<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Valokuituliittymien myynnin ja markkinoinnin vastuullisuussitoumus

  BLC-Telecom_Facebook_1200x628px_johdot+logo

  BLC Telecom on perinteikäs ja vakavarainen tietoliikenneoperaattori, jonka juuret ovat vahvasti Savonlinnassa. Olemme toimineet asiakkaidemme oppaana jo yli sadan vuoden ajan, tarjoten kattavat tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalvelut henkilöasiakkaille, yrityksille sekä teleoperaattoreille.  Ajan myötä on syntynyt pitkäaikainen ja luottamuksellinen toimintamalli asiakkaiden ja Finnet yhtiöihin kuuluvan BLC Telecom Oy:n välillä. Tämä sama toimintamalli jatkuu nyt valokuituliittymien rakentamisessa ja toimittamisessa yhä laajemmille alueille. Toimintamallin ytimessä ovat paikallisuus ja paikallinen asiakaspalvelu eli tutut ihmiset, joilta saa apua kysymyksiin. Me BLC Telecomilla olemme sitoutuneet noudattamaan Finnet-liiton toimintatapoja sekä oheisia vastuullisuuden pelisääntöjä nyt ja tulevaisuudessa ja haastamme myös muut alan toimijat mukaan!

  Hyvä kauppatapa ohjaa toimintatapaamme 

  Valokuidun myynnissä ja markkinoinnissa Finnet-liiton jäsenyhtiöt, BLC Telecom mukaan lukien, sitoutuvat jatkossakin noudattamaan hyvän kauppatavan sekä lakien ja asetusten mukaisia toimintatapoja tarjotessaan palveluita nykyisille ja tuleville asiakkaille. Valokuidun osalta tämä tarkoittaa sitä, että korostamme valokuituliittymän hyviä ominaisuuksia ja kiinnitämme huomiota valokuidun tuomaan lisäarvoon kuluttajille ja yritysasiakkaille, sekä avaamme toimitussisällön laajuuden ja kustannusvaikutukset aina ja ymmärrettävästi.

  Asiakkaiden sopimusmallit ja -ehdot ovat asiakkaiden eduksi 

  Jäsenyhtiöt sitoutuvat siihen, etteivät he sido jatkossakaan asiakkaitaan kuluttajasuoja- ja viestintäpalvelulakien vastaisiin sopimusmalleihin eikä muutenkaan kohtuuttomiin sopimusehtoihin. 

  Sovitusta pidetään kiinni 

  Jäsenyhtiöt sitoutuvat pitämään huolen siitä, että asiakas saa mitä luvataan ja sovitussa aikataulussa.

   

  Savonlinnassa 13.4.2023

  Marko Jokela
  Toimitusjohtaja, BLC Telecom Oy