<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Valokuitu liiketoiminnan mahdollistajana

  Kauas on tultu ajoista, jolloin tiedonsiirto, kaupanteko tai kirjanpito pyöri sulkakynien ja liitutaulujen kautta. Tänä päivänä on miltei mahdotonta ajatella liiketoimintojen pyörimistä ilman erilaisia ohjelmistoja, palvelimia, tietokoneita, saati toimivia tietoliikenne yhteyksiä.

  Yritysten tarvitsemien ICT-palvelujen tarve ja määrä on miltei loputon - riippuen yrityksen koosta, toimialasta ja omista tarpeista. Siinä missä pienyrittäjä satsaa ICT-palveluihin joitakin tuhansia euroja vuodessa, suuryrityksissä saatetaan puhua miljoonista. Yhteisenä nimittäjänä ICT-palveluiden hyödyntämiseen on usein toimivat yhteydet; ilman niitä tämän päivän tiedonsiirto ja järjestelmien käyttö on useille yrityksille mahdotonta. Käytettävät palvelut sijaitsevat usein pilvessä tai erillisissä laitetiloissa makaavilla palvelimilla, jolloin yhteyksien tulee olla viimeisen päälle kunnossa.

  Tingitkö laadukkaasta liittymästä – ehkä väärä paikka

   Yritysten liiketoimintojen sujuvuus on edellytys menestymiselle, ja joillekin reagointinopeus saattaa olla jopa kilpailutekijä. Liiketoimintakriittisten sovellusten luotettava ja nopea käyttäminen pilvestä tai konesalista vaatii turvalliset, riittävän kapasiteetin omaavat ja toimintavarmat laajakaistaliittymät – valokuitu on tähän ainoa oikea vaihtoehto.

  Valokuidun käyttö yrityksen tiedonsiirrossa takaa käyttäjälle miltei rajattoman kapasiteetin, viiveettömyyden ja laadukkaan tavan hoitaa jokapäiväisiä toimintoja. Vaihtoehtojakin valokuidulle löytyy mutta kuka haluaa ajaa Ladalla, jos saksalainen laatuautokin on saatavilla likipitäen samalla kustannuksella.

  Valokuidun kiistattomat hyödyt konkretisoituvat parhaiten yrityksessä, missä käytetään useita eri ohjelmistoja tai palveluja samanaikaisesti. Saman yhteyden kautta käyttäjällä saattaa pyöriä Teams-palaveri videoneuvotteluna samalla kun auki on yrityksen useat sovellukset, jotka mahdollisesti päivittävät dataa reaaliaikaisesti pilven takaa. Samanaikaisesti voi olla auki myös useita nettisivustoja, joissa pyörii mainosvideot, reaaliaikaisesti toimivat osakevälittäjän sivustot tai pahimmassa tapauksessa yrityksen näkövinkkelistä YLE Areena, joka lähettää työaikana livekuvaa urheilutapahtumasta. Näitä käyttäjiä ei välttämättä ole vain yhtä tai kahta, heitä voi olla satoja, ellei tuhansia. Kaikki tämä yhtäaikaisesti tapahtuvana vaatii laajakaistaliittymältä paljon. Valokuitu on varmin tapa pitää huolta siitä, että kaikki edellä mainittu voi ylipäätään pyöriä samanaikaisesti aiheuttamatta käyttäjälle harmaita hiuksia, saati yritykselle viiveitä liiketoimintojen hoidossa. Huonoimmassa tapauksessa liittymien toimimattomuus aiheuttaa kyvyttömyyttä palvella asiakkaita, ja tämä saattaa ilmetä myöhemmin asiakaspoistumana.

  Pitkä historia asettaa odotukset korkealle

   BLC Telecom on yli 130 vuoden ajan ollut mukana mahdollistamassa toimialueensa yritystoimintoja ja samalla parantamassa alueen elinvoimaisuutta. Tänä päivänä BLC Telecomin rooli yrityksille on merkittävä - teknologian kehittämisessä ja tiedonsiirron mahdollistamisessa. Kiinteiden liittymien osalta liikkeelle lähdettiin kupariyhteyksillä, ja nyt elämme valokuidun aikaa, jonka loppua ei ole näkyvissä. Valokuidun pitkä käyttöikä, kapasiteetin kasvattamisen mahdollisuus sekä toimintavarmuus antavat alueen yrityksille mahdollisuuden keskittyä hoitamaan omia liiketoimintoja parhaalla mahdollisella tavalla – yhteyksistä se ei jää kiinni. Oli kyseessä sitten alueellinen pienyrittäjä tai maailmanlaajuiseen konserniin kuuluva yksittäinen toimipiste, BLC Telecom palvelee sinua samanarvoisena asiakkaana ja mahdollistaa valokuituliittymillä liiketoimintojesi sujuvuuden.

  BLC Telecom laajentaa koko ajan valokuituverkkoaan. Perinteisellä alueellamme Savonlinnassa meillä on meneillään monia hankkeita. Maantieteellinen laajentumisemme etenee suunnitellusti Etelä-Karjalaan ja Kymenlaaksoon. Molemmilla alueilla on hankkeita menossa ja uusimpana käynnistämme tämän syksyn aikana valokuituverkkoprojektin Lappeenrantaan kuuluvassa Joutsenossa. Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset osaavaa valokuitukumppania.

  Valoisin terveisin,

  Marko Jokela, Liiketoimintajohtaja, Blue Lake Communications Oy