa ja Kuusniemellä. Mikäli riittävä ennakkokysyntä saavutetaan, alkaa valokuituverkon rakentaminen keväällä 2023 useilla Savonlinnan asuinalueilla. Tavoitteena on saada koko Savonlinnan hankealue valmiiksi vuoden 2025 loppuun mennessä.  

  Verkko tulee rakentumaan niille alueille, missä tilaajamäärät ovat riittävät. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos jokin katuosuus jää kokonaan ilman liittymätilauksia, ei valokuitusaatavuutta siihen rakenneta. Asukkailla on nyt mahdollisuus vaikuttaa oman naapuruston tulevaisuuteen.  

  Laadukkaat palvelut valokuidulla 

  Savonlinnan koaksaaliverkon korvaamisella valokuituverkolla parannamme alueen tietoliikenneyhteyksiä. Valokuidulla toteutettu laajakaista on energiatehokas, varmatoiminen sekä aidosti nopea. Verrattuna kaapeliverkkoon, valokuituverkon kapasiteetti on lähes rajaton ja elinkaareltaan moninkertainen. Valokuidun elinkaari on pitkä, sillä sen kapasiteetti tiedonsiirrossa on lähes rajaton. Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa, valokuitu onkin ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.  

  Jatkossa toimitamme palvelut kaikille asiakasryhmille valokuituverkon kautta. Kuluttaja- ja taloyhtiöasiakkaat saavat nopeat ja laadukkaat BLC Valo Laajakaista- ja KTV-palvelut. Yritysten tiedonsiirtoa vauhditamme BLC Valo Easy ja BLC Valo Pro yritysliittymätpalveluilla, sekä BLC Yrityssilta toimipisteverkotuksella, joka mahdollistaa kahden tai useamman toimipisteen verkotuksen. Lisäksi tarjoamme tasokkaat tietoturvapalvelut.  

  BLC_telecom_valokuitu

  Valokuitua poikkeuksellisen edullisesti 

  Savonlinnan alueella tarjoamme valokuidun nyt poikkeuksellisen edullisesti. Kun verkko on valmis, liittymishinta tulee olemaan huomattavasti nykyistä korkeampi. Jos siis harkitset valokuituliittymän hankintaa kiinteistöösi, kannattaa liittymävaraus tehdä jo nyt. Näin varmistat, että verkko rakennetaan myös sinun kotikadullesi. 

  Tarkista saatavuus ja tilaa nyt